هرچی تودلته بریز بیرون7
-
به حدی بی حوصله شدم که دیگه حوصله توضیح یا اثبات هرچیزی رو ندارم تفاوت نظر داری خب به درد خودت میخوره حالا من بیام خودمو بکشم تهشم باز حرف خودتو بزنی آرامش از همه چیز برام مهم تره ...
طرف با خودش فکر میکنه من کم اوردم مهم نیست مهم آرامشیه ک حفظ میشه_ Reza _
وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا
بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بیتکبّر بر زمین راه میروند؛ و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنایی و بزرگواری میگذرند)؛ -
به این نتیجه رسیدم حتی صمیمی ترین دوستاتون که جای خواهر داره براتون هم ممکنه حسودی کنن بهتون…
-
به این نتیجه رسیدم حتی صمیمی ترین دوستاتون که جای خواهر داره براتون هم ممکنه حسودی کنن بهتون…
-
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من خوشمنمیاد الکی بگم به کسی که حسوده فلانه همیشه ذهنیتم اینه که مگه من چی دارم که حسودی کنه بهم اینا ولی یه لحظه لازمه فقط تا به خودت بیای و ببینی واقعیت رو…
-
jahad.20 امروز دانشگاه یه چیزی شد ذهنم درگیر اونه
یه چیزی که نه چند تا چیز…
بهتر از خبر بده… -
Zahra.tg یجوری دانشگاه داره رو مغز همه ی دوستام راه میره که نمیدونم چی بگم
امیدوارم لااقل برای شما درست شه🥲 -
کسی نیست بزنمش واقعا؟
-
من الان این موقع خوابیدم شب خوابم نمیبره اخه🫠
صبح نه هم کلاس دارم