هرچی تودلته بریز بیرون7
-
باورم نمیشه واقعن =)))
-
خیلییییی حالم بد بود، خیلی
کلا یکی دوبار در سال اینجوری میشم، هیچی دیگه دیشب رفتم شکلات صبحانه خریدم نصفشو خوردم الان رو ابرام -
خدایا من یه قولی دادم بهت یادته؟ نه فقط در حیطه تخصصی خودم بلکه فراترم اوکیام فقط میشه شرایط همینجوری بمونه؟
-
Blue28
خب اگه با منطق ومپایر دایریز داری با من حرف میزنی که کلا بحثی باهات ندارمدر هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Blue28
خب اگه با منطق ومپایر دایریز داری با من حرف میزنی که کلا بحثی باهات ندارماونجا وضعیت اینجوری بود که شونصد قسمت داشتن از دست یکی فرار میکردن، بعد از شونصد قسمت یکی دیگه پیدا میشد که با اون یکی اولی دوست میشدن ادامه میدادن انگار نه خانی اومده نه خانی رفته
-
خیلییییی حالم بد بود، خیلی
کلا یکی دوبار در سال اینجوری میشم، هیچی دیگه دیشب رفتم شکلات صبحانه خریدم نصفشو خوردم الان رو ابرام -
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Blue28
خب اگه با منطق ومپایر دایریز داری با من حرف میزنی که کلا بحثی باهات ندارماونجا وضعیت اینجوری بود که شونصد قسمت داشتن از دست یکی فرار میکردن، بعد از شونصد قسمت یکی دیگه پیدا میشد که با اون یکی اولی دوست میشدن ادامه میدادن انگار نه خانی اومده نه خانی رفته
S.daniyal hosseiny
در همون تایم همهی موجودات ماورایی هم علاقمند به همون شهره شده بودن و گروه گروه میومدن️
️
(ببخشید بابت ریپلای..)