کانال شـــ
ـــروع یه جامعه برای استارتاپ های تازه نفس
-
داشتم داستان شروع استارتاپهای خارجی رو میخوندم و دیدم اکثرشون با به اشتراک گذاشتن محصول اولیهشون توی Hacker News و Product Hunt خیلی کمک گرفتن: هم بازخورد گرفتن، هم شناخته شدن و مسیرشون سریعتر جلو رفت.
مثل Dropbox وقتی فقط یه ویدئو کوتاه دمو داشت، اون رو توی Hacker News منتشر کرد. هزاران نفر دیدن، عضو لیست انتظار شدن و همین شد جرقهی رشدش.
یا Notion یکی از بزرگترین جهشهاش رو بعد از لانچ در Product Hunt گرفت؛ بازخوردها باعث شد خیلی سریعتر مسیر توسعه رو درست کنن.
.اون موقع به خودم گفتم: «چرا ما یه جای رایگان نداشته باشیم که هر نفر محصول یا ایدهش رو معرفی کنه و بازخورد واقعی بگیره؟»
برای همین کانال «شروع» رو زدم. صرفاً برام بودن یه جایی مثل Hacker News بودن مهمه و هر کسی که این کارو بهتر بلده میتونه بهم بگه تا من کمکش کنم و کلا قید کانالو بزنم.
این کانال رو زدم تا هر کسی که چیز جدیدی لانچ کرد یا میخواست ایدهای رو تست کنه، سریع بازخورد بگیره از یه جامعه واقعی. من میتونم کمک کنم اعضای کانال زیاد بشن، ولی محتوای واقعی و ارزشمند برمیگرده به شما و فعالیتتون.
لینک کانال :https://t.me/IRstartnews
-
سلام!
هر کسی ایده یا محصول اولیه داره میتونه به من پیام بده، من رایگان اون رو توی کانال منتشر میکنم.
لطفاً اگر براتون ایده یا محصول اولیه مفید بود، ریاکشن بزنین یا دیدگاه بذارین تا افراد دیگه هم استفاده کنن.
اگر پیشنهادی برای بهتر شدن کانال داشتین حتما بهم بگین و سعی میکنم تا کانال جون بگیره. خودم هم دنبال محصولات اولیه استارتاپهای ایران میگردم و معرفیشون میکنم.
-
شــــــ
ـــــروع
️Prompt QT
#هوش_مصنوعی #افزونه
سلام ما یه استارتاپ جدید داریم
ما هر روز با هوش مصنوعی حرف میزنیم اما مشکل اینجاست : گاهی انگار زبان هم رو نمیفهمیم من خودم بارها به این نقطه رسیدم که مجبور بودم یک متن طولانی و دقیق بنویسم تا بالاخره AI بفهمه من چی میخوامپرامپتکیوتی، یه ابزار کوچیک با یک ایده ساده : تبدیل پرامپت های عادی
به دستور العمل های حرفه ای
تا AI دقیقا همونی بشه که تو ذهنتونه 🫰"افزونه هوشمند prompt QT با یه کلیک پرامپت های ساده شما را به پرامپت های حرفه ای و هدفمند تبدیل میکنه .
فکر کردم الان که همه مون داریم از هوش مصنوعی برای کارهای روزمره مون استفاده میکنم بتونه کمکتون کنه و عصای دستتون باشه
==============
حالا میخوام اولین نفرهایی باشید که امتحانش میکنید 🫶
فقط کافیه با لینک زیر افزونه رو رایگان نصب کنید
و با یه پرامپت ساده شروع کنین و تفاوت رو حس کنید
من منتظر نظراتتون توی بخش کامنت هستم و اگر سوالی هم داشتید هم جواب میدمhttp://link.promptqt.com/Launch
با افـــ
️ـــتخار
#ساخت_ایرانشــــــ
ـــــروع
-
️اندرز
#آموزشی #هوش_مصنوعی
یادگیری همیشه همونجایی سخت میشه که تنها میشی. سوالی داری که گیر میکنی و فرداش اتفاقا امتحان داری و هیچکس نیست جواب بده. از اون سوال رد میشی و از قضا فردا همون سوال تو امتحان میاد
همه ی ما قطعا اینو یه بار تجربه کردیماندرز برای همین موقع ها ساخته شده
اندرز یه پلتفرم پرسش و پاسخ درسیه
که به کمک هوش مصنوعی و
به کمک فارغ التحصیل های با تجربه به تمام سوالاتت جواب میدناین استارتاپ فعلا از پایه اول تا دوازدهم رو پوشش میده
و لازم نیست نگران باشید هوش مصنوعی جوابتو درست داده یا نه چون میتونی بعدش از دانشجو های پلتفرم کمک بگیری که دیگه این خیلی محکم کاریه 🫰"
==============
با لینک زیر میتونید به تمام سوالات درسی خود پاسخ دهید و سایت بسیار جالب و زیبای دارن پیشنهاد میدم یه نگاه بندازید 🫶
شما کسی رو می شناسید که کنکوری یا دانش آموز هست ؟ اندرز میتونه پیشنهاد خوبی براشون باشه !
یا
؟
شــــــ
ـــــروع
-
️Roundtable
#هوش_مصنوعی
تا حالا شده از یه هوش مصنوعی جواب بگیری و حس کنی فقط یه دیدگاه محدوده؟
اینجا جاییه که Roundtable وارد میشه.این استارتاپ ساده اما قدرتمند، چندین مدل AI رو دور یه میز مجازی مینشونه و بهت اجازه میده گفتوگویی واقعی بینشون داشته باشی. نتیجه؟ ایدههای متنوعتر، راهحلهای کاملتر و زاویههای دیدی که شاید هیچوقت بهش فکر نکرده بودی.
این پلتفرم در سه سبک همکاری فعلا در دسترس هست تحلیل کردن، طوفان فکری و مناظره مدل های هوش مصنوعی"
با لینک زیر میتونید به این پلتفرم دسترسی پیدا کنید تجربه جالبیه وقتی هوش مصنوعی ها همدیگر رو نقد میکنن
اگر چندین AI مثل یک تیم کنارتون باشن، چه چیزی رو اولین بار امتحان میکنید؟
یا
؟
شــــــ
ـــــروع
-
️ MVA - Master Vocab Academy
#آموزشی
زمانی که میخواییم زبان انگلیسی یاد بگیریم، اینو تجربه کردیم که کلی لغت حفظ میکنیم…
اما موقع حرف زدن یا خوندن یه متن، یهو تمام کلمات و تلفظشون یادمون میره یا به موقع نمیتونیم استفاده کنیم و به یاد بیاریم.
تیم MVA اولین مجموعهایه که کل واژگان (۶۰۰۰ کلمه) کتاب های مهارت واژگان Oxford Word Skills رو در قالب ۳۰۰ درس منظم آموزش داده و
مشکل اصلی یعنی فراموشی و استفاده نکردن از لغات رو با روش EBL
(یادگیری مبتنی بر مثال) حل کردههر کلمه در مثالها و موقعیتهای واقعی چندین بار تکرار میشه.
این یعنی لغتها فقط حفظ نمیشن، بلکه واقعاً وارد مکالمه و حافظه بلندمدت شما میشن.این فقط شروع این مسیره: MVA الان روی تلگرام راهاندازی شده تا بازخورد و جامعه اولیهاش رو بسازه.
بزرگترین دغدغه ی شما برای یادگیری زبان انگلیسی چیه ؟
شما با چه روشی واژگان زبان انگلیسی رو یاد گرفتید و پیشنهاد می کنید ؟
@mvalearn_bot
همین الان می توانید نمونههای رایگان MVA رو در ربات ببینید.
یا
؟
شــــــ
ـــــروع
-
️ پروژه سنج
#کاربردی #ابزار_کار
یکی از چالشهای همیشگی ما برنامه نویس ها، قیمت گذاری پروژه هاست. واقعیت اینه که هیچ فرمول قطعی برای تعیین نرخ وجود نداره و معمولاً یا بر اساس تجربه شخصی و عرف بازار یه قیمت داده میشه.
برای اینکه لازم نباشه هر بار ماشین حساب برداری و حساب کتاب کنی، یه ابزار آنلاین ساختیم به اسم پروژه سنج
کافیه نرخ پایه و ضریب های پروژه (مثل پیچیدگی، تعداد نفرات یا مدت زمان) رو وارد کنی تا هزینه کل پروژه محاسبه بشه.
البته مثل هر فرمول دیگه ای، تجربه شخصی هم همچنان مهمترین عامل تصمیم گیری هست.
شما چه جوری برای یه پروژه هزینه و زمان رو برآورد می کنید ؟
چه پیشنهادی برای بهتر شدن این ابزار دارید؟
https://projesanj.netlify.app/
همین الان می توانید به صورت رایگان از این ابزار استفاده کنید
یا
؟
شــــــ
ـــــروع
-
️ سفرسنجی
#سفر #گردشگری
وقتی میخوای سفر کنی، پیدا کردن یه اقامتگاه خوب، یه راننده مطمئن، یا یه تورلیدر حرفهای واقعاً عذاب آوره
دهها سایت و پیج رو باید بگردی تا شاید یه گزینه درست پیدا کنی...#سفرسنجی یک پلتفرم خدمات سفر و گردشگریه، جایی که میتونید انواع ماشین (اتوبوس، آفرود، ون، موتور و...) با راننده اجاره کنید، لیست تور لیدرها و لیدرهای محلی و لیست اقامتگاههای متنوع، مترجم ها رو تو شهرها و روستاهای مختلف ببینی و بررسی کنی و بدون واسطه، باهاشون با قیمت بهتر ارتباط بگیری
️
سفرسنجی یه کامیونیتی از اهل سفره که میتونی درباره همهچی بپرسی — از آبوهوا و جاده تا مقاصد گردشگری — و جوابای بهروز از کسایی بگیری که شاید همین الان تو اونجان.
همین الان تو گروه تلگرام «مشاور سفر» عضو شو که هر سفر برات آسونتر بشه
️
با سفرسنجی ، سنجیده و راحت سفر کن
اگر قرار بود سفرسنجی دقیقاً برای شما طراحی می شد ، چه قابلیتی به آن اضافه میکردید؟
یا
؟
همین الان میتونید برنامه ریزی سفرتون رو راحتتر هر موقع دیگر شروع کنید
شــــــ
ـــــروع