هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
حالم داره بهم میخوره
سخته تحملش
تحمل اینکه ببینی یک سال کامل رو هدر دادی برای حفظ کردن اطلاعاتی که هشتاد درصدشون به دردت نمیخورن
تحمل اینکه تن بدی به سیستمی که میدونی با غرض و مرض مخ جوونا رو میکنه تو یه پروسه ی پوچی که مشغول نگهشون داره .
که فکر نکنن به اوضاع
که از کتاب زدشون کنه
که 18 سالگی شون رو به باد بده
دلم کبابه ملت . داغونم .
اون موقع که تصمیم گرفتم کنکور بدم ، فکر میکردم : اوکی . یه سال رو تلف میکنی . عوضش به یه جایی میرسی که بتونی قانون رو از بن عوض کنی . دقیقا مطابق گفته ی هیتلر . اما الان حالم از این مدتی که گذشته به هم میخوره . میترسم از تک تک ثانیه هایی که حروم کردم .... واسه چی دارم اینا رو اینجا میگم ؟ نمیدونم . اصلا نمیدونم . الان دیگه هیچی نمیدونم -
حالم داره بهم میخوره
سخته تحملش
تحمل اینکه ببینی یک سال کامل رو هدر دادی برای حفظ کردن اطلاعاتی که هشتاد درصدشون به دردت نمیخورن
تحمل اینکه تن بدی به سیستمی که میدونی با غرض و مرض مخ جوونا رو میکنه تو یه پروسه ی پوچی که مشغول نگهشون داره .
که فکر نکنن به اوضاع
که از کتاب زدشون کنه
دلم کبابه ملت . داغونم .
اون موقع که تصمیم گرفتم کنکور بدم ، فکر میکردم : اوکی . یه سال رو تلف میکنی . عوضش به یه جایی میرسی که بتونی قانون رو از بن عوض کنی . دقیقا مطابق گفته ی هیتلر . اما الان حالم از این مدتی که گذشته به هم میخوره . میترسم از تک تک ثانیه هایی که حروم کردم .... واسه چی دارم اینا رو اینجا میگم ؟ نمیدونم . اصلا نمیدونم . الان دیگه هیچی نمیدونمpcycho در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالم داره بهم میخوره
سخته تحملش
که فکر نکنن به اوضاع
که از کتاب زدشون کنه
دلم کبابه ملت . داغونم .
اون موقع که تصمیم گرفتم کنکور بدم ، فکر میکردم : اوکی . یه سال رو تلف میکنی . عوضش به یه جایی میرسی که بتونی قانون رو از بن عوض کنی . دقیقا مطابق گفته ی هیتلر . اما الان حالم از این مدتی که گذشته به هم میخوره . میترسم از تک تک ثانیه هایی که حروم کردم .... واسه چی دارم اینا رو اینجا میگم ؟ نمیدونم . اصلا نمیدونم . الان دیگه هیچی نمیدونمسعی کنین خودتونو کنترل کنین و با وضعیتی که براتون بوجود آمده کنار بیاین.و حداکثر تلاشتون رو بکنین. تا ان شاالله به نتیجه دلخواهتون برسین.
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بیخوابی
اینسامنیا:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
هدف
مسیر را تعیین میکند
تا وقتی هدف تعیین نشده باشد
مثل اینه در بیابان همش به دنبال این سراب و ان سراب بدوی
فقط خود را خسته میکنی
هدف خودش انگیزه است
هدف استرس میاره