هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
قبلش باید مناسبتارو چک کنم، امروز وحشتناک ترافیک بود. مسیر ۵۰دقیقهای، ۱/۵ ساعت طول کشید :(((
-
دلم برای شهرکتاب تنگ شده.
فردا یا پسفردا میرم اون یکی شعبهش -
جمعه هم که برم جمعهبازار کتاب، کتاب قشنگمو بخرم.
-
چقدر دیگه مونده؟ تقریبا ۵۰ روز
-
شببخیر تودلی. ^^
-
اگر یه نفر از نفر آخر مسابقه سبقت بگیره نفر چندمه ؟
پ.ن : خب این آدم جزو نفرات برتریه که نفر آخر یک دور ازش عقبه و به حد خیلی زیادی پیشتاز شده لزوما هم نمیتونیم بگیم نفر اوله
ولی...... حالا اینو نگاه کنید :
از نفر آخری که داخل رتبه بندی کسی رتبه اش ازش بدتر نیست جلو میزنیم که بعد خودمون میشیم نفر آخر :///// !!!! -
اگر یه نفر از نفر آخر مسابقه سبقت بگیره نفر چندمه ؟
پ.ن : خب این آدم جزو نفرات برتریه که نفر آخر یک دور ازش عقبه و به حد خیلی زیادی پیشتاز شده لزوما هم نمیتونیم بگیم نفر اوله
ولی...... حالا اینو نگاه کنید :
از نفر آخری که داخل رتبه بندی کسی رتبه اش ازش بدتر نیست جلو میزنیم که بعد خودمون میشیم نفر آخر :///// !!!! -
Neo..........
الان منطقت چیه
از نفر آخری که هیچ کس پشت سرش نیست سبقت گرفتی
حالا چجوری خودت شدی نفر آخر
اینکه بگی بستگی به رقابت پیشتازا داره و لزوما نفر اول هم میتونی نباشی منطقی تره تا این حرف ( البته منطقیتر که... همینه دقیقا ) -
Neo..........
الان منطقت چیه
از نفر آخری که هیچ کس پشت سرش نیست سبقت گرفتی
حالا چجوری خودت شدی نفر آخر
اینکه بگی بستگی به رقابت پیشتازا داره و لزوما نفر اول هم میتونی نباشی منطقی تره تا این حرف ( البته منطقیتر که... همینه دقیقا )mahdi.ek من چیزی نگفتم راستش نگفتم حق با منه فقط نظرمو دادم ولی خب حق باتوعه
ولی بخوایم فکر کنیم خب سوالشم یکم مشکل داره . چون اگه تو بشی نفر اخر ینی تا قبل از اینکه از اون یارو جلو بزنی جز افراد مسابقه حساب نمیومدی که ینی سوالش یکم مشکل داره . ولی خب اکثر جاها همچین سوالیو میگن جوابش نفر اخر درسته .