هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اه دلم بر بابام تنگ شده، برای بوی شهر خودم اصن
-
Ramos9248 رفتن سمتش اونقدر که حرفه ای زیاد شده سخت شده
ولی میشه با ایده درست و جدید و کار با کیفیت باز هم به جایی رسید -
خدایا؟ روزارو زود بگذرون و از دلتنگی منم کم کن، لطفا زود سهشنبه این هفته بیاد من برم خونه بعد دوبتره زود بگذره شنبه شه من بیام دانشگاه بعد باز زود بگذره سهشنبهش بیاد. مررررسیییی
-
Ramos9248 باید بری و کلی محتوای خارجی ببینی...محتوا هایی که هنوز تو ایران راه نیفتادن و موفق هستن رو پیدا کنی و اون نمونه رو ایرانی سازی کنی...کار سختیه...سال ۹۸ بود راحت میشد یوتیوبر شد
-
اصلن عمرم تو انتظار گذشت، خیلی کم روزایی اومدن که از تهقلب بخوامشون.
-
Ramos9248 خب دیگه...هر کاری سختی خودشو داره
ولی برای در آمد دلاری شروع کردن و آشنا شدن با کریپتو به صورت امن مناسبه -
Ramos9248 با کانال تلگرامی جلو رفتن و سیگنال گرفتن و این چیزا تو این بازار یعنی از دست دادن هر چی داری...
باید بری و شروع کنی دنبال یه استاد مناسب تو یوتیوب که سیگنال و... نده و فقط آموزش درست بده
بعدشم به هیچ وجه با سرمایه خودت وارد نشی...مثلا بگی ۱ میل تو زندگی من اصلا تاثیری نداره با اون شروع میکنم و بعدش هم فقط از سود هایی که کسب میکنی استفاده کنی...
طمع هم که قاتله...امان از طمع...من ۲۰۰ دلارم شد ۳۰ سر طمع -
Ramos9248 با کانال تلگرامی جلو رفتن و سیگنال گرفتن و این چیزا تو این بازار یعنی از دست دادن هر چی داری...
باید بری و شروع کنی دنبال یه استاد مناسب تو یوتیوب که سیگنال و... نده و فقط آموزش درست بده
بعدشم به هیچ وجه با سرمایه خودت وارد نشی...مثلا بگی ۱ میل تو زندگی من اