هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 واقعن؟
هندزفری سیمش خیلی دست و پا گیره آخه
چه داشتی که زود خراب شده؟
میخواستم qcy بگیرم، شنیده بودم خوبهMaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هندزفری سیمش خیلی دست و پا گیره آخه
ببین یجاهایی خوبه داشته باشیشا
ولی خب در کل من هندزفریو ترجیح میدم

-
من حتا آهنگ گوش کردنیم ۹۹درصد گوشیم دستمه
-
ولی من نمیخواستم اینطوری بشه
-
نمیخوااااستم
-
خب چرا هر چی دلش میخواد به من میگه
-
من عزیز، خودت خوب میدونی اگه همینجوری پیش بری تمام پل های پشت سرت خراب میشن. پس عین انسان یکم از اون مغزت استفاده کن و اون روتین خواب نامنظم و مضحکی که داری رو درست کن.
اگر بخوای به این کارای بیهوده ات ادامه بدی، پس وقتی نتیجه نابود شد حق اعتراض هم نداری.
کاری نکن که هیچکس برات ارزش قائل نباشه، کاری نکن که خودت از خودت متنفر بشی، کاری نکن که نشه روت حساب باز کرد، کاری نکن که خودتو از دوست داشته شدن توسط بقیه محروم کنی، کاری نکن که تو رو به عنوان آدم بی مسئولیت بشناسن، کاری نکن که بشی آدم بازنده توی بازی زندگی، چون بازنده ها هیچوقت حرفی برای گفتن ندارن جز متاسف بودن.
میبینی؟ اینا همه گوشه ای از عواقب اون کاریه که الان داری انجامش میدی.
تو اینو میخواستی؟ معلومه که نه! چون اگه انتخابت این موارد بود از همون اول هم شروع به ساختن شخصیت برای خودت نمیکردی.
میدونم خیلی تا الان سختی کشیدی، دمت هم گرم که تا اینجا ادامه دادی. ولی یه سوال...چرا الان متوقف شدی؟ خسته ای؟ حق داری، از طولانی بودن مسیر کلافه شدی؟ حق داری، میترسی؟ حق داری.
ولی تو قبل از شروع مسیر میدونستی در برهه هایی از زمان دچار این احساسات میشی ولی بازم قبول کردی که شروع کنی. پس الان این متوقف شدنه چه معنی داره؟ یعنی میخوای تمام زحمت هایی که با عصاره وجودت کشیدی رو بندازی دور؟ خب چرا اصلا شروع کردی؟ ها؟؟؟میتونستی یه راه سادهتر و کم دردسرتر رو از همون اول اول انتخاب کنی ولی نکردی. چرا؟ چون میدونستی میتونی از همین راه سخت و پرچالش نتیجه بگیری اگه این عادت های مسخره و بیهوده ات رو ترک کنی.
وقتی میتونی سرنوشتت رو مثل یک نقاش ماهر زیبا بکشی چرا الکی دفتر زندگیت رو خطخطی میکنی؟ بیکاری یا کم عقل؟به خودت بیا و ترک عادت کن!
-
اون شخصیت کتاب که شبیه من بود مرد:/
-
Blue28
چمدونم تا به خودم میام میبینم تموم شده
احتمالا بخاطر دانلود کردن سریال با کیفیت ۱۰۸۰عه

شعردانه

اوپس