هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@ErfanJvN در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia بله درسته دیدم اسمش عوض شده
زمان دانش آموزی انجمن آلا بود الان که دانشجو شدیم شده آلاخونه.
البته فضاش فک نکنم تغییر خاصی کرده باشهمیدونم اره منم دانش آموز بودم اومدم اینجا
ولی بنظرم انجمن قشنگ تر بود
و خب جوش تغییر کرده ولی حالا یکم باشین میفهمین -
گوشی منم که همیشه خدا حافظه ش پره نمیدونم چی توش دارم ۴۸ گیگ واقعا سریع پر میشه
-
تا الان انتخاب رشته یکی از دوستامو انجام دادم چشام داره از کاسه درمیاد همه جارو کد رشته میبینم
-
Saghia اون دوره ای که من بودم هر ثانیه اینجا پیام رد و بدل میشد خیلی خلوت تر شده الان...
نمیدونم چرا یهو به سرم زد دوباره بیام ببینم اینجا چه خبره@ErfanJvN در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia اون دوره ای که من بودم هر ثانیه اینجا پیام رد و بدل میشد خیلی خلوت تر شده الان...
نمیدونم چرا یهو به سرم زد دوباره بیام ببینم اینجا چه خبرهیکی از تفاوتشو یافتین
-
jahad.20
من هنوز سبز و خاکستری هم نگرفتم اونوقت میگم فمورال
ولی نمیدونم خیلی دوست دارم یه بار بار ببینم با اینکه ازش خیلی میترسمپرستو بابایی من دیدم ولی یادم نمیاد
️ تا امتحان نکنیم یاد نمیگیریم
-
آدمهای زندگیت اینطورن که نه کاملا باعث میشن ازشون رونده بشی و نه کاملا تورو کنار خودشون نگه میدارن، توی یه برزخی نگهت میدارند، وقتی کاملا ازشون قطع امید میکنی و رونده میشی بهت امید میدن و وقتی تا یک قدمیشون میری و بهشون نزدیک میشی یدفعه تغییر رویه میدن و دوباره میخوای ازشون گریزون بشی... شایدم هیچ وقت تغییر رویه ندادن و خودت بودی که بیش از حد امیدوار شدی بهشون...=)
-
آدمهای زندگیت اینطورن که نه کاملا باعث میشن ازشون رونده بشی و نه کاملا تورو کنار خودشون نگه میدارن، توی یه برزخی نگهت میدارند، وقتی کاملا ازشون قطع امید میکنی و رونده میشی بهت امید میدن و وقتی تا یک قدمیشون میری و بهشون نزدیک میشی یدفعه تغییر رویه میدن و دوباره میخوای ازشون گریزون بشی... شایدم هیچ وقت تغییر رویه ندادن و خودت بودی که بیش از حد امیدوار شدی بهشون...=)
-