هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دوست دارم یه بار فمورال و آگزیلاری بگیرم ولی میدونم گوشت تنم میریزه
-
فکر کن آنژیوکتو عمودی وارد کنی واییی یا ابولفضل
-
jahad.20
شما تا الان فمورال گرفتین؟ -
برداشته بهمون میگه: بچه ها اصلا نگران نباشیدااا! درسته آدمای تاپ و برتر در زندگی همیشه بهترین گزینه ها رو برای خودشون برمیدارن ولی خب اون باقی موندههاش هم به شما میرسه
اصلا یه سوال، تو مگه از من شناخت کافی داری که همچین حرفی رو نسنجیده برمیداری میزنی؟ از تکتک زحماتم، خستگیام، اشکام، چالش هام، مبارزه های درونیم، موانع سر راهم چی میدونی آخه؟!
بهت این اجازه رو نمیدم که ندونسته منو بذاری توی دسته آدمایی مثل خودت! کسایی که فقط یاد گرفتن آیهی یأس بخونن و همیشه به متوسط قانع باشن چون معتقدن هرچقدر هم که تلاش بکنن، به جایی نمیرسن! -
هنوزم آرامش دوستم وقتی نیدل شد رو درک نمیکنم
کاملا خونسرد و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اصلا براش مهم نبود
من بودم می مردمممم -
قبلا میگفتم فلان کارو میکنم
ن تنها زمین و زمان بهم میدوختم تا بشه بلکه اگه نمیشد دویست بارم شده امتحان میکردم
آدم ب خودش میاد میبینن ارادش ب فنا رفته
️
-
jahad.20
شما تا الان فمورال گرفتین؟پرستو بابایی سلام نه والا ، بیشتر بچه های آزمایشگاه که نمونه گیر هستند اونم تو آی سیو این کارو میکنن
ما یا اگه رگ بزرگ خواسته باشیم خاکستری سبز میگیریم یا هم اگه دسترسی وریدی نداشته باشیم جراح عمومی میگیم برامون سی وی لاین بگیره
ولی نمونه گیری فمورال تو ای سیو فکر میکنم بیشتر انجام بشه -
وَ هیچکس نخواهد فَهمید چه گُذشت تا، گُذشت..
-
روزهای جالبی نیست.
-
برداشته بهمون میگه: بچه ها اصلا نگران نباشیدااا! درسته آدمای تاپ و برتر در زندگی همیشه بهترین گزینه ها رو برای خودشون برمیدارن ولی خب اون باقی موندههاش هم به شما میرسه
اصلا یه سوال، تو مگه از من شناخت کافی داری که همچین حرفی رو نسنجیده برمیداری میزنی؟ از تکتک زحماتم، خستگیام، اشکام، چالش هام، مبارزه های درونیم، موانع سر راهم چی میدونی آخه؟!
بهت این اجازه رو نمیدم که ندونسته منو بذاری توی دسته آدمایی مثل خودت! کسایی که فقط یاد گرفتن آیهی یأس بخونن و همیشه به متوسط قانع باشن چون معتقدن هرچقدر هم که تلاش بکنن، به جایی نمیرسن!E.B.BUTTERFLY
برتر و پایین تر رو آدما میسازن
زیبا ترین فلسفه دنیا رسیدن به پاداش زحمته ولاغیر
هیچ برتری داخل این دنیا وجود نداره -
نمیدونم دیگه مثل قبل توانش رو دارم یا نه
-
M.an
سلام خانم مدیر
علاوه بر موارد قبلی که گفتم و هنوز ندیدین ایشونم ( ماهلین سایتمون ) محدود شدن -
نمیدونم قراره نتیجه ی که میخوام رو ببینم یا نه دیگه!!
کاش... -
زهی امیدها در ناامیدی[مطلق].
-
@ErfanJvN علیک سلام
دیگه اسمش آلاخونهست -
پرستو بابایی سلام نه والا ، بیشتر بچه های آزمایشگاه که نمونه گیر هستند اونم تو آی سیو این کارو میکنن
ما یا اگه رگ بزرگ خواسته باشیم خاکستری سبز میگیریم یا هم اگه دسترسی وریدی نداشته باشیم جراح عمومی میگیم برامون سی وی لاین بگیره
ولی نمونه گیری فمورال تو ای سیو فکر میکنم بیشتر انجام بشهjahad.20
من هنوز سبز و خاکستری هم نگرفتم اونوقت میگم فمورال
ولی نمیدونم خیلی دوست دارم یه بار بار ببینم با اینکه ازش خیلی میترسم -
jahad.20
من هنوز سبز و خاکستری هم نگرفتم اونوقت میگم فمورال
ولی نمیدونم خیلی دوست دارم یه بار بار ببینم با اینکه ازش خیلی میترسمپرستو بابایی اصلا نترسید چون ترس باعث میشه ماجرا بد تر بشه
آقا رفیق ما اومد تو دانشکده به ما آنژیوکت بزنه به صورت حرفه ای اومد و رگ رو پیدا کرد و زد که یهو وقتی کار رو داشت پیش میبرد و به مرحله عقب کشیدن سوزن رسیده بود خیلی کشید و خون ما پاشید بیرون ایشون به طور حرفه ای ترسید و فقط تماشا میکرد و خون بود که از من میرفت
آخرش استاد اومد کارو جمع کرد و من هم فشارم اینا افتاد و رد شاهکار ایشون دو هفته رو دستم بود
راستی بدون خوردن صبحانه اینا اصلا از این کارا نکنید ما کردیم عاقبتش خوب نشد