هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ _/|\_ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\
Art Name: Jafar goodbye party
-
ننه جون قربونتم
آی ننه بلاگردونتم
آتیشه سر قلیونتم
آی ننه اخماتو واکن
زودتر قلیونو چاق کن
آی ننه اخماتو واکن
زودتر سماورو داغ کن -
ماهلین سایتمون
منو قسم دادن گفتن دیگه چتری نزن بهت نمیاد@خرگوشیانو-سنپای وای
-
@خرگوشیانو-سنپای وای
-
ماهلین سایتمون
من از چتری هات عکس میخوام خانمی -
سیـنهها را خامشی گنجینهی گوهر کند
یاد دارم از صدف این نکتهی سربسته را
... -
پرستو بابایی من ک همجنستم عاشق صدات شدم دیگه وای ب حال بقیه
ماهلین سایتمون در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی من ک همجنستم عاشق صدات شدم دیگه وای ب حال بقیه
قربونت برمممم 🫂🥲
-
نمیدونم چرا همین که غرق درس میشم یهو دستامو میبینم میگم اوف عجب رگی ،باب رگ گیریه
-
آخه جالبه دقیقا همون موقع رگا برجسته میشن
-
دوست دارم یه بار فمورال و آگزیلاری بگیرم ولی میدونم گوشت تنم میریزه
-
فکر کن آنژیوکتو عمودی وارد کنی واییی یا ابولفضل
-
jahad.20
شما تا الان فمورال گرفتین؟ -
برداشته بهمون میگه: بچه ها اصلا نگران نباشیدااا! درسته آدمای تاپ و برتر در زندگی همیشه بهترین گزینه ها رو برای خودشون برمیدارن ولی خب اون باقی موندههاش هم به شما میرسه
اصلا یه سوال، تو مگه از من شناخت کافی داری که همچین حرفی رو نسنجیده برمیداری میزنی؟ از تکتک زحماتم، خستگیام، اشکام، چالش هام، مبارزه های درونیم، موانع سر راهم چی میدونی آخه؟!
بهت این اجازه رو نمیدم که ندونسته منو بذاری توی دسته آدمایی مثل خودت! کسایی که فقط یاد گرفتن آیهی یأس بخونن و همیشه به متوسط قانع باشن چون معتقدن هرچقدر هم که تلاش بکنن، به جایی نمیرسن! -
هنوزم آرامش دوستم وقتی نیدل شد رو درک نمیکنم
کاملا خونسرد و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اصلا براش مهم نبود
من بودم می مردمممم