هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mahdi.ek لرا عاشق گوشتن
-
@خرگوشیانو-سنپای ته چین تا الان درست نکردم
دوستتون چجوری درست میکنه مگه
-
من خونه نبودم ولی وقتی اومدم
هویج و سیب زمینی و قطعات درشت مرغ و.... رو گذاشته بود وسط برنج بپزه
توی برنجش هم کشمش ریخته بود
Michael Vey@خرگوشیانو-سنپای اعووو عجب چیزیییی
یا یه غذای خاصیه ک من نمیدونم یا یه دستور پخت من دراوردیه -
@خرگوشیانو-سنپای پس بیا بازم بهت بگم
کشمش پلو فرق خاصی با زرشک پلو نداره
به جای زرشک، کشمش پلویی رو بعد دراوردن دم و سنگاش خیس میدی (نیم ساعت)
بعد که شستیش
تو کره/روغن و مقداری زردچوبه با شعله متوسط رو به ملایم در حد ۱ دقیقه تفت میدی (پف نکنه..)
بعد همراه با زعفرون دم کرده قاطی پلو میکنی آخر کار (یا صرفا روی پلو میریزی. مثل زرشک)حالا طرز تهیه مرغ ترش
شبیه همین مرغ ربی معمولیه. فقط به جای رب، ۲ قاشق رب انار میزنی و بسته به اینکه چقدر ربت ترشه، بهش شکر هم یه کوچولو اضافه میکنی تا طعم ملس بگیره (شیرینش نکنی یه وقتتتت)فسنجونم هنوز آنلاک نشده برام یاد گرفتم بهت میگم
Michael Vey
واااااااااااااای اینو درست میکنم فردا -
@خرگوشیانو-سنپای پس بیا بازم بهت بگم
کشمش پلو فرق خاصی با زرشک پلو نداره
به جای زرشک، کشمش پلویی رو بعد دراوردن دم و سنگاش خیس میدی (نیم ساعت)
بعد که شستیش
تو کره/روغن و مقداری زردچوبه با شعله متوسط رو به ملایم در حد ۱ دقیقه تفت میدی (پف نکنه..)
بعد همراه با زعفرون دم کرده قاطی پلو میکنی آخر کار (یا صرفا روی پلو میریزی. مثل زرشک)حالا طرز تهیه مرغ ترش
شبیه همین مرغ ربی معمولیه. فقط به جای رب، ۲ قاشق رب انار میزنی و بسته به اینکه چقدر ربت ترشه، بهش شکر هم یه کوچولو اضافه میکنی تا طعم ملس بگیره (شیرینش نکنی یه وقتتتت)فسنجونم هنوز آنلاک نشده برام یاد گرفتم بهت میگم
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فسنجونم هنوز آنلاک نشده برام یاد گرفتم بهت میگم
این باید یه قاشق فلزی بذاری توش و گردو فراوان تا لعاب بده
و اینکه باید صبح خیلی زود درست کنی که تا ظهر جا بیافته -
@خرگوشیانو-سنپای پس بیا بازم بهت بگم
کشمش پلو فرق خاصی با زرشک پلو نداره
به جای زرشک، کشمش پلویی رو بعد دراوردن دم و سنگاش خیس میدی (نیم ساعت)
بعد که شستیش
تو کره/روغن و مقداری زردچوبه با شعله متوسط رو به ملایم در حد ۱ دقیقه تفت میدی (پف نکنه..)
بعد همراه با زعفرون دم کرده قاطی پلو میکنی آخر کار (یا صرفا روی پلو میریزی. مثل زرشک)حالا طرز تهیه مرغ ترش
شبیه همین مرغ ربی معمولیه. فقط به جای رب، ۲ قاشق رب انار میزنی و بسته به اینکه چقدر ربت ترشه، بهش شکر هم یه کوچولو اضافه میکنی تا طعم ملس بگیره (شیرینش نکنی یه وقتتتت)فسنجونم هنوز آنلاک نشده برام یاد گرفتم بهت میگم
-
Maaah این کار مضر نیست
؟
@abcd نه دیگه برای طول هفته
مثلا جمعهها اینکارو انجام بدمبعدشم واکنش منی که تو خوابگاه قورمهسبزی دوماه پیشو از تو فریزر درمیارم گرم میکنم:
-
@abcd منم همینو میگم
میگه عاشق غذاها شمالیه
ولی فکر نمیکنم گوشت مورد نیاز یه لر رو بتونن تامین کنن براش داخل غذاهاشون -
جدی گوشت غذاهامون کمه؟
نمیدونستم
ما خودمون هر روز یا گوشت میخوریم یا مرغ دیگه.. -
@خرگوشیانو-سنپای اعووو عجب چیزیییی
یا یه غذای خاصیه ک من نمیدونم یا یه دستور پخت من دراوردیه -
جدی گوشت غذاهامون کمه؟
نمیدونستم
ما خودمون هر روز یا گوشت میخوریم یا مرغ دیگه..Michael Vey
ما روزی نیم کیلو گوشت میخوریم🥸 -
دیگه گوشت گرونه از بیشتر از این گوشت درست کردن معذوریم
-
جدی گوشت غذاهامون کمه؟
نمیدونستم
ما خودمون هر روز یا گوشت میخوریم یا مرغ دیگه..Michael Vey برا یه لر کمه... نه آدم عادی
-
Michael Vey
ما روزی نیم کیلو گوشت میخوریم🥸@خرگوشیانو-سنپای بنظرم شما لرا پولدارین
-
@خرگوشیانو-سنپای بنظرم شما لرا پولدارین
Michael Vey
نه