هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خب بسه، خودش درس خونده کلی پیشرفت کرده معلومه که به حرفات گوش نمیدم به جاش به عملکردت نگا میکنم
-
این دو روز اگه بشه ۷۲ صفحه بیماریهای مردان بخونم با زبان پیش بعد زبان خودمم باید ببرم جلو علائم اختصاریمم هست.
-
S.daniyal hosseiny حالا یه چهار تا زخم که این حرفا رو نداره. برای آدمی گیجی مثل من زخمی شدن عادیه.
Comrade
بین زخمی شدن با زخمی کردن فرق زیادی هست... -
ولی خب این همه آهنگ بلدم برا هر موقعیتی یکیشم مناسب باشه عالیه
مثلا چند روز پیش قهر کرد گفت من حرفی دیگه ندارم
براش نوشتم:
وقتی که تو حرف نزنی بهتره هیچی نشنید
کور باشه چشمام بهتره وقتی نمیشه تو رو دید
اگر تو ساکت بمونی چشم زمین به خواب میره
پیچک هرزه توی باغ جای گلها راه میگیره -
اه دلم بر بابام تنگ شده، برای بوی شهر خودم اصن
-
Ramos9248 رفتن سمتش اونقدر که حرفه ای زیاد شده سخت شده
ولی میشه با ایده درست و جدید و کار با کیفیت باز هم به جایی رسید -
خدایا؟ روزارو زود بگذرون و از دلتنگی منم کم کن، لطفا زود سهشنبه این هفته بیاد من برم خونه بعد دوبتره زود بگذره شنبه شه من بیام دانشگاه بعد باز زود بگذره سهشنبهش بیاد. مررررسیییی
-
Ramos9248 باید بری و کلی محتوای خارجی ببینی...محتوا هایی که هنوز تو ایران راه نیفتادن و موفق هستن رو پیدا کنی و اون نمونه رو ایرانی سازی کنی...کار سختیه...سال ۹۸ بود راحت میشد یوتیوبر شد
-
اصلن عمرم تو انتظار گذشت، خیلی کم روزایی اومدن که از تهقلب بخوامشون.
-
Ramos9248 خب دیگه...هر کاری سختی خودشو داره
ولی برای در آمد دلاری شروع کردن و آشنا شدن با کریپتو به صورت امن مناسبه -
Ramos9248 با کانال تلگرامی جلو رفتن و سیگنال گرفتن و این چیزا تو این بازار یعنی از دست دادن هر چی داری...
باید بری و شروع کنی دنبال یه استاد مناسب تو یوتیوب که سیگنال و... نده و فقط آموزش درست بده
بعدشم به هیچ وجه با سرمایه خودت وارد نشی...مثلا بگی ۱ میل تو زندگی من اصلا تاثیری نداره با اون شروع میکنم و بعدش هم فقط از سود هایی که کسب میکنی استفاده کنی...
طمع هم که قاتله...امان از طمع...من ۲۰۰ دلارم شد ۳۰ سر طمع