هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پسربچه ها خیلی بانکمن
-
تو یه هفته زورم دوبرابر شده ماشالا
چش حسیدم کور
-
امروز ۹۰ کیلو پرس اسمیت زدم
️
-
mr.vinyzo پارسال ۵۰ میزدم توی بازار داشتم با رفیقم میومدم یهو گفتم دااااش من ۵۰ کیلو پرس زدم
خیلی برام زیاد بود اونموقع ... به مرور زیاد میشه نگران نباش
-
خیلی سادس فعلا و هیچ پیچیدگی خاصی نداره اما عجیب داره به جونم میشینه
-
مرا که آتش سودابهها حریفم نیست از شرط صلح به افراسیابها بسپـــار ...
-
اگه ضعیفی که باید سنگین بزنی فرزام
با سنگین زدن عضله از بین میره و با تغذیه بیشتر میسازه ( بدن زیر اون وزنه اذیت شده و برای دفاع از عدم تخریب بیشتر عضله مقدارش و بیشتر میکنه و با اینکار زورتم بیشتر میشه هیکلتم درشت تر میشه ) برای ساخت عضله هم به پروتیین نیاز داره بدنت سبک زدن زورتو زیاد نمیکنه کات بدنتو بیشتر میکنه -
f.nalist سلام آقا فرزام عزیز
از باشگاهی که میری یه برنامه ورزشی بگیر و پیوسته برو خیلی روی پیوسته رفتن تاکید میکنم اگه واقعا میخوای پیشرفت کنی در هرشرایطی باشگاتو برو ...
تغذیه تم بت میگم چکار کنی -
اگه ضعیفی که باید سنگین بزنی فرزام
با سنگین زدن عضله از بین میره و با تغذیه بیشتر میسازه ( بدن زیر اون وزنه اذیت شده و برای دفاع از عدم تخریب بیشتر عضله مقدارش و بیشتر میکنه و با اینکار زورتم بیشتر میشه هیکلتم درشت تر میشه ) برای ساخت عضله هم به پروتیین نیاز داره بدنت سبک زدن زورتو زیاد نمیکنه کات بدنتو بیشتر میکنه -
_ Reza _
سلام داداش خیلی مخلصیم
چون یه کم معلوم نیست محل سکونتم کجاست سختمه باید سریع تر برم یه راهی براش پیداش کنم
دمت گرم -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist محل سکونتت قلب ماعه داداش
عشق منی
ایشالا به سلامتی هرچه زودتر درست بشه
ایشالا دمت گرم :))
-
f.nalist نمیشع گفت چند بزن اما یه وزنه انتخاب کن اولش ببین چطوری باهاش باید بتونی ۸ تا ۱۲ تا تکرار کنی
ست اول وزنه ای انتخاب کن که تا ۱۲ تکرار خسته ات کنه
ست دوم ۸ تکرار خسته بشی
ست آخر ۴ الی ۵ تکرار ( خسته شدن یعنی دماغت بیاد رو سرت از فشار)
-
f.nalist نمیشع گفت چند بزن اما یه وزنه انتخاب کن اولش ببین چطوری باهاش باید بتونی ۸ تا ۱۲ تا تکرار کنی
ست اول وزنه ای انتخاب کن که تا ۱۲ تکرار خسته ات کنه
ست دوم ۸ تکرار خسته بشی
ست آخر ۴ الی ۵ تکرار ( خسته شدن یعنی دماغت بیاد رو سرت از فشار)
-
-
کسی سیب اینجوری دیده؟
ما چنتا درخت داریم تو باغ سیبشون اینجوریه خیلی ترشه و ی رگ تلخیم داره نیمدونیم چی میشه باهاش درست کرد
داخلشو انگار خون پاشیدی -
با Zahra.HD ویدیو تیک تاک گرفتم