هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
طرف ۶ تومن پول انتخاب رشته داده :)))
بخدا که نمیدونم چطور از گلوتون پایین میره یکمی وجدان داشته باشید مگه انتخاب رشته چقدر سخته مگه قراره چکار کنییی تو این شرایط اقتصادی من اینقد بخوام از کسی بگیرم دیگه تا یه سال بحران های روحی و افسردگی و انواع مشکلات دیگه دارم
هرکسی از اینجا بلد نیست بگه من هم یادش میدم هم کمکش میکنم انتخاب رشته شو انجام بده فقط اینقدر پول نده به خورد این مشاوارایی که یه ذره انسانیت هم ندارن ... انتخاب رشته بالا ۲ تومن خدایی حرامه_ Reza _ دقیقا
اینجا ی مشاور هست چیزی بلد نیست حتی شایعه شد سوالا رو خریده برای زن داداشش که پزشکی قبول شه
دخترخالم با برادر این مشاوره کلاس ریاضی داشت منم ی جلسه باهاش همینجوری رفتم بخدا داشتم از تعجب میمردم ی ساعتو نیم کامل این مرد فقط 2سوال ریاضی یاد دخترخالم داد فقط میرفت سالن حرف میزد بابت اون جلسه م 600 میگرفت
حالا میگه انتخاب رشته 7 تومن
فشارم بالارفته بود نزدیک بود بگم مگ میخای چیکار کنی ک 7 تومن میخای؟
والا من امسال خودم انتخاب کردم چون چیزی ک اونا برام انجام میدن خودمم بلدم دو بار رفتم پیشوون سالای قبل اونام همین کارای عادیو میکنن قرار نیس معجزه بشه -
_ Reza _ دقیقا
اینجا ی مشاور هست چیزی بلد نیست حتی شایعه شد سوالا رو خریده برای زن داداشش که پزشکی قبول شه
دخترخالم با برادر این مشاوره کلاس ریاضی داشت منم ی جلسه باهاش همینجوری رفتم بخدا داشتم از تعجب میمردم ی ساعتو نیم کامل این مرد فقط 2سوال ریاضی یاد دخترخالم داد فقط میرفت سالن حرف میزد بابت اون جلسه م 600 میگرفت
حالا میگه انتخاب رشته 7 تومن
فشارم بالارفته بود نزدیک بود بگم مگ میخای چیکار کنی ک 7 تومن میخای؟
والا من امسال خودم انتخاب کردم چون چیزی ک اونا برام انجام میدن خودمم بلدم دو بار رفتم پیشوون سالای قبل اونام همین کارای عادیو میکنن قرار نیس معجزه بشهماهلین سایتمون اره دقیقا واقعا اگه بگم ۷۰ درصد والدین و دانش آموزان تو این فضا گول میخورن اغراق نکردم یکی از والدین که با من صحبت میکرد میگفت یه نفر هست میشناسم ۲۵۰ میل میگیره پرستاری قبولت میکنه با هر رتبه ای ! بعد ترارش ۵۸۰۰ بود سراغ پزشکی و دندان پزشکی میگرفت من که میگفتم نمیاری به خون من تشنه بود ... همش منتظر امید کاذبن هرکسی تو این راه شریفانه عمل کنه دیده نمیشه...
تدریس هم همینی ک میگی رو منم برای زبانش تجربه کردم میگفت بعد ۱۰ جلسه کاری بهتون میکنم کل سوالات کنکور رو جواب میدین ( بعدا متوجه شدم روی سوالات کنکور بهمون آموزش میداده ) خیلی نامردن -
ماهلین سایتمون اره دقیقا واقعا اگه بگم ۷۰ درصد والدین و دانش آموزان تو این فضا گول میخورن اغراق نکردم یکی از والدین که با من صحبت میکرد میگفت یه نفر هست میشناسم ۲۵۰ میل میگیره پرستاری قبولت میکنه با هر رتبه ای ! بعد ترارش ۵۸۰۰ بود سراغ پزشکی و دندان پزشکی میگرفت من که میگفتم نمیاری به خون من تشنه بود ... همش منتظر امید کاذبن هرکسی تو این راه شریفانه عمل کنه دیده نمیشه...
تدریس هم همینی ک میگی رو منم برای زبانش تجربه کردم میگفت بعد ۱۰ جلسه کاری بهتون میکنم کل سوالات کنکور رو جواب میدین ( بعدا متوجه شدم روی سوالات کنکور بهمون آموزش میداده ) خیلی نامردن_ Reza _
اره خیلیا گول میخورن فک میکنن اینا ی امکاناتی دارن ی صفر از رتبه هاشون کم میکنن خلاصه خیلیا منم دیدم گمراه میشن
ولی خب واقعا نمیشه ماهایی ک چند ساله تو این راهیمو بشه گول زد
میگم دیگه من چن سال پیش مشاور رفتم برا انتخاب هرسالم فقط اطالعاتی ک خودم داشتم اونجا بیشتر برام یاداوری میشد دیگه نرفتم -
nazanin.mirzai
خدا قوتواقعاً میدونم ۶ ماهه شدن ترمها چقدر میتونه خستهکننده باشه، مخصوصاً وقتی از همون اول امتحانها شروع بشه
ولی مطمئنم با تلاشی که دارید از پسش برمیاید.
