هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A ابوالفضل منو که باید برد تیمارستان خوابوند=)
موافقم
تویی که به خاص بودن من اعتقاد نداری، قطعا اختلال داریInfinitie. A بفرما توی همین پیامت اختلال خودشیفتگی نمایان میشه
-
moBn
ناچار برای خودت مینویسی تا تبدیلش کنی به چیزی جز غم درونی. برونریزی به هر شکل و طریقی... و افرادی ذوقش رو دارن و پیگیریش میکنن، و به هر نحوی نوشتهشون رو توی جهان ادبی پیدا میکنن، عدهای هم فقط به یادداشتنویسی رو میارن که اونم حتی خودش جزو صنایع ادبی محسوب میشه در عصر ما...S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
ناچار برای خودت مینویسی تا تبدیلش کنی به چیزی جز غم درونی. برونریزی به هر شکل و طریقی... و افرادی ذوقش رو دارن و پیگیریش میکنن، و به هر نحوی نوشتهشون رو توی جهان ادبی پیدا میکنن، عدهای هم فقط به یادداشتنویسی رو میارن که اونم حتی خودش جزو صنایع ادبی محسوب میشه در عصر ما...بهتر از اینی که گفتی رو نمیشد گفت.
ممنونم ازت️
-
-
ی جوری چتری بهم میاد منی ک زیاد حوصله ندارم جلو آییه غش میکنم برا خودم ولی حیف چهره رو اسکل نشون میده
ماهلین سایتمون
منو قسم دادن گفتن دیگه چتری نزن بهت نمیاد -
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منظق دختر همسایه مون :من انقدر دوست داشتم از این همسایه ها داشتم
-
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منظق دختر همسایه مون :من انقدر دوست داشتم از این همسایه ها داشتم
-
یه زمانی دستم همش خودکاری بود الانم همش پینه بسته
این یعنی هرجا که باشم صد خودمو میزارم میخواد درس باشه میخواد ورزش یا هرچیز دیگه ای و خب به خودم افتخار میکنم :)) -
یه زمانی دستم همش خودکاری بود الانم همش پینه بسته
این یعنی هرجا که باشم صد خودمو میزارم میخواد درس باشه میخواد ورزش یا هرچیز دیگه ای و خب به خودم افتخار میکنم :)) -
چرا وقتی توی شرایط سختی قرار داری، اطرافیانت با رفتاراشون فضا رو سمی تر میکنن؟! نه واقعا چرا!
-
moBn
تصورت اینه که یه ساعت و نیم برات کنسرت برگزار میکنه؟
یه ساعت و نیم یه نوت تکراری رو تمرین میکنه سردرد میگیری