هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میگن امشب، انرژی زمین بالاست و هر آرزویی کنی برآورده میشه. از ته قلبم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته چون خیلییی آدم خوبی هستی.
-
به هرحال، ایشالله که میشه.
-
فعک کنم امشب خواب کنسله
-
من تا نبینم چیه خوابم نمیبره خب
-
تازه قضیه بعد فهمیدن محتواش شروع میشه
-
اگه اوکیه که بساط رقص و پایکوبی داریم، اگه اوکی نیست بزنیم تو فاز آهنگ دپ و اینا
-
@خرگوشیانو-سنپای آخرین امتحانه؟
-
همه هم امتحان دارن، من الان به کی بگم حرفامو
-
@خرگوشیانو-سنپای هعییییی زود امتحاناتو بده قضیه آپدیت شده
-
"ای غم، سلام آتشین من به تو، درود قلبی من به تو، جان من فدای تو.
تو ای غم بیا و هم دم همیشگی من باش. بیا که مصاحبت تو برای من کافی است. بیا که می سوزم، بیا که بغض حلقومم را می فشرد، بیا که اشک تقدیمت کنم، بیا که قلب خود را در پایت می افکنم.
ای غم، بیا که دلم گرفته، و روحم پژمرده، قلبم شکسته و کاسه صبرم لبریز شده، بیا و گره های مرا بگشا، بیا و از جهان آزادم کن، بیا که به وجودت سخت محتاجم.
ای غم، در دوران زندگی ام بیش تر از هر کس مصاحبم بوده ای، بیش تر از هر کس با تو سخن گفته ام و تو بیش از هر کس به من پاسخ مثبت داده ای. اکنون بیا که می خواهم تو را برای همیشه بر قلب خود بفشرم و در آغوشت فرو روم، بیا که دوستی بهتر از تو سراغ ندارم، بیا که تو مرا می خواهی و من تو را می طلبم، بیا که کشتی مواج تو در دریای دل من جا دارد، بیا که دل من همچون آسمان به ابدیت و بی نهایت اتصال دارد و تو می توانی به آزادی در آن پرواز کنی."
چقد زاویه نگاه دکتر چمران به غم متفاوته! شایدم جنس غمش فرق داره که باعث این نوع نگاه خاص شده. -
Maaah به من
-
️