برای ما کارورزی هم خدا رو شکر، تجربههای خوبی داره و بیشتر باعث میشه آدم با محیط واقعی آشنا بشیم. کارورزی هم راستش شبیه یه سریال طولانیه؛ بعضی قسمتا هیجانانگیز، بعضیاشم نیاز به سازشولی بچهها باعث میشن سختیا راحتتر بشه. مثل وقتی نقاشی کشیدن برام آوردن
در مورد انتخاب هم کاملاً درک میکنم، شرایط سختی هست. شاید وقت بخواد تا به جواب دقیق برسید. اونایی که قطعا میتونید نه بگید کدوم ها هستند؟
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
nazanin.mirzai
خدا قوتواقعاً میدونم ۶ ماهه شدن ترمها چقدر میتونه خستهکننده باشه، مخصوصاً وقتی از همون اول امتحانها شروع بشه
مرسیی مرسی از انرژی مثبت تون🫠
برای ما کارورزی
اخ ببخشید من گفتم کارآموزی
هم خدا رو شکر، تجربههای خوبی داره و بیشتر باعث میشه آدم با محیط واقعی آشنا بشیم.
اره دقیقا ادم رشته اش براش ملموس تر میشه و اینکه میبینی جدی جدی داری یه کاری انجام میدی واقعا انگیزه میده به ادم🫠 معلمی واقعا شیرینه
کارورزی هم راستش شبیه یه سریال طولانیه؛ بعضی قسمتا هیجانانگیز، بعضیاشم نیاز به سازش
ولی بچهها باعث میشن سختیا راحتتر بشه. مثل وقتی نقاشی کشیدن برام آوردن
وای خیلی شیرینه با بچه ها کار کردن
،خیلی معصوم ان ادم به این دنیا امیدوار تر میش، من خیلی اتفاقا تخصص اطفال رو دوست دارم یه بار بیمارستان اطفال رفتیم کارآموزی داشتیم بعد یه دختر بچه ای حدودا ۳،۴ سالش بود انژیوکت داشت رو دستش بعد اومد پیش ما که فرفره اشو بده بهمون وایی خیلی گناه داشت اینکه توی بیمارستان بود واقعا قلبم گرفت براش
🥺 برای همین نمیدونم طاقتشو دارم برم این تخصص یا نه
در مورد انتخاب هم کاملاً درک میکنم، شرایط سختی هست. شاید وقت بخواد تا به جواب دقیق برسید.
اره اره منتظرم برم استاژری و اینترنی ببینم چه تصمیمی میتونم بگیرم
اونایی که قطعا میتونید نه بگید کدوم ها هستند؟من واقعا قبلا که حالا کلا بیام این رشته خیلی ددست داشتم برم بخش های پاتولوژی و سرطان شناسی و اینا ولی اومدم دیدم اصلا نمیتونم خیلی استرس میگیرم یه چیز وحشتناکی مضطرب میشم یعنی هربیماری ،علائمشو اینا رو میخونم استرس میگیرم طوری که به زور درسم رو تمومش میکنم اینو کلا گذاشتم کنار دیگه
جراحی و زنان و داخلی هم فکر نمیکنم
به قلب و نورو یا روان و اطفال فکر میکنم تمایل بیشتر دارم -
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
خداروشکر انجمن باز شد به مراد دلت رسیدی
بیشتر فکر میکردم با خودم که: (نکنه این بنده خدا یه وقت فکر کنه که من بهم برخورده
و جنبه این چیزارو ندارم)
که خداروشکر تموم شداره اره بابا میشناسمت و سر این همین مسئله یادت باشه فکر کنم دو سه سال پیش بود یه کل انداختیم
و خداروشکر از نتیجه اش راضی بودم پیروز شدم
️
ولی واقعا اون موقع یادمه یه جاهایی دلم واست میسوخت ولی خب بر حسب وظیفه پر قدرت ادامه دادم
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
ای بابا اون موقع جوان بودیم و جویای نام
️
یادمه آخرش بحثمون شد باهم
اره اخراش به گیس گیس کشی داشتیم میرسیدیم
خیلی فشاری میشدی از رفتار پسندیده من
واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
یاخدااا نکشیمون ۱۰ از ۱۰🥴
این یعنی ۲ از ۱۰ هم نیستی
تازه ۱۱ از ۱۰ ام، خواستم تواضع کنم
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
چرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
شما هم امسال دانشگاه ات تمام دیگه!؟
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
Infinitie. A
بیشتر فکر میکردم با خودم که: (نکنه این بنده خدا یه وقت فکر کنه که من بهم برخورده
و جنبه این چیزارو ندارم)
که خداروشکر تموم شداره اره بابا میشناسمت و سر این همین مسئله یادت باشه فکر کنم دو سه سال پیش بود یه کل انداختیم
️
ولی واقعا اون موقع یادمه یه جاهایی دلم واست میسوخت ولی خب بر حسب وظیفه پر قدرت ادامه دادم
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
️
حالا خیلی نه ولی ماشالا تو مخی بودی
حالا به از شما نباشه ادم تفلون و تو مخی زیاد تو دانشگاه دیدمواسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
توروخدا رعایت بقیه رو بکن پس
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
برادر رو پیام خودت فکر کنم ریپ زدی این قسمتشو!
