هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه جمله بود
آمار بود
یادم که نیست دقیقا، ولی میگفت مثلا ۹۲ درصد ایرانیا، از اختلالات روان رنج میبرن
شاید حتی بیشتر هم.
بعد مثلا گوینده اش هم، آدم آکادمیکی بود
بعد من با خودم فکر کردم، دیگه اینقدر که ایران بی در و پیکر که نیس، که این چیزا چرت باشه و بیخود بگن
حتما یه چی هست
بعد همون لحظه رفتم کامنتارو خوندم
همه مردم داشتن انکار میکردن، فحاشی میکردن، توهین میکردن و ... خلاصه اینکه میگفتن این آمارو بریزید تو جوب.
گذشت
تا ما رسیدیم چند واحد روانشناسی پاس کردیم
۶ واحد کلا، یه روان عمومی، یه سلامت روان یه بیماری های روان
تازه بعدش هم رفتیم کاراموزی روان، بخش روان رو دیدیم
این استاد ما، وقتی بیماری هارو میگفت
به بعضیا که رسید، اپیدمیولوژی بیماری رو که میگفت، برگای ما میریخت، یعنی میومد میگفت میزان توزیع این بیماری، براساس مطالعات، توی سن جنس وزن نژاد و کشورها(اگه آمار موجود بود) میگفت
و به یه جایی رسیدیم
که مثلا یه سری اختلال روانی هست، که کم و بیش توی اکثر افراد پیدا میشه
وسواس داشتن
شخصیت خودشیفته داشتن
وابستگی شدید داشتن
منزوی بودن
شخصیت هیستریک داشتن(تقریبا میشه گفت دورویی معنی میده)
پرخاشگری، دیگرآزاری، مازوخیسم، افسردگی
...
یه طبقه بندی دارن این بیماریا، که بله، یه شاخه از بیماری ها، اون چیزیه که ما راجب بیماران روانی فکر میکنیم، اسکیزوفرنی دارن، افسردگی شدید دارن، دوقطبین
ولی یه شاخه دیگه از بیماری ها این اختلالات میشن، که الا ماشاالله توی خیلی هامون هست.
جالبتر اینجاست که نمیدونیم.
حالا یا واقعا نمیدونیم و بالاخره یه جا خودشو نشون میده، و اگه باهوش و عاقل باشیم، پی ماجرا رو میگیریم و میفهمیم مشکلمون چیه
یا اینکه نه، در خلوت خودمون خبر داریم از این مشکل، ولی برای حل کردنش اقدامی نمیکنیم.
من راستیتش اومده بودم از اینکه اساتید امروزمون عقده ایی بازی در آوردن، حرف بزنم
که کار به اینجا رسید
حالا تشخیص عقده ایی بودن اونا که بدست من نیستولی یه مشت احمقِ نادون رو اومدن گذاشتن مسئول،
اطلاعات ماله دهه ۶۰، ادعا برای اروپا
د آخه نادون، حتی توی مدیریت کلاس، لنگ میزنی، اونوقت کمبودت رو سر من خالی میکنی؟
جالب اینجاست من مطمئن نیستم، زدن این حرفا، ناشی از اختلالات روانی خودم هست یا نه.
ولی در کل اینکه، منشا خیلی از این چیزا خیلی جدی، توی بچگی آدمه، و گرچه الان دانشجو ها هی مسخره میکنن که فلان رفتار ریشه در بچگیت داره، ولی داره واقعا.
و آدم به یه جایی میرسه
که میره دنبالش
درمون درمون که تا اونجا میدونم، نمیشه آدم، ولی بر احساسات عواطفش واقف میشه تا جایی که بتونه کنترل خوبی بهشون بدست بیاره
شما هم برید سراغش، نگید ندارم و فلان، تو احتمالا خبر نداری از خودت، برید پیش تراپیست، یا یه چهارتا کتاب بخونین تو این زمینه.Infinitie. A ابوالفضل منو که باید برد تیمارستان خوابوند=)
-
یه جمله بود
آمار بود
یادم که نیست دقیقا، ولی میگفت مثلا ۹۲ درصد ایرانیا، از اختلالات روان رنج میبرن
شاید حتی بیشتر هم.
