هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah آرایه زیادی اذیت کنندس انگار اجازه نمیده غرق داستان بشی و باهاش جلو بری
یه جوریه که انگار خیالت رو بهم میزنه و از رویا پرتت میکنه بیرون....Nilay آرهههه دقیقا، البته فکر میکنم این مدل کتابا واسه کسایی که ادبیات دوست دارن مناسب باشه.
-
Nilay آرهههه دقیقا، البته فکر میکنم این مدل کتابا واسه کسایی که ادبیات دوست دارن مناسب باشه.
Maaah
ماه ما چطوره -
روشنه تکلیفت از الان زنگ که بزنی میگه خاموشه
-
Maaah
ماه ما چطورهماهلین سایتتون از اینکه ایگنورش کردی عصبانیه
-
Nilay آرهههه دقیقا، البته فکر میکنم این مدل کتابا واسه کسایی که ادبیات دوست دارن مناسب باشه.
Maaah ندانم...
آرایه قشنگه ولی به اندازش و به جاش
اگر یه صفحه پر بشه از آرایه به نظرم این دیگه هنر نویسنده نیست مثل این میمونه که آشپز غذاش کم بیاد و آب قاطیش کنه اون غذا دیگه عطر و طعمشو از دست میده
حالا مثالم خیلی فرهنگی نیستاما به نظرم آرایه زیادم همینه انگار نویسنده کم آورده و رشته داستان از دستش در رفته...
-
اگر این تموم بشه منم میتونم کتابمو بخونم🫠
-
Maaah ندانم...
آرایه قشنگه ولی به اندازش و به جاش
اگر یه صفحه پر بشه از آرایه به نظرم این دیگه هنر نویسنده نیست مثل این میمونه که آشپز غذاش کم بیاد و آب قاطیش کنه اون غذا دیگه عطر و طعمشو از دست میده
حالا مثالم خیلی فرهنگی نیستاما به نظرم آرایه زیادم همینه انگار نویسنده کم آورده و رشته داستان از دستش در رفته...
Nilay دقیقا، بنظر من آرایه زیاد مثل ادویهس بر غذا. نمیزاره مزه اصلی مواد اولیه حس بشه. من آخرین کتاب خوبی که خوندم پاییز پارسال بود، تا الان هر کتابی که شروع کردم نصفه ول کردم. الان کوری رو شروع کردم قشنگه کتابش
-
Nilay دقیقا، بنظر من آرایه زیاد مثل ادویهس بر غذا. نمیزاره مزه اصلی مواد اولیه حس بشه. من آخرین کتاب خوبی که خوندم پاییز پارسال بود، تا الان هر کتابی که شروع کردم نصفه ول کردم. الان کوری رو شروع کردم قشنگه کتابش
-
Nilay اخرین کتاب خوبم؟ گتسبی بزرگ
ستارهها چیدنی نیستند هم جالب بود برام.این چند وقت اخیر شهر خرسو تا نصفه خوندم که بنظرم خیلی بیمحتوا بود کلا کتابای بکمن رو (بجز مردی به نام اوه) دوست ندارم. یا یه سری رمان ایرانی مثل آبنبات هلدار و گندم که جدی خیلیییی بد بود ۲/۳شونو بیشتر نخوندم