هرچی تودلته بریز بیرون7
-
تعریف میکرد میگفت من اولین باری که رفتم جنگ به فرمانده گفتم سنگین ترین سلاحی که تاحالا دستم گرفتم خودکاره
هیچی بلد نیستم
فرمانده هم گفته عیبی نداره تو سعی کن زنده بمونی فقطبقیشو حین جنگ یاد میگیری
حالا ماهم تو بیمارستان همین بودیم -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
f.nalist خداروشکر عملی نداشتیم وگرنه قطعا الان ترم ۹بودم
البته اناتومی هم زیاد به کارمون نمیومد به جز اناتومی دستگاه تنفسی که استاد از اون رد شد
استادای علوم پایه تخصص زیادی تو آموزش قسمت هایی که هیچ کاربرد نداره دارن
-
nazanin.mirzai
خانم دکتر
اگه سر و گردن رو خیلی خوب بخونم امکان نمره خیلی بالا وجود داره؟
پیشنهادتون چیه که خیلی مسلط بشمf.nalist فرزام آناتومی رو تا میتونی شکل ها رو خیلی مرور کن یعنی مدام عکساشو نگاه کن
بعد اگه جزوه هاتون خوبه هجون رو مسلط باش
اها یه چنل یوتیوب هست یه استادی داره خیلی عالیه واقعا اسمشو بزار نگاه میکنم بهت میگم اونارو ببین اول و بعد هم جزوه -
jahad.20 هر کدوم از قسمت های آناتومی اندام که میشنوم برام یادآور یه درد جلسه عملیه
سر متاتارس الان مرتب کردن پنج تاشون یادم اومد که چقدر استرس زا بود جلو استاد قبل اینکه اصن خودش یه بار برامون بذاره و بار اولمون بودf.nalist وای اره اندام تحتانی سخت بود دوران خودش
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
f.nalist خداروشکر عملی نداشتیم وگرنه قطعا الان ترم ۹بودم
البته اناتومی هم زیاد به کارمون نمیومد به جز اناتومی دستگاه تنفسی که استاد از اون رد شد
استادای علوم پایه تخصص زیادی تو آموزش قسمت هایی که هیچ کاربرد نداره دارن
f.nalist اون چرخه ها و آنزیم های بی صاحاب بیوشیمی
️
-
من که جز هم نفسی با تو ندارم هوسی
با وجود تو چرا دل بسپارم به کسی
زنده ام بی تو و شرمنده ام از خود هرچند
که دمی از سر رغبت نکشیدم نفسیفاضلنظری
-
f.nalist فرزام آناتومی رو تا میتونی شکل ها رو خیلی مرور کن یعنی مدام عکساشو نگاه کن
بعد اگه جزوه هاتون خوبه هجون رو مسلط باش
اها یه چنل یوتیوب هست یه استادی داره خیلی عالیه واقعا اسمشو بزار نگاه میکنم بهت میگم اونارو ببین اول و بعد هم جزوهnazanin.mirzai دمت گرم
متاسفانه دانشگاهمون اصلا جزوه های جذابی نداره ترم قبل هر کاری کردم از این ور اونور بود -
f.nalist اون چرخه ها و آنزیم های بی صاحاب بیوشیمی
️
nazanin.mirzai
دیسیپلین یه جلسه اومد در مورد ترمودینامیک حرف زد -
۴ ساعت بازار گشتیم فارغ از یه چیز بدرد بخور
-