هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خدااااا مرسییییییییییییییی خیلی ممنونم ازت
خودت حواست بهم باشه کمکم کن
️
️
️
️
بریم برای ترمیم جذاب
️
-
نگرانم صنما
نگرانم صنما سیر ز جانم نکنی
نگرانم که فدای دگرانم نمی
نگرانم که تو رسوا جهانم نکنی
نگه افتاد ز عشق تو به جانم شرری
به خدا از منه دیوانه تو دیوانه تریچ کیف و حالی کنم من با شیمیییییییی
البته اگر با این ۲۰ واحد سالم بمونمتو که سر مست و پریشانی و شوریده سری
بکن از کلبه ای ویرانه ای ما هم گذری -
کسی که میره دانشگاه باید این طور پر قدرت بره برا درسا
وگرنه به قول ماه خانم اون کسی که همین طوری میره دانشگاه و درس نمی خونه بی خود میکنه که صندلی اشغال کنه
-
من برم سریع یک ویس حدود ۱ ساعت ی رو خلاصه کنم باز بیدار باشم میام
تا ۱۱ بیشتر وقت ندارم -
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی
ز بامی که برخاست، مشکل نشیند -
1111 ببین گوجه رو ریز میکنی حالا یا با رنده یا چاقو من خودم با چاقو انجام میدم روغن بریز گوجه ها بنداز توی ظرف بعدش نمک بزن زردچوبه فلفل سیاه یه فسقله رب گوجه هم خواستی بزن بعدش خوب هم بزن و بزار پخته بشه تهشم تخم مرغ بریز خوب هم بزن
نون هم داغ کن دیگه واویلا -
اگر استادا بفهمن رو سرعت بالا کلاس و گوش میدم
تثبیت مطالبو دیگه از من نمی خواستن -
نیازمند یه نفر که باهم انیمیشن ببینیم
-
1111 ببین گوجه رو ریز میکنی حالا یا با رنده یا چاقو من خودم با چاقو انجام میدم روغن بریز گوجه ها بنداز توی ظرف بعدش نمک بزن زردچوبه فلفل سیاه یه فسقله رب گوجه هم خواستی بزن بعدش خوب هم بزن و بزار پخته بشه تهشم تخم مرغ بریز خوب هم بزن
نون هم داغ کن دیگه واویلا -
دمت گرم ولی نکته ای اینه بلد نیستم چقدر روغن و رب و مواد بریزم
تا حالا تخم مرغ هم نشکستم ...
️
1111 مواد رو من چشمی میریزم میزانش رو دقیق نمیدونم ولی نمک حدود ۳/۴ در بطری ... زردچوبه خیلی کم در حد اینکه فقط ریخته باشی رنگ خوبی میده طعمشم تاثیر داره رب گوجه هم خیلییی کم ضروریم نیست من خودم نمیریزم ولی کلن این دوتا حواست باشه زیاد نریزی ک بدمزه میشه ... فلفل هم به میزان علاقه خودت به تند بودنش بستگی داره
حالا یبار امتحان کن همه چی دستت میاد فوقش شور بشه بار بعد کمتر میزنی -
1111 مواد رو من چشمی میریزم میزانش رو دقیق نمیدونم ولی نمک حدود ۳/۴ در بطری ... زردچوبه خیلی کم در حد اینکه فقط ریخته باشی رنگ خوبی میده طعمشم تاثیر داره رب گوجه هم خیلییی کم ضروریم نیست من خودم نمیریزم ولی کلن این دوتا حواست باشه زیاد نریزی ک بدمزه میشه ... فلفل هم به میزان علاقه خودت به تند بودنش بستگی داره
حالا یبار امتحان کن همه چی دستت میاد فوقش شور بشه بار بعد کمتر میزنی