هرچی تودلته بریز بیرون7
-
شما از چه چیزی میترسین که شاید ترس مرسومی نیست؟
S.daniyal hosseiny من این ترسیه که همیشه خوابشم میبینم اینکه عروسی دعوتیم و من وقت نکردم آرایش کنم و لباس درست انتخاب کنم و بپوشم
نمیدونم اخه این چه ترسیه -
وای چقد راه طولانیه کاش سر کوچمون بود حال ندارم هعی برم این راهو🥲
-
یک جهان برهم زدم کز جمله بگزیدم تو را
من چه میکردم به عالم گر نمیدیدم تو را؟ -
_ Reza _ گاهی مواقع ممکنه میش بیاد
من اگر مهم باشه یا تاحالا انجام نداده باشم مثل کنفرانس تو یک درس جدید و..
صحنه رو تصور می کنم خودمو فرض می کنم و حالات ممکنه رو پیش بینی می کنم بعد با خودم میگم این اتفاق ها می خواد بیفته تو فقط کاری که باید و انجام بده دیگه اون زمان چیز دیگه ای مهم نیست و آروم باشاین برای قبلش
زمان نزدیک به انجام کار هم ذکر میگم و یا یک جلمه از داخل یک فیلم سینمایی هست تکرار می کنم
همه چی امن و امان است
خیلییی دیگه حالم بد باشه مواقع حساس و استرس مانع شده باشه یاعلی فقط خیلی کمک می کنه آروم بشماما یک مقدار کمش عادی هست نگران نباشید
ولی با تمرین و برخور بیشتر با افراد باعث میشه این ترس کمتر و هی به اعتماد به نفس و آرامش درونی افزوده بشهبه مرور کم و کمتر میشه نگران نباشید فقط سعی کنید جدی و محکم و با تعامل ها بیشتر با افراد این حس درونی رو بهتر کنترل کنید برای اکثرا هم پیش میاد و همه مون تو محیط جدید افراد جدید و شرایط جدید یکم ترس و استرسه رو داریم
jahad_121 مرسی از لطفت واقعا خیلی کامل و جامع بود استفاده بردیم
من واقعا انگار یه موتور دیزلیم تو این شرایط یعنی کل کل این اتفاق برام توی مثلا ۱۰ ثانیه اتفاق میفته بعدش با یه سوال پرسیدن از مخاطب و صحبت کردن اون یه خرده زمان میخرم و بعدش دیگه عالی میشم -
درکل آدمایی که هی راجع به چیزای روزمره فکر میکنن و چندین بار صحنه ای که گذشت رو هی مرور میکنن یا همششش درحال فکر کردنن باعث این چیزا میشه یه ویدیو بود خیلی من بود ...
InShot_۲۰۲۵۰۹۳۰_۱۲۰۳۵۷۵۹۳.mp4 -
خیلیییی روزای بدیعه، خیلی