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
پیش پیش شیرینی ما رو بزار کنار پس
یه سوال فنی شما شرح حال نویسی و اینا دارید!؟ -
خدایا خستم
.
-
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
nazanin.mirzai
مرسیی مرسی از انرژی مثبت تون🫠
برای ما کارورزی
اخ ببخشید من گفتم کارآموزی
هم خدا رو شکر، تجربههای خوبی داره و بیشتر باعث میشه آدم با محیط واقعی آشنا بشیم.
اره دقیقا ادم رشته اش براش ملموس تر میشه و اینکه میبینی جدی جدی داری یه کاری انجام میدی واقعا انگیزه میده به ادم🫠 معلمی واقعا شیرینه
کارورزی هم راستش شبیه یه سریال طولانیه؛ بعضی قسمتا هیجانانگیز، بعضیاشم نیاز به سازش
ولی بچهها باعث میشن سختیا راحتتر بشه. مثل وقتی نقاشی کشیدن برام آوردن
وای خیلی شیرینه با بچه ها کار کردن
،خیلی معصوم ان ادم به این دنیا امیدوار تر میش، من خیلی اتفاقا تخصص اطفال رو دوست دارم یه بار بیمارستان اطفال رفتیم کارآموزی داشتیم بعد یه دختر بچه ای حدودا ۳،۴ سالش بود انژیوکت داشت رو دستش بعد اومد پیش ما که فرفره اشو بده بهمون وایی خیلی گناه داشت اینکه توی بیمارستان بود واقعا قلبم گرفت براش
🥺 برای همین نمیدونم طاقتشو دارم برم این تخصص یا نه
در مورد انتخاب هم کاملاً درک میکنم، شرایط سختی هست. شاید وقت بخواد تا به جواب دقیق برسید.
اره اره منتظرم برم استاژری و اینترنی ببینم چه تصمیمی میتونم بگیرم
اونایی که قطعا میتونید نه بگید کدوم ها هستند؟من واقعا قبلا که حالا کلا بیام این رشته خیلی ددست داشتم برم بخش های پاتولوژی و سرطان شناسی و اینا ولی اومدم دیدم اصلا نمیتونم خیلی استرس میگیرم یه چیز وحشتناکی مضطرب میشم یعنی هربیماری ،علائمشو اینا رو میخونم استرس میگیرم طوری که به زور درسم رو تمومش میکنم اینو کلا گذاشتم کنار دیگه
جراحی و زنان و داخلی هم فکر نمیکنم
به قلب و نورو یا روان و اطفال فکر میکنم تمایل بیشتر دارمnazanin.mirzai
خواهش میکنمخیلی قشنگ گفتید، معصومیت بچهها واقعاً یه دنیای دیگهست. همونقدر که قشنگه، حساس و هم هست.
خوبه که فرصت دارید تو اینترنی رشتهها رو از نزدیک تجربه کنید. شاید اونجا بیشتر حس کنید کدوم راه به شخصیت و روحیاتتون نزدیکتره.
ماجرای اون دخترخانوم رو همین نشون میده که میتونید تو اطفال هم موفق باشید.
تو علوم پزشکی کرمانشاه بودید؟ -
خستگی روحی که
تا وقتی مشکلات و موانع هستن برطرف شدنی نیست...
فقط شدت و ضعف داره
درمانشم پیدا کردن دلخوشی های کوچیکه
مثل یه خرید...
حرف زدن با یه دوست....
