هرچی تودلته بریز بیرون7
-
زوم شده مشخص می شه
انقدر خاص می نویسم اصلا عجیب غریبمیشه یکممتوجه اش شد
ولی همین بشه میله ها فیزیک یا ریاضی اونا رو دیگه خیلیی سخته متوجه شدنشون بعد عجیب اینه که من از رو جزوات مرتب و تمیز بچه ها درست یادمی گیرم الا با جزوه ها خودم -
بله بله قبولتون دارم
اگه یادتون باشه چند وقته پیش یه بچه ها ازتون تعریف کردن و من دو تا تعریف به اون ها اضافه کردم
اگه یادتون باشه گفتم مودب و درس خون هم هستیدمن تو ذهنم شما رو یه بچه درس خون می دونستم
حتی در مورد مسائل درس و هم اتاقیا هم صحبت کردیم با همپس کاملا می دونم که خیلی زحمت کشیدید برای درس و دانشگاه
-
زوم شده مشخص می شه
انقدر خاص می نویسم اصلا عجیب غریبمیشه یکممتوجه اش شد
ولی همین بشه میله ها فیزیک یا ریاضی اونا رو دیگه خیلیی سخته متوجه شدنشون بعد عجیب اینه که من از رو جزوات مرتب و تمیز بچه ها درست یادمی گیرم الا با جزوه ها خودم -
Maaah طرح نه بعد طرحم باید کار کنیم خب...نه قصد مهاجرت فعلا نه ولی خوبه آدم همه چیش آماده باشه خب
-
بله بله قبولتون دارم
اگه یادتون باشه چند وقته پیش یه بچه ها ازتون تعریف کردن و من دو تا تعریف به اون ها اضافه کردم
اگه یادتون باشه گفتم مودب و درس خون هم هستیدمن تو ذهنم شما رو یه بچه درس خون می دونستم
حتی در مورد مسائل درس و هم اتاقیا هم صحبت کردیم با همپس کاملا می دونم که خیلی زحمت کشیدید برای درس و دانشگاه
-
وای انسان شناسی خیلی با استاداش کنار نمیومدم بلد نبود درست وقتش مدریت کنه بعد بحث به حاشیه می رفت
اونو دیگه خیلیییی در هم نوشتم
خط خسته است اون -
1111 خب حالا بسه خودم میدونم خیلی خوبم
باید برای همه جلسه توجیهی بزارم قضیه چیه، خیلی داره اذیتم میکنه
-
1111 دیدم دست خط دادشم
این دست خط من تو دختر ها دست خط خوبی نیستاگرنه دست خط ها جزوه ها هم کلاسی ها م که تو گروه مون هست پسرا ها ببخشید ولی بعضیاشون انگار بچه کلاس اولی جزوه می نویسن درشت درشت و دیگه ..
-
حالا قشنگی شون به کنار خوانا تره
جزوه ها من خصوصا جزوه ها فیزیک و ریاضی ام اونا دیگه یک جاهایش خودم چند دقیقه باید نگاهشون کنم چیزای استاد گفته رو به یادبیارم تا بدونم چی نوشتم -
حالا قشنگی شون به کنار خوانا تره
جزوه ها من خصوصا جزوه ها فیزیک و ریاضی ام اونا دیگه یک جاهایش خودم چند دقیقه باید نگاهشون کنم چیزای استاد گفته رو به یادبیارم تا بدونم چی نوشتم -
نه
فک کنم جوریه که اگه هجمه بهتون وارد بشه از درون ناراحت میشید هر چند بروز ندید و با لبخند جواب بدید