هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج بعد محافظاش چون بهت اعتماد ندارن میخوان بعد عمل یه بلایی سرت بیارن، ولی رئیس مافیا که در یک نگاه عاشقت شده نمیزاره و میگه براش استثنا قائل میشیم و زندهش میزاریم
-
+چرا هی میگی به جراحی علاقه مندی؟
_حقیقتش میخوام جراح بشم بعد یه رئیس مافیای خوشگل و جذاب که تیر خورده و در حال مرگه بیاد پیشم و نجاتش بدم و اون عاشقم بشه ولی من بهش نخ ندم اما خب در آخر ازدواج کنیم و من بشم جراح شخصی و تنها عشقِ خفن ترین مافیای دنیاآرزوی زیادیه؟
Michael Vey واقعا همینه
-
چه فانتزیای عجیبی دارین
-
هویججج بعد محافظاش چون بهت اعتماد ندارن میخوان بعد عمل یه بلایی سرت بیارن، ولی رئیس مافیا که در یک نگاه عاشقت شده نمیزاره و میگه براش استثنا قائل میشیم و زندهش میزاریم
Michael Vey واییییی سناریو
-
Neo.......... وای چه پیشی گوگولیییی
-
در بلندمدت، «احساس مفید نبودن» از کشندهترین تجربههاست...
-
من گوشم حساس ه
بعد هی میگه هندسفری تو بده
منم کاش این قد فاز مهربونی همون اولش بر نمی داشتم میگن ادم رو بدی پرو می شن همینهمن خودمم فیلم ها اموزشی م مونده بعدم دوست ندارم هندوسفری ام کس دیگه ای بزنه تو گوشش
هم برای گوش اون بده هم خودم
می دونم شاید بد باشه دارم زیادی تو ذهنم سخت می گیرم ولی هر کار می کنم نمی تونم قانع بشم
طرف می تونه کرم بگیره خب رفتی بازار هندوسفری هم می گرفتی هی از روز اول همش هنسفری میگیریولی من نباید ادم ها رو قضاوت کنم
️
️
️
️
️
️
️
واییی کاش هم جلو ذهنم و می تونستم بگیرم هم هم زمان کار درست انجام بدم هم متضاد حساسیت هام نباشه
کلافه شدم
-
من گوشم حساس ه
منم کاش این قد فاز مهربونی همون اولش بر نمی داشتم میگن ادم رو بدی پرو می شن همینهمن خودمم فیلم ها اموزشی م مونده بعدم دوست ندارم هندوسفری ام کس دیگه ای بزنه تو گوشش
می دونم شاید بد باشه دارم زیادی تو ذهنم سخت می گیرم ولی هر کار می کنم نمی تونم قانع بشم
طرف می تونه کرم بگیره خب رفتی بازار هندوسفری هم می گرفتی هی از روز اول همش هنسفری میگیریولی من نباید ادم ها رو قضاوت کنم
️
️
️
️
️
️
️
واییی کاش هم جلو ذهنم و می تونستم بگیرم هم هم زمان کار درست انجام بدم هم متضاد حساسیت هام نباشه
کلافه شدم
jahad_121 مشکل همیشگی من:
-
من گوشم حساس ه
️
️
️
️
️
️
️
کلافه شدم