هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سهشنبه تا پنجشنبهها نیستم، براتعلی میندازتم
-
امام حسن عسکری علیه السلام :
لَیْسَتِ الْعِبادَهُ کَثْرَهَ الصّیامِ وَالصَّلاهِ، وَ إنَّمَا الْعِبادَهُ کَثْرَه التَّفَکُّرِ فی أمْرِ اللهِ.
عبادت در زیاد انجام دادن نماز و روزه نیست، بلکه عبادت با تفکّر و اندیشه در کار و قدرت بی منتهای خداوند است ...
-
یه جوری خستم که بزور فکمو نگه میدارم دهنم وا نمونه در این حد
-
Mehrsa 14 امام علی (ع) :
در شگفتم از كسى كه عيبهاى مردم را بد مى داند، در حالى كه خودش از همه پُر عيب تر است و آنها را نمى بيند.
-
من همون فامیل فضولم
بگین چی قبول میشین -
در وصف اعلام نتایج دلم نیومد که اینو نذارم، به شخصه برای خودم با اینکه دوساله از فضای کنکور دورم؛ اما هنوزم نمی تونم با آرامش به کاری که دوست دارم برسم. همیشه یه استرسی از درس نخوندن ته وجودمه حتی اگه درس نداشته باشم. من غمگین تر شدم. یکمی زودرنج شدم. من به شدت کمال گرا شدم و عدد و رقم ها و ساعت ها تمام ذهنمو پر کرده. من اون آدم قبل کنکور نشدم. اون آدم قبل ۱۶ تیر اون سال نشدم.
داشتم با خودم فکر میکردم که اگه یه درصد حتی فقط یه درصد از آدما با پول و حق و ناحق و تقلب بخوان رو صندلی های دانشگاه بشینن، چطور جواب دیگرانو میدن؟
حتی اون آدم هایی که با پول های هنگفتشون مسیر موفقیت رو برای خودشون هموار میکنن. حتی اونا...
کنکور امتحانیه که هیچ وقت شرایط خاص و غیر خاص و پولدار و بی پول بودن یه نفر براش مهم نبوده.
#تودلیییی -
|
|
-
یهو پرت شدم به یهسال و خوردهای پیش.
چرا اون روزا به همهچی پایان نمیدادم؟ -
بغل وا بکن
بگو دارمت... -
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
CpR در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn شکرش
چطوری!؟شکر واقعاً
پاره م پارهههههچرا خب !؟🥴
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn شکرش
چطوری!؟شکر واقعاً
پاره م پارهههههچرا خب !؟🥴
امتحانای رگباری و پشت سر هم
هنوز خستگی امتحان امروزت از تنت نرفته باید بشینی برا فردا بخونی. -
Rover
سلام
یه نگاهی به این دو تا آمار بندازید. قابل تامل بود.
البته واضحه که این نتیجه، حاصل معلم خوب و امکانات زیاد نیست. حاصل «باورِ» به اینه که میشه نتیجه خیلی خوب گرفت. دانش آموز الگوی جلو چشمش داره سر کلاس. -
کنکور خیلیها مهمه، اما مهمتر از اون اینه که تو توی این مسیر، انسان قویتر، صبورتر و امیدوارتر شدی. شاید حالا خسته باشی یا پر از استرس برای نتیجه، اما باور کن همین روزها بعدها یکی از شیرینترین خاطراتت میشن؛ چون نشونت دادن تو میتونی، حتی وقتی همهچی سخت به نظر میرسه.
از این به بعد، مسیر تازهای جلوت باز میشه. مسیری که پر از فرصتهای جدید برای یاد گرفتن، تجربه کردن و رشد کردنه. مهم نیست کجا قبول بشی یا کدوم راه رو انتخاب کنی؛ مهم اینه که تو یاد گرفتی تسلیم نشی و ادامه بدی.
و این دقیقاً همون چیزییه که برای موفقیت واقعی توی زندگی لازمه.
پس به خودت افتخار کن، چون تو همین الان هم برندهای
آرزوی موفقیت -
-
چند تا شد؟
-
چند تا شد؟
Infinitie. A
تا الان از ۳۰۰ نفر
فقط ۸۰ تاش