بعد مثلا گوینده اش هم، آدم آکادمیکی بود
بعد من با خودم فکر کردم، دیگه اینقدر که ایران بی در و پیکر که نیس، که این چیزا چرت باشه و بیخود بگن
حتما یه چی هست
بعد همون لحظه رفتم کامنتارو خوندم
همه مردم داشتن انکار میکردن، فحاشی میکردن، توهین میکردن و ... خلاصه اینکه میگفتن این آمارو بریزید تو جوب.
گذشت
تا ما رسیدیم چند واحد روانشناسی پاس کردیم
۶ واحد کلا، یه روان عمومی، یه سلامت روان یه بیماری های روان
تازه بعدش هم رفتیم کاراموزی روان، بخش روان رو دیدیم
این استاد ما، وقتی بیماری هارو میگفت
به بعضیا که رسید، اپیدمیولوژی بیماری رو که میگفت، برگای ما میریخت، یعنی میومد میگفت میزان توزیع این بیماری، براساس مطالعات، توی سن جنس وزن نژاد و کشورها(اگه آمار موجود بود) میگفت
و به یه جایی رسیدیم
که مثلا یه سری اختلال روانی هست، که کم و بیش توی اکثر افراد پیدا میشه
وسواس داشتن
شخصیت خودشیفته داشتن
وابستگی شدید داشتن
منزوی بودن
شخصیت هیستریک داشتن(تقریبا میشه گفت دورویی معنی میده)
پرخاشگری، دیگرآزاری، مازوخیسم، افسردگی
...
یه طبقه بندی دارن این بیماریا، که بله، یه شاخه از بیماری ها، اون چیزیه که ما راجب بیماران روانی فکر میکنیم، اسکیزوفرنی دارن، افسردگی شدید دارن، دوقطبین
ولی یه شاخه دیگه از بیماری ها این اختلالات میشن، که الا ماشاالله توی خیلی هامون هست.
جالبتر اینجاست که نمیدونیم.
حالا یا واقعا نمیدونیم و بالاخره یه جا خودشو نشون میده، و اگه باهوش و عاقل باشیم، پی ماجرا رو میگیریم و میفهمیم مشکلمون چیه
یا اینکه نه، در خلوت خودمون خبر داریم از این مشکل، ولی برای حل کردنش اقدامی نمیکنیم.
من راستیتش اومده بودم از اینکه اساتید امروزمون عقده ایی بازی در آوردن، حرف بزنم
که کار به اینجا رسید
حالا تشخیص عقده ایی بودن اونا که بدست من نیستولی یه مشت احمقِ نادون رو اومدن گذاشتن مسئول،
اطلاعات ماله دهه ۶۰، ادعا برای اروپا
د آخه نادون، حتی توی مدیریت کلاس، لنگ میزنی، اونوقت کمبودت رو سر من خالی میکنی؟
جالب اینجاست من مطمئن نیستم، زدن این حرفا، ناشی از اختلالات روانی خودم هست یا نه.
ولی در کل اینکه، منشا خیلی از این چیزا خیلی جدی، توی بچگی آدمه، و گرچه الان دانشجو ها هی مسخره میکنن که فلان رفتار ریشه در بچگیت داره، ولی داره واقعا.