و مثل این ها -
اما باز هم موقتیه
پذیرش چیزیه که باید خوب یادش گرفت
پذیرش خیلی مهمه
مقاومت در برابر پذیرشِ شرایط فعلی، مشکلات، سخت بودن زندگی از یه سنی به بعد و ... کار رو سخت تر میکنه -
Anzw 18 سلام ایناز خوبی؟ دیگه از ما خبر نمیگیری
-
Infinitie. A
و جنبه این چیزارو ندارم)
️
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
️
حالا به از شما نباشه ادم تفلون و تو مخی زیاد تو دانشگاه دیدمواسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
یه سوال فنی شما شرح حال نویسی و اینا دارید!؟nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
و جنبه این چیزارو ندارم)
️
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
️
حالا به از شما نباشه ادم تفلون و تو مخی زیاد تو دانشگاه دیدممن که شوخی میکنم
بیشتر محض کرم ریزی و اذیت کردنه کارام🦦واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
چقدر نادون شدم
آره پیام خودمه
اثرات اضطراب و دوپامین و این چرت و پرتاستچرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
یه سوال فنی شما شرح حال نویسی و اینا دارید!؟انشاالله
آره داریمعذابمه
شرح حال بیمار در بدو ورود
البته ماهم گزارش نویسی داریم هم شرح حال گیری
شرح حال گیری تا اونجا که من میدونم، یه مرتبه است
گزارش نویسی ولی هر شیفت توسط پرستار مربوطه انجام میشه، نمیدونم پزشکا هم گزارش نویسی دارن یا نه -
nazanin.mirzai
خواهش میکنمخیلی قشنگ گفتید، معصومیت بچهها واقعاً یه دنیای دیگهست. همونقدر که قشنگه، حساس و هم هست.
خوبه که فرصت دارید تو اینترنی رشتهها رو از نزدیک تجربه کنید. شاید اونجا بیشتر حس کنید کدوم راه به شخصیت و روحیاتتون نزدیکتره.
ماجرای اون دخترخانوم رو همین نشون میده که میتونید تو اطفال هم موفق باشید.
تو علوم پزشکی کرمانشاه بودید؟Hamid.s دقیقا کلا پزشکی شمشیر دو لبه اس ، همون قدر که حس خوب میبینم بد هم هست کنارش و واقعا بهم میریزه ادم
بله کرمانشاه امراستی یادمه شما عکاسی انجام میدادید هنوزم انجام میدید؟خیلی عکسای قشنگی میگرفتید واقعا
منم یه چندوقتیه نیمه حرفه ای شروع کردم عکاسی رو خیلی خوب بلد نیستم با دوربین کار کنم ولی اگه امتحانا بزارن دارم سعی میکنم -
Infinitie. A
و جنبه این چیزارو ندارم)
️
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
️
بیشتر محض کرم ریزی و اذیت کردنه کارام🦦واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
چقدر نادون شدم
آره پیام خودمه
اثرات اضطراب و دوپامین و این چرت و پرتاستچرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
آره داریمعذابمه
گزارش نویسی ولی هر شیفت توسط پرستار مربوطه انجام میشه، نمیدونم پزشکا هم گزارش نویسی دارن یا نهInfinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A
و جنبه این چیزارو ندارم)
️
️
عه جدی؟ یه چیزایی یادمه
️
بیشتر محض کرم ریزی و اذیت کردنه کارام🦦اره بابا میدونم
واسه من میسوخت؟ چرا برای یه پسر ۱۰ از ۱۰ باید دلت بسوزه؟!
قدرتی نداشتی اصن
هع، قویتر من پیدا نمیکنی
چقدر نادون شدم
آره پیام خودمه
اثرات اضطراب و دوپامین و این چرت و پرتاست
خسته نباشی
ای بابا ببین جوون مردمچرا میومدم میزدمت مثلا اگه اعصاب رو خورد میکردی
۱۴۰۵ انشاالله فارغ میشم
آره داریمعذابمه
گزارش نویسی ولی هر شیفت توسط پرستار مربوطه انجام میشه، نمیدونم پزشکا هم گزارش نویسی دارن یا نهعه خوبه پس باز داریم این ترم هم شاید کمک خواستم ازت
اره ما هم این ترم سمیولوژی مون شروع شده یه کم پیچیده بودبرگه شرح حال دو صفحه پشت و رو پر کردم دو بار رفتم بیمارستان پیش رزیدنت قلب که از کیس هاش بهم بده بنویسم. بعد حالا اون وسط که من رفتم باهاش ccu همراه های مریض دعوا راه انداختن منم اون وسط میگفتم بابا وایسید من اینو بنویسم برم پی کارم توروخدا
داشتم مینوشتم که برم یهو سرمو اوردم بالا دیدم مریضه که داره اینطوری نگاه م میکنه
بعد من اینجوری شدم
-
چرا آهنگ نمیشه آپلود کرد اینجا://
-
خب چرا میگید عصر شنبه میدیم و نمیدید ://
نمیدونم چشونه از هر راهی برای حرص دادن استفاده میکنن خب مرد حسابی بگو ۱ شنبه دیگه چرا اینقدر تایم دقیق میدی وقتی اینقدر بدقولی