هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

-
@خرگوشیانو-سنپای ببین دلالو که نمیدونم چجوری درست میشه سبزی هاش و سیر فراوون باید داشته باشی درست کنی (یا آماده بخری)
ولی نازخاتون چیز راحتیه
بادمجون رو روی شعله گاز مستقیم میزاری تا حسابی جزغاله شه
بعد برمیداری میگیری زیر آب پوست میکنی
بعد میزاری رو تخته با کارد ساطوریش میکنی در حدی که له له له له بشه
بعد میریزی تو کاسه
انقدر آبغوره میریزی تا یکم رقیق شه (نه خیلی)
دلال (یا بورانی) میزنی
سیر
یکم نمک
یکم آب (برای تنطیم غلظت و میران ترشیش)بزاری یخچال خنک شه بهترم هست
و نوش جان
همراه با غذا بعنوان ترشی میلش کن

Michael Vey
واااااای دهنم اب افتاد -
@خرگوشیانو-سنپای بحث امشب عالیه

-
mahdi.ek الان چی خوندی؟ منکه خیلی پشیمونم کاش از همون هنرستان شروع میکردم
-
من خونه نبودم ولی وقتی اومدم
هویج و سیب زمینی و قطعات درشت مرغ و.... رو گذاشته بود وسط برنج بپزه
توی برنجش هم کشمش ریخته بود

Michael Vey -
@abcd
من دارم برا هنرستان میگم نه رشته دانشگاهی
بین انسانی و هنرستان میخواستم برم
ولی رفتم ریاضی
منطقیه...
و دیگه وقتی هم وارد ریاضی شدم دیگه این مسیر نابود شدmahdi.ek انشالله تو مسیر درست باشی

-
@abcd
من دارم برا هنرستان میگم نه رشته دانشگاهی
بین انسانی و هنرستان میخواستم برم
ولی رفتم ریاضی
منطقیه...
و دیگه وقتی هم وارد ریاضی شدم دیگه این مسیر نابود شد -
mahdi.ek لرا عاشق گوشتن
-
@خرگوشیانو-سنپای پس بیا بازم بهت بگم

کشمش پلو فرق خاصی با زرشک پلو نداره
به جای زرشک، کشمش پلویی رو بعد دراوردن دم و سنگاش خیس میدی (نیم ساعت)
بعد که شستیش
تو کره/روغن و مقداری زردچوبه با شعله متوسط رو به ملایم در حد ۱ دقیقه تفت میدی (پف نکنه..)
بعد همراه با زعفرون دم کرده قاطی پلو میکنی آخر کار (یا صرفا روی پلو میریزی. مثل زرشک)
حالا طرز تهیه مرغ ترش

شبیه همین مرغ ربی معمولیه. فقط به جای رب، ۲ قاشق رب انار میزنی و بسته به اینکه چقدر ربت ترشه، بهش شکر هم یه کوچولو اضافه میکنی تا طعم ملس بگیره (شیرینش نکنی یه وقتتتت)فسنجونم هنوز آنلاک نشده برام یاد گرفتم بهت میگم



-
@خرگوشیانو-سنپای من یکی از موردعلاقههامو بگم؟ وای سارا من شیفته بستهبندی و درستکردن غذای نیمهآمادهام. هویج بگیرم خورد کنم فریز کنم، مایع ماکارانی درست کنم فریز کنم، پیاز سرخ کنم فریز کنم اصن وای وای وای

-
mahdi.ek لرا عاشق گوشتن
-
@خرگوشیانو-سنپای من یکی از موردعلاقههامو بگم؟ وای سارا من شیفته بستهبندی و درستکردن غذای نیمهآمادهام. هویج بگیرم خورد کنم فریز کنم، مایع ماکارانی درست کنم فریز کنم، پیاز سرخ کنم فریز کنم اصن وای وای وای

Maaah این کار مضر نیست
؟ -
@خرگوشیانو-سنپای من یکی از موردعلاقههامو بگم؟ وای سارا من شیفته بستهبندی و درستکردن غذای نیمهآمادهام. هویج بگیرم خورد کنم فریز کنم، مایع ماکارانی درست کنم فریز کنم، پیاز سرخ کنم فریز کنم اصن وای وای وای



شعردانه