و آدم به یه جایی میرسه
که میره دنبالش
درمون درمون که تا اونجا میدونم، نمیشه آدم، ولی بر احساسات عواطفش واقف میشه تا جایی که بتونه کنترل خوبی بهشون بدست بیاره
شما هم برید سراغش، نگید ندارم و فلان، تو احتمالا خبر نداری از خودت، برید پیش تراپیست، یا یه چهارتا کتاب بخونین تو این زمینه.Infinitie. A من چند وقت پیش یه کتاب روانشناسی واینا داشتم میخوندم هر صفحه که راجع به یه بیماری روانی میگفت من میدیم عه شامل منم میشه
اینطوری بودم که به به عالیه️
-
Infinitie. A ابوالفضل منو که باید برد تیمارستان خوابوند=)
نقطه منمم
-
زیاد مختص به خودتون نگیرین
بیماری روانی پز نیست سبک زندگی همه ایرانی هاس -
nazanin.mirzai وای وای استرس گرفتم
f.nalist نه حالا استرس نگیر بزار به وقتش
گفتم که زیاد برای علوم پایه خودتو با استرس نابود نکنی -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موافقم
تویی که به خاص بودن من اعتقاد نداری، قطعا اختلال داری -
Infinitie. A من چند وقت پیش یه کتاب روانشناسی واینا داشتم میخوندم هر صفحه که راجع به یه بیماری روانی میگفت من میدیم عه شامل منم میشه
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A من چند وقت پیش یه کتاب روانشناسی واینا داشتم میخوندم هر صفحه که راجع به یه بیماری روانی میگفت من میدیم عه شامل منم میشه
میشه بپرسم چه کتابی؟
یه کتاب همینطوری هست، زندگی خود را دوباره بیافرینید
یه روانپزشک نوشته اش، یه تست تشخیص اختلال داره اولش
و ۱۱ تا اختلال شخصیتی رو بررسی میکنه، که شامل همین هاست
من تستشو دادم، و۷ ۸ تاشو داشتم قشنگ
-
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میشه بپرسم چه کتابی؟
یه کتاب همینطوری هست، زندگی خود را دوباره بیافرینید
یه روانپزشک نوشته اش، یه تست تشخیص اختلال داره اولش
و ۱۱ تا اختلال شخصیتی رو بررسی میکنه، که شامل همین هاست
من تستشو دادم، و۷ ۸ تاشو داشتم قشنگ
Infinitie. A اسمش وقتی نمیشود بود فکر کنم
روانپزشک بودن کلا درباره ی روش مطالعه و مدیریت زمان حالا بیشتر فوکوسش روی دانشجوهای پزشکی بود که توضیح میده ،اختلال هارو ،نشونه هاشو میگه که مدل شخصیت مون رو بشناسیم بعد حالا میاد یه راهکارهایی هم میده ،بعد هر چقدر میرفتم جلوبیشتر استرس میگرفتیم
️
به خدا با این وضع زندگی که داریم به امید خدا ۱۱ از ۱۱ میشیم
️
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موافقم
تویی که به خاص بودن من اعتقاد نداری، قطعا اختلال داریInfinitie. A بفرما توی همین پیامت اختلال خودشیفتگی نمایان میشه
-
moBn
ناچار برای خودت مینویسی تا تبدیلش کنی به چیزی جز غم درونی. برونریزی به هر شکل و طریقی... و افرادی ذوقش رو دارن و پیگیریش میکنن، و به هر نحوی نوشتهشون رو توی جهان ادبی پیدا میکنن، عدهای هم فقط به یادداشتنویسی رو میارن که اونم حتی خودش جزو صنایع ادبی محسوب میشه در عصر ما...S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
ناچار برای خودت مینویسی تا تبدیلش کنی به چیزی جز غم درونی. برونریزی به هر شکل و طریقی... و افرادی ذوقش رو دارن و پیگیریش میکنن، و به هر نحوی نوشتهشون رو توی جهان ادبی پیدا میکنن، عدهای هم فقط به یادداشتنویسی رو میارن که اونم حتی خودش جزو صنایع ادبی محسوب میشه در عصر ما...بهتر از اینی که گفتی رو نمیشد گفت.
ممنونم ازت️
-
-
ی جوری چتری بهم میاد منی ک زیاد حوصله ندارم جلو آییه غش میکنم برا خودم ولی حیف چهره رو اسکل نشون میده
ماهلین سایتمون
منو قسم دادن گفتن دیگه چتری نزن بهت نمیاد -
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منظق دختر همسایه مون :من انقدر دوست داشتم از این همسایه ها داشتم
-
@خرگوشیانو-سنپای در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
منظق دختر همسایه مون :من انقدر دوست داشتم از این همسایه ها داشتم
-
یه زمانی دستم همش خودکاری بود الانم همش پینه بسته
این یعنی هرجا که باشم صد خودمو میزارم میخواد درس باشه میخواد ورزش یا هرچیز دیگه ای و خب به خودم افتخار میکنم :)) -
یه زمانی دستم همش خودکاری بود الانم همش پینه بسته
این یعنی هرجا که باشم صد خودمو میزارم میخواد درس باشه میخواد ورزش یا هرچیز دیگه ای و خب به خودم افتخار میکنم :)) -
چرا وقتی توی شرایط سختی قرار داری، اطرافیانت با رفتاراشون فضا رو سمی تر میکنن؟! نه واقعا چرا!
-
moBn
تصورت اینه که یه ساعت و نیم برات کنسرت برگزار میکنه؟
یه ساعت و نیم یه نوت تکراری رو تمرین میکنه سردرد میگیری