هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ایستاد
سپس ما در آن لباس نبودیم
آویزان شدیم به جا رختی
و باد زیبا
مرگِ ما را با خود برد. -
این پست پاک شده!
-
خب طبیعیه دیگه
پس نتیجه میگیرم یکی از نشانه های بزرگ شدن در واقع همین رها شدنِ به حال خود هست
البته یه چیز دیگه هم تاثیر داره و اون خواهر و برادرای کوچکتر از ما هستن، خواه ناخواه هر چی توجهه رو به سمت خودشون جلب میکنن و دیگه بچه ی بزرگتر از نظر میفته!
و البته خانواده هم از بعد از یه سنی که از ما میگذره و میبینن میتونیم گلیم خودمون رو از آب بیرون بکشیم از مداخله در بعضی امور زندگیمون کنار میکشن
همین ارتباط مارو با هم کمتر و کمتر میکنه که بنظرم یکی از نتایجش همین مشکلیه که داریم درباره ش حرف میزنیمممنونم از بابت زمانی که گذاشتید. هم صحبتی با شما برام خیلی خوشاینده
️
-
یه چی بگو
یه حرف بزن
که قاتلم سکوتته... -
خوش به حالتان که دارید برای امتحاناتون میخونید...
من اگرم بخوام بخونم حداقل ۲۵ام آزاد میشم :`)) -
در دلتنگیهایم
جمعیتی روبه غروب نشسته است
آنها که نه پای رفتن دارند
نه دل و دماغ ماندن!در دلتنگیهایم
به مرگ تکیه دادهام
با همین صورتم
که ساعتیست بی عقربه!
دنبال جهانی میگردم
که آدمی
تنها یکبار
در آن بمیرد... -
ممنونم از بابت زمانی که گذاشتید. هم صحبتی با شما برام خیلی خوشاینده
️
E.B.BUTTERFLY خواهش میکنم
همچنین برای من صحبت کردن با شما خوشاینده بانو -
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
راه خوندنشو پیدا کردم خوب شد
چطوری راه خوندن پیدا کردین؟
یا مثلا استرس اینو نداشتین درسا یادتون بره؟و خب چیکار می کنین یادتون نرهBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حقیقتش من خیلی آزمون و خطا کردم، تقریبا دو ترم اول واقعا نمیدونستم که دقیقا باید چطور خوند این درسارو، حتی همین الانشم شاید یه جاهاییشو ندونم. ولی به مرور مغزم به این درسا به این سبک فشرده عادت کرد. حقیقتش بخوام روندشو بگم خیلی طولانیه و اگر واقعا هدف آوردن یه نمره خوب تو دانشگاه باشه مثلا، خیلیی بستگی به روش تدریس استاد خودت داره. از ترم بالایی ها نه یه نفر، حتما چند نفر بپرس ولی خودت در نهایت تصمیم بگیر. من واسه بعضی درسا واقعا از راهنمایی هاشون استفاده کردم. درسایی هم هست که بگم پشیمونم به حرفشون گوش دادم و کاش طور دیگه ای عمل میکردم. مثلا من فهمیدم که این استاد فیزیو ویسش خیلیییی موثره برام، پس منبعم رو گذاشتم ویس و اسلاید. ولی اون یکی دیگه نه، واقعا کلاسش اونقدرم مفید نیست و مجبورم گایتون بخونم. تو بیوشیمی مثلا ویس استاد به کارم اومد، فهمیدم تکرار و مرور خیلی موثره. در نهایت که هیچی به پای طول ترم منظم خوندن نمیرسه واقعا
یا مثلا استرس اینو نداشتین درسا یادتون بره؟و خب چیکار می کنین یادتون نره
چرا همیشه داشتم
هنوزم دارم
حتی فکر میکنم دوره های بالاتر هم دارن، من واقعا اینو توخوابگاه زیاد دیدم. فقط چارش مروره و حقیقتش بعضی چیزایی که خیلی مهمن بعدا برامون تکرار میشه و خیلی نیاز نیست نگران فراموش کردنشون بشیم. -
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من اعتقاد دارم دانشجوها دودسته ان
اونا که از آناتومی متنفرن و عاشق فیزیو و بیوشیمی ان
اونایی که عاشق آناتومی ان و از فیزیو و بیو متنفرن
من یه روزگاری از هر سه متنفر بودم فقط اپید و فیزیک دوست داشتم🫠
بعدش ولی درست شد، راه خوندنشو پیدا کردم خوب شدمن عاشق فیزیوئم و از بیو و آناتومی متنفرم
Michael Vey
تو استثنایی -
هر جوری برنامه مینویسم برای انتخاب واحد بازم درست نمیشه
هر بارم عوض میشه تایمها داخل سایت=// -
مطمئنم اون روز کلی استرس میده بهم سایت
-
Michael Vey
تو استثنایی -
اهههه غممگینه
فردا عصر، همه میخوان برن خونه یاسمن
خیلی دوره ازم، قشنگ باید ۲ تا خط مترو عوض کنم، یه اتوبوسم از خونه تا ایستگاه مترو -
۵:۳۰ باید اونجا بودم، پس ۴ باید راه بیوفتم
هوووف
جهنم و ضرر، بیا نریم. حوصله شلوغی مترو رو ندارم -
خب حالا ۸ام تموم شه، من اونوقت شب با اون شلوغی جای حرم چجوری خودمو برسونم خونه؟
-
امروز غم تودلی هم، گین بود.
همه ساکت :((( -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حقیقتش من خیلی آزمون و خطا کردم، تقریبا دو ترم اول واقعا نمیدونستم که دقیقا باید چطور خوند این درسارو، حتی همین الانشم شاید یه جاهاییشو ندونم. ولی به مرور مغزم به این درسا به این سبک فشرده عادت کرد. حقیقتش بخوام روندشو بگم خیلی طولانیه و اگر واقعا هدف آوردن یه نمره خوب تو دانشگاه باشه مثلا، خیلیی بستگی به روش تدریس استاد خودت داره. از ترم بالایی ها نه یه نفر، حتما چند نفر بپرس ولی خودت در نهایت تصمیم بگیر. من واسه بعضی درسا واقعا از راهنمایی هاشون استفاده کردم. درسایی هم هست که بگم پشیمونم به حرفشون گوش دادم و کاش طور دیگه ای عمل میکردم. مثلا من فهمیدم که این استاد فیزیو ویسش خیلیییی موثره برام، پس منبعم رو گذاشتم ویس و اسلاید. ولی اون یکی دیگه نه، واقعا کلاسش اونقدرم مفید نیست و مجبورم گایتون بخونم. تو بیوشیمی مثلا ویس استاد به کارم اومد، فهمیدم تکرار و مرور خیلی موثره. در نهایت که هیچی به پای طول ترم منظم خوندن نمیرسه واقعا
یا مثلا استرس اینو نداشتین درسا یادتون بره؟و خب چیکار می کنین یادتون نره
چرا همیشه داشتم
هنوزم دارم
حتی فکر میکنم دوره های بالاتر هم دارن، من واقعا اینو توخوابگاه زیاد دیدم. فقط چارش مروره و حقیقتش بعضی چیزایی که خیلی مهمن بعدا برامون تکرار میشه و خیلی نیاز نیست نگران فراموش کردنشون بشیم.