هرچی تودلته بریز بیرون7
-
طرف انتظار داره دختر بهش خواهش کنه منو بگیر بعدشم انتظار داره ما بریم بین حروف ابجد اسمشو دربیاریم...
انتظارات رفته بالا... -
طرف انتظار داره دختر بهش خواهش کنه منو بگیر بعدشم انتظار داره ما بریم بین حروف ابجد اسمشو دربیاریم...
انتظارات رفته بالا... -
@Neoo.
نئو خانم خداوکیلی من این همه شعر گفتم ولی انقدر که برا عروسیم ذوق کردین برا شعرام نکردین
️
-
@Neoo.
نئو خانم خداوکیلی من این همه شعر گفتم ولی انقدر که برا عروسیم ذوق کردین برا شعرام نکردین
️
-
ولی وقتی از ما دارن کار میکشن و تعهد گرفتن فک کنم حداقل ۳ یا ۴ سال تو منطقه کار کنیم ایشون مدرکشون آزاده...برا همین آزاد خییییلیییی بهتره
-
ساعت ۸ کلاس گذاشتن
تا ساعت یازده وقت دارم ۲ تا ویس ۲ ساعت رو خلاصه نویسی کنم
۳ تا جزوه هم فرستادن که تا قبل کلاس بخونیملیست وسیله هم آماده کردم باید اونا رو هم جمع کنم
اگر قرار باشه هی آخر هفته ها برای ما کلاس بزارن می خوره به امتحان ها میان ترمم که آخر هفته هاست
اون وقت من چی بگم بهشون وقتی میان ترم دارم
هوففففففبا همین خط خفنم که هیچ کس جز خودم نمی فهمه چی خلاصه می نویسم اعتراض کرد نمره ها ۴ تا کتابمو بهشون می گم میگم من با همین خط و خلاصه نوشتن اینا رو گرفتم اگر نمی تونی بخونی مهم نیست مهم اینه که خودم می فهمم این خلاصه هم قرار به کار خودم بیاد
هرچی در هم تر یادگیری بهتر
برای درس ها محاسابتی که دیگه خیلی جوابگو هست
یادش بخیر سر کلاس فیزیک یکی بچه ها گفت میشه جزوه خودتون بدید فکر می کردن حالا من از دستی جزوه هام تو گروه نمی زارم دادم بهش گفتم اگر تونستی بخون و میبنی اوکیه هرچقدر خواستی عکس بگیر
نگاهش کرد سریع داد بهممن خودمم یک جاهایش دیگه متوجه نمی شم چی نوشتم شما می خوای بخونی از روش