هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
moBn
شیرینی به گربه؟ قاتلی؟S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
شیرینی به گربه؟ قاتلی؟شیرینی مجاز از چیزیه که روح و روانمون رو شیرین کنه. کباب بده بهش
-
شهریه پرداز اتاق عمل رو بالاتر از پرستاری زدم
هوشبری یا مامایی؟ -
nazanin.mirzai خانم دکتر ایشالا همینجوری روال تا آخر
f.nalist مرسی اقا فرزام گل
همچنین برای خودت -
Hamid.s خیلی خوب شدههه
nazanin.mirzai
خیلی ممنون از حسن توجهتون
شما پیج عکاسی جداگانه دارین واسه عکس هاتون؟ -
f.nalist به به خداقوت
ترمک یه مرحله رو گذرونده🫠 -
f.nalist مرسی اقا فرزام گل
همچنین برای خودتnazanin.mirzai
خیلی مرسی -
f.nalist به به خداقوت
ترمک یه مرحله رو گذرونده🫠nazanin.mirzai سلامت باشید
آره فکر کنم -
Anzw 18 در گلچینی کوتاه از کتاب های معروف گفته است:
مغازه جادویی - جیمز آر دوتی
صفحه ۱۹۵ قابلیت چندین بار خوندن رو داره
-
یه آهنگ فیوریت پیدا کردم ^^
-
دلم عاشقه گل من میدونی
بگو تا ابد پیش من میمونیییی
تو رو دوست دارم
با دل و جونم
تا دنیا دنیاست، با تو میمونمممم -
هوشبری یا مامایی؟ماهلین سایتمون پرستاری نسبت به اتاقعمل رتبه بهتری میخواد اگه بخوادم واسته رو همون اتاقعمل وایمیسته. بین هوشبری و مامایی هم من هوشبری انتخاب میکنم. بازارکار مامایی بهتره ولی هوشبری تمیزتره استرسکاریشم کمتره. بعد قضیه مطب زدن بر ماماها هم هست ولی ترجیح اکثریت متخصصعه تا کارشناس مامایی. پرستیژ کاری هوشبر هم خیلی بالاتره
-
هوشبری یا مامایی؟ماهلین سایتمون پرستاری بین این رشته هایی که نوشتید از همه بهتره چون بازار کار بهتر و مهاجرت آسونتری داره و به خاطر بازار کارش پس درآمدش هم بهتره!
یک بیمارستان به چند پرستار و چند تا کادر اتاق عمل یا هوشبر نیاز داره؟ این خودش پاسخ بازار کارش هست. -
ماهلین سایتمون پرستاری بین این رشته هایی که نوشتید از همه بهتره چون بازار کار بهتر و مهاجرت آسونتری داره و به خاطر بازار کارش پس درآمدش هم بهتره!
یک بیمارستان به چند پرستار و چند تا کادر اتاق عمل یا هوشبر نیاز داره؟ این خودش پاسخ بازار کارش هست.@ImErfan اره خیلییی از بقیه پیراها بهتره نمیدونم چرا اتاقعملو بالاتر زده.
-
بچها اگه اونایی ک زده نوبت دوم( منظورم شهریه پرداز نیست) رو بزنیم محروم نمیشیم؟
مثلا زیست سلولی
_ Reza _ توام اگ میدونی بگی ممنون میشم -
ماهلین سایتمون پرستاری نسبت به اتاقعمل رتبه بهتری میخواد اگه بخوادم واسته رو همون اتاقعمل وایمیسته. بین هوشبری و مامایی هم من هوشبری انتخاب میکنم. بازارکار مامایی بهتره ولی هوشبری تمیزتره استرسکاریشم کمتره. بعد قضیه مطب زدن بر ماماها هم هست ولی ترجیح اکثریت متخصصعه تا کارشناس مامایی. پرستیژ کاری هوشبر هم خیلی بالاتره
Maaah اره مهدیه میدونم ولی نمیدونم خانوادم چرا گارد دارن برای پرستاری
توی روزانه ها پرستاریو بالاتر زدم ولی شهریه پرداز ها اتاقو انداختم جلو
میترسم بعدا بهونه بیارن