هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2
همچنان مثبت؟f.nalist
بله ان شاءالله... -
انگار اونجا همه ریز رفتاراتو زیر نظر دارن، به راحتی قضاوتت میکنن. مثلا تو میگی آقا من اصلا به فلان مسئله توجهی ندارم، جالب نیست برام. ولی فکر میکنن نمیخوای بهشون بگی. فکر میکنن مثل خودشون دورویی و سیاست کار. واقعا جو سمیّه
مخصوصا اگه درونگرا باشی و واقعا دلت نخواد با همه ارتباط بگیری چون لزومی نمیبینی -
f.nalist
بله ان شاءالله...زهرا بنده خدا 2
عالی -
-
f.nalist
بله ان شاءالله...زهرا بنده خدا 2 یعنییییی چیییی؟ پس من چی؟
-
انگار اونجا همه ریز رفتاراتو زیر نظر دارن، به راحتی قضاوتت میکنن. مثلا تو میگی آقا من اصلا به فلان مسئله توجهی ندارم، جالب نیست برام. ولی فکر میکنن نمیخوای بهشون بگی. فکر میکنن مثل خودشون دورویی و سیاست کار. واقعا جو سمیّه
مخصوصا اگه درونگرا باشی و واقعا دلت نخواد با همه ارتباط بگیری چون لزومی نمیبینیMehrsa 14
+++++++++ -
زهرا بنده خدا 2 یعنییییی چیییی؟ پس من چی؟
Maaah
چی؟ -
Mehrsa 14
+++++++++زهرا بنده خدا 2
یکی حرفمو فهمید...
پس فقط من و یکی دیگه از دوستام نیستیم که واقعا همچین حسی تو خوابگاه داریم
پ.ن: راستی زهرا خانم این مدت بعضی پیاماتو دیدم، امیدوارم که خوشبخت بشی و بهترین اتفاقا تو این مسیر برات بیفته. چون حرفایی که قبلش میزدی رو خیلی میتونستم درک کنم:) -
Maaah
چی؟زهرا بنده خدا 2 منم روند مثبت میخوام
-
خیلی دوست دارم این ترم برم تختای بالا
هم بر اینکه دیگه کسی رو تختم نمیشینه
هم اینکه اون بالا کارات زیاد در معرض دید نیستدر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی دوست دارم این ترم برم تختای بالا
هم بر اینکه دیگه کسی رو تختم نمیشینه
هم اینکه اون بالا کارات زیاد در معرض دید نیستMehrsa 14 ببین منم دارم این مشکلو 🥲
-
f.nalist من یاد دارم ولی بنظرم برای یه دختر زشته اینجوری حرف بزنه
-
زهرا بنده خدا 2
یکی حرفمو فهمید...
پس فقط من و یکی دیگه از دوستام نیستیم که واقعا همچین حسی تو خوابگاه داریم
پ.ن: راستی زهرا خانم این مدت بعضی پیاماتو دیدم، امیدوارم که خوشبخت بشی و بهترین اتفاقا تو این مسیر برات بیفته. چون حرفایی که قبلش میزدی رو خیلی میتونستم درک کنم:)Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2
یکی حرفمو فهمید...
پس فقط من و یکی دیگه از دوستام نیستیم که واقعا همچین حسی تو خوابگاه داریمنه منم همینم...
واقعا یه وقتایی تحمل زندگی جمعی سخته ...پ.ن: راستی زهرا خانم این مدت بعضی پیاماتو دیدم، امیدوارم که خوشبخت بشی و بهترین اتفاقا تو این مسیر برات بیفته. چون حرفایی که قبلش میزدی رو خیلی میتونستم درک کنم:)
ممنونم از ارزوی قشنگت عزیز دلم...
خیلی برامون دعا کن...خیلی...( :
ان شاءالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته...( : -
زهرا بنده خدا 2 منم روند مثبت میخوام
Maaah
ان شاءالله پیش بیاد به وقتش