هرچی تودلته بریز بیرون7
-
پیشنهاد میکنم با آدمایی که یه مقداری بی خیال هستن بیشتر ارتباط بگیرید
البته منظورم بی خیالی شدید نیست
چون بی خیالی هم حدی داره -
1111 اتفاقا هماتاقیام اینجوریان و دهدیقه به ۸عه من اینجوریام که دارم سکته میکنم اینا دارن صبونه میخورن
-
Maaah قربونت فیلمه حق میگه ها عامووو
ولی ببین کاری که درست انجام بده و دیگه بعدش به خودت سخت نگیر یک جا های واقعا باید خیلی آروم باشی و زیاد سخت نگیری این طوری اذیت میشی من خودمترم اولم خیلی حساس بودم و آسیب هم دیدمسرش
اما ترم بعد دیگه کارمو می کردم ها اما زیاد به خودم سخت نمی گرفتم می دونستم همچی سر زمان خودش درست چیده میشه دیگه وقتی یک چیزی گذشت و یا دست من نیست لزومی نداره سرش حرص بخورمدر عوض نمراتم بهتر شد این ترم خودم حالم خیلی بهتر بود بچه ها بهم می گفتن خیلی آرومی بی خیالی اما من توجود خودم حواسم بود دارم چی کار می کنما اما دیگه جوش نمی زدم آروم بودم خیلی بهتره حتما یک بازه ای امتحانش کن 🩵
️
️
هروقت دیدی خیلی داری اذیت میشی یک بستنی بگیر و بیرون تو هوا آزاد پیپیادروی کن خیلی خوبه
️
ان شاالله این ترنت خیلییی عالیییی برات بگذره و ازش لذت ببری
-
1111 اتفاقا هماتاقیام اینجوریان و دهدیقه به ۸عه من اینجوریام که دارم سکته میکنم اینا دارن صبونه میخورن
-
jahad_121 همیشه ازت حس خوب میگیرم، اصلن هیچی بیشتر از دیدن خوشحالی بقیه برام لذت بخش نیست 🥲
-
1111
درسته کار یکم ۱۰۰ درصد صحیحی نیست دقیقه اخری ولی این آروم بودن و یکمی بی خیال و راحت گرفتن خوبه
من ساعت عقربه ای نداشتم ساعت دوستم تو راه گرفتم برای کنکورم
دیگه امتحان ها دانشگاه مورد بود تا نشستم رو صندلی برگه رو استاد گذاشت جلوم اینقدر به موقع رفتم
و... -
️
به باغ و بستان -
دوشنبه
تمام
۳و۴ ۵ ج
تماممممم -
باید رفت
-
اه و فغان از زمانی که آزمایشگاه فیزیک ۲ شروع بشه
اینو پشت سر بزارم ازدی خاصی رو تجربه خواهم کردم -
می خواهم ازت دور شم اما نمیشه
معین یک سفر تاریخی️
-
چشم حتما 🩵🩵
اونم درست میشه به وقتش اسمتون در میاد
الان قشنگ از فرصت هاتون استفاده کنید به هر حال این زمان هم جزئی از زندگی تون هست️
-
یه کرانچی بگیرم برم قسمت آخر برکینگ بد 🥲
-
سنتی ها ترکی و لری و چاووشی معین و داریوش و...
همش خوبه
همه چی به جا خودش
استاد (دادشم) دیگه منو معتاد معین کردی