هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua اره همینه . یه سری چیزارم شنیدم حالا نمیدونم درست و غلطیش در چه حده ولی واقعا ترسیدم .
@Neo..... من برای مصاحبههاشون رفتما، سوال داشتی بپرس ازم هم بقیهالله هم ارتش
-
Aqua 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
-
باشههه مرسیییییییییی .
-
ببین خیلی عجیبه از دیروز ک گوشیم یه باره خاموش شد
اینجوری شده نه فیلترشکنام بالا میاد و وصل میشه نه پروکسیام برای تلگرام وصل میشه . نه اصلا تلگرامم لوگین میکنه . نه گوگل پلیم باز میشه . تازه گوگل و کرومم وقتی میام میزنه افلاینی . با نت رایتل و همراه و وای فایم چک کردم همینه . نمیدونم گوشیم ویروسی چیزی شده یا مشکل سخت افزاریه . اصن نمیدونم باید چیکارش کنم -
Aqua اوهوم . میگم منم فقط شنیدم واقعیتش نمیدونم چیه.
تو رشتت ریاضیه نه؟ -
تا دهان مفت و گوشها مفتاند،
پشتمان حرفِ مفت بسیار است... -
Aqua اها اره خب پس . انتخاب رشته واسه ریاضی و تجربی یکم فرق دارن . تجربیا اکثرا رشته ها دولتیه ولی ریاضیا یکم دست باز تره .
اره تازه یه ماه و خورده ای ایناست اومدم . خوشبختم -
Aqua اها اره خب پس . انتخاب رشته واسه ریاضی و تجربی یکم فرق دارن . تجربیا اکثرا رشته ها دولتیه ولی ریاضیا یکم دست باز تره .
اره تازه یه ماه و خورده ای ایناست اومدم . خوشبختم -
تو یک پارکی نشستم .. شیر ابخوریش در رفته یه عاااالمه اب داشت هدر میرفت ...به ۱۲۲ زنگ زدم گفتن باید به شهرداری اطلاع بدین ...شهرداری هم که بستس مجبور شدم بخاطرش حضوری تا اتش نشانی برم تا بیان شیر رو درست کنن ....از این میسوزم که دور برم هیچ کس ینی هیچ کس حتی ککشم نگزید که اب داره الکی هدر میره ....
بعد اینجا شبا اب قطع میشه از یه ساعتی و مردم همه مینالن که چرا اب قطع میشه ....خب توکه ناراضیی اگه کمک نمیکنی لااقل جلو کمک یکی دیگه رو نگیر و هی نگو به ما چه ..... -
f.nalist کشورو گفتم
بخدا خسته شدم هر رشته دست گذاشتم گفتن نه بازارکار نداره، حقوق کمه و.....
چخبرا؟ خوبی ؟ -
واقعا دلیل دیلیت چت کردن پشت سر هم رو نمیفهمم، اگر نگرانی که از چیزی اسکرین بگیرم، خیالت تخت که اگر لازم بوده باشه همون موقع گرفتم.