هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah اشتباهه...به جاش روش های دیگه رو امتحان کن...مثلا میتونی به جای این چیزا فشار روانیتو رو آدامس خالی کنی...یا یه وقتایی هر چی دلت میخواد رو هررررر چی.... تایپ کنی ولی آخرش پاک کنی من این روش رو امتحان کردم جوابه
یا مثلا بالشت رو کتک بزنی
در کل اینجور کارا نکن و سعی کن جلوی خودت رو بگیری چون کلی بیماری منتظر نشسته...اگه بیماری هم نگیری چند بار دیگه عصبی بشی صد در صد اضافه وزن رو پیدا میکنی -
S.daniyal hosseiny مثلا اصلا مهم نیست که من خواستم قلبت در بیارم بیا عزیزم دوست باشیم، منافع مشترک
️
لیلی_
قلب خودتو که هیچی. شیش هفتتا از رفیقاتم خودم کشتهم ولی الآن دوست باشیم باشه؟ -
اخیرا خیلی احساس بیکسی میکردم.
امروز ولی فهمیدم که پشتم خالی نیست.
لااقل اونقدرا که خودم فکر میکنم یا میکردم، پشتم خالی نیست. -
احساس میکنم که مهر و مهربانی در کل به آدم برمیگرده.
نه جوری که انتظارش رو داری. که درواقع منتظر بودن براش بیمعنیه.
ولی بهت برمیگرده. -
Batman نه اینا هیچکدوم جواب نیست، باید یه کار ریسکی پرخطر انجام بدم
این چیزایی که گفتی برای فشار روانی خفیفه
-
Maaah دفعه بعد پس یه کیلو خربزه بخر با عسل بشین بخور
ولی من فشار روانی پیدا میکنم میرم تو خودم...غرق میشم
جوری که همه میفهمن یه جای کار میلنگه -
Maaah یه بار با خانواده سر یه چیزی بحثم شده بود وقتی رفتم پیش دوستام همه فهمیدن یه قضیه ای شده من رفتارم عوض شده...ولی هیچی رو هم به کسی نگفتم...نمیدونم از گفتن مشکلاتم به نفر دیگه ای میترسم یا نه...ولی ۹۰ درصد موارد چیزی نمیگم
شاید فکر کنید فقط دخترا یه مواردی دارن ولی ما پسرا هم ممکنه یهویی احساس بدبختی کنیم...بعضی وقتا انگار دنیا رو سرت خراب شده و از درون ناراحتی ولی واقعا اتفاقی نیفتاده...:/ -
من عصبانیتم رو با مشت به دیوار خالی میکنم. باید به حدی محکم باشه که کل دستت خونی بشه و دردش تا دو روز باعث بشه به عواقب عصبانیت فکر کنی.
-
Comrade هیچوقت سعی نکردم بعد عصبانیت روانیم رو به فیزیکی تبدیل کنم...اگه عادت بشه میتونه اتفاقات بدی بیفته...
البته این که یبار بچگی این کار رو کردم و بعدش خانواده به حسابم رسیدن هم میتونه تاثیر گذار باشه -
-
من عصبانیتم رو با مشت به دیوار خالی میکنم. باید به حدی محکم باشه که کل دستت خونی بشه و دردش تا دو روز باعث بشه به عواقب عصبانیت فکر کنی.
Comrade
بعید میدونم عادت مؤثری باشه -
Comrade
بعید میدونم عادت مؤثری باشه -
nazanin.mirzai دمت گرم
متاسفانه دانشگاهمون اصلا جزوه های جذابی نداره ترم قبل هر کاری کردم از این ور اونور بودf.nalist خواهش میکنم
اره جزوه ها اکثرا خیلی چرت و پراکنده اس ولی ریسک نکن به نظرم کلا منابع استاداتون رو بزاری کنار چون میبینی یه استادی فوکوس اصلیش روی مطالبی هست که خودش میگه اگه جاهایی رو مطالعه بیشتر خواستی گری بخون یا وقت داشتی کلا یه نگاهی بنداز اینم باز راحت نبودی ویدیوهای یوتیوب خیلی خوبن اکثرشون کامل و مفهومی تدریس میکنن
چندتا چنل هم هست توی تلگرام اگه بتونم پیدا کنم برات میفرستم فقط شاید یادم بره بهم یادآوری کن تا بفرستم
آناتومی های سخت هم خوب کاری میکنی زودتر بر داری نزدیک علوم پایه نباشه استرس بگیری -
nazanin.mirzai
دیسیپلین یه جلسه اومد در مورد ترمودینامیک حرف زدf.nalist وای یا خدا
ولی گروه بیوشیمی ما خیلی عزیز بودن واقعا اذیت مون نکردن -
f.nalist خواهش میکنم
اره جزوه ها اکثرا خیلی چرت و پراکنده اس ولی ریسک نکن به نظرم کلا منابع استاداتون رو بزاری کنار چون میبینی یه استادی فوکوس اصلیش روی مطالبی هست که خودش میگه اگه جاهایی رو مطالعه بیشتر خواستی گری بخون یا وقت داشتی کلا یه نگاهی بنداز اینم باز راحت نبودی ویدیوهای یوتیوب خیلی خوبن اکثرشون کامل و مفهومی تدریس میکنن
چندتا چنل هم هست توی تلگرام اگه بتونم پیدا کنم برات میفرستم فقط شاید یادم بره بهم یادآوری کن تا بفرستم
آناتومی های سخت هم خوب کاری میکنی زودتر بر داری نزدیک علوم پایه نباشه استرس بگیریnazanin.mirzai مرسی دستتون درد نکنه
-
f.nalist وای یا خدا
ولی گروه بیوشیمی ما خیلی عزیز بودن واقعا اذیت مون نکردنnazanin.mirzai خدا خیرشون بده