هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اگه اینارو از همون اولِ اول حفظ میکردم انقدر الان دردسر نداشتم
الان دیگه سخته حفظ کردنش.. -
خرم کرد
و جوری خرم کرد که نتونستم بحث دومی رو بکشم وسط
خیلی ضایع خر شدم
طومار نوشته بودم
جنگییی
جواب داد
لال شدم
گفتم باشه قبول
️
#تودلی -
انتظار نداشتم جدن
خدا کنه بشه -
بابا طرف مشاور میگیره چرا اینقد اسکل میشه انگار جلبکیه بابا یکم از مغزت کمک بگیر همش سوال الکی
-
برنامه ریزی همیشه جوابه
️
-
یهو به سرم زد پول جمع کنم یه دوربین عکاسی کوچولو برا خودم بگیرم
ولی خییییلی گرونه
من میخواستم ولخرجی کنم (!!!!!!!!!) و یه چیز 5 تومنی بگیرم و واکنش صادقانه قیمت ها این بود که: جدی میفرمائید؟Michael Vey دقیقااا منم
-
وای این دوربینا که عکسو چاپ میکنن همون موقع
-
یهو به سرم زد پول جمع کنم یه دوربین عکاسی کوچولو برا خودم بگیرم
ولی خییییلی گرونه
من میخواستم ولخرجی کنم (!!!!!!!!!) و یه چیز 5 تومنی بگیرم و واکنش صادقانه قیمت ها این بود که: جدی میفرمائید؟Michael Vey وایییییی حرف دل منو زدید🫠🥹
-
من دوست دارم از هیچییی ثبت وقایع کنم. مثلا همین نشستن عادی آدما، دو نفر که از همصحبتی باهم لذت میبرن، بچه های کوچولویی که با فرم های بیش از حد بزرگ مدرسشون دارن برمیگردن خونه و کلا روزمرگی. خیلی قشنگ میشه🥲
-
من دوست دارم از هیچییی ثبت وقایع کنم. مثلا همین نشستن عادی آدما، دو نفر که از همصحبتی باهم لذت میبرن، بچه های کوچولویی که با فرم های بیش از حد بزرگ مدرسشون دارن برمیگردن خونه و کلا روزمرگی. خیلی قشنگ میشه🥲
E.B.BUTTERFLY من اواخر ترم یک یه چنل زدم بر خودم فقطم خودمم، بعد همهچیو ثبت میکنم توش انقدر دوسش دارم که نگو. اصلن بهترین کار عمرم بود
-
مثل خوشحالی فروشیه، مثلا وقتی یه اتفاق خوب میوفته یا یه چیزی میخرم سریع ویدئومسیج میگیرم بعد چند ماه که نگاش میکنم دوباره بخاطرش ذوق میکنم 🥲
-
E.B.BUTTERFLY من اواخر ترم یک یه چنل زدم بر خودم فقطم خودمم، بعد همهچیو ثبت میکنم توش انقدر دوسش دارم که نگو. اصلن بهترین کار عمرم بود
-
Maaah خب دیگه چرا چنل زدید
چقدر قشنگ! وای منم خیلی دلم میخواد یه روزی این کار رو شروع کنم.
خیلی جالبه ها! مثلا از ساده ترین چیزا عکس بگیری. اینجوری گذشته ات یادت میمونه. چند سال که گذشت و برگشتی اینا رو دیدی با خودت میگی: عهههه یادش بخیر، روی این میز تحریر درس میخوندم. اینجور عکس ها برای خود آدم بمونه گوگولی تره تا عمومی بشه.