هرچی تودلته بریز بیرون7
-
-
یه ویژگی دارم اونم اینه که موقعیت های زیادی بوده تو زندگیم که به مو رسیده پاره هم شده ولی من گره زدم همونطوری ادامه دادم
این بار وقتی نتایج نهایی رو دیدم
چیزی که با اشتباه رقم خورده بود
تمام گره هایی که زده بودم همزمان پاره شدن
اونایی که به مو رسیده بودنم پاره شدن
و من اونجا فهمیدم نا امیدی یعنی چی
الان تو این نقطه
تو این روز
حالم تعریفی نداره
میشه منه با انرژی رو دید
پشت تلفن از صدای پر انرژیم ذوق کرد
اما خیلی وقته از ذل زدن تو چشمای بقیه خودداری کردم
فقط زمانی این کارو کردم که مطمئن باشم میتونم با چشمام بخندم
وحشتناک دلم میخواد برم بام شهرمون
با کسی که دلم میخواد
یا شاید تنها
و فقط نگاه کنم به هیاهوی شهر
حالم خیلی وقته تعریفی نداره... -
یه ویژگی دارم اونم اینه که موقعیت های زیادی بوده تو زندگیم که به مو رسیده پاره هم شده ولی من گره زدم همونطوری ادامه دادم
این بار وقتی نتایج نهایی رو دیدم
چیزی که با اشتباه رقم خورده بود
تمام گره هایی که زده بودم همزمان پاره شدن
اونایی که به مو رسیده بودنم پاره شدن
و من اونجا فهمیدم نا امیدی یعنی چی
الان تو این نقطه
تو این روز
حالم تعریفی نداره
میشه منه با انرژی رو دید
پشت تلفن از صدای پر انرژیم ذوق کرد
اما خیلی وقته از ذل زدن تو چشمای بقیه خودداری کردم
فقط زمانی این کارو کردم که مطمئن باشم میتونم با چشمام بخندم
وحشتناک دلم میخواد برم بام شهرمون
با کسی که دلم میخواد
یا شاید تنها
و فقط نگاه کنم به هیاهوی شهر
حالم خیلی وقته تعریفی نداره... -
تازه امسال متوجه شدم استمرار یعنی چی! تازه امسال فهمیدم چرا این مسئله همیشه مهم بوده و کلید موفقیت هست.
یه دوندهی مسابقهی دو، وقتی پاهاش زخمی نباشه معلومه که میتونه مثل چیتا بدوه. همه توی این شرایط میتونن مسابقه بدن. وقتی هر روز حالت خوب باشه و دچار نوسانات روحی و جسمانی نشی ادامه دادن کار سختی نیست.
اما اون چیزی که بهش میگن استمرار و عامل موفقیت میدونن، ادامه دادن توی همون روزایی هست که میگی: «ولش کن!»، شرایط زیستیت بهم ریخته، از تعادل خارج شدی، کلافه ای، عصبانی، ناراحتی، روحت خراش برداشته و مدام به خودت و درستی مسیرت شک میکنی.
اینا طبیعیه چون تو انسانی و احساسات داری! قرار نیست چون داری برای هدف مهمی تلاش میکنی مشکلات هم بگن:«بای بای ما رفتیم!»
یادت نره که در کنار هدفت، زندگی هم داری که گاهی نیاز به توجه تو داره... -
تازه امسال متوجه شدم استمرار یعنی چی! تازه امسال فهمیدم چرا این مسئله همیشه مهم بوده و کلید موفقیت هست.
یه دوندهی مسابقهی دو، وقتی پاهاش زخمی نباشه معلومه که میتونه مثل چیتا بدوه. همه توی این شرایط میتونن مسابقه بدن. وقتی هر روز حالت خوب باشه و دچار نوسانات روحی و جسمانی نشی ادامه دادن کار سختی نیست.
اما اون چیزی که بهش میگن استمرار و عامل موفقیت میدونن، ادامه دادن توی همون روزایی هست که میگی: «ولش کن!»، شرایط زیستیت بهم ریخته، از تعادل خارج شدی، کلافه ای، عصبانی، ناراحتی، روحت خراش برداشته و مدام به خودت و درستی مسیرت شک میکنی.
اینا طبیعیه چون تو انسانی و احساسات داری! قرار نیست چون داری برای هدف مهمی تلاش میکنی مشکلات هم بگن:«بای بای ما رفتیم!»
یادت نره که در کنار هدفت، زندگی هم داری که گاهی نیاز به توجه تو داره...E.B.BUTTERFLY دوازدهمی هستی؟
-
E.B.BUTTERFLY دوازدهمی هستی؟
Hg L 0 بله متاسفانه یا خوشبختانه!
-
اصلا امسال تمام معادلاتم بهم ریخت. تصورم از کنکور چنین چیزی نبود!
-
Hg L 0 بله متاسفانه یا خوشبختانه!
E.B.BUTTERFLY خب بیا فعلا کاری به متاسفانه یا خوشبختانه بودنش نداشته باشیم
متنی که نوشتی رو هر طوری که میتونی
حتی شده چاپ کنی هم بزن به دیوار اتاقت
چیز خیلی مهمی رو نوشتی
اما علاوه بر استمرار باید هوشمندانه عمل کنی دوتاش کنار هم میتونه باعث بشه رها بشی -
گاهی اوقات حس یک انسان بی عقل رو دارم و این عذابم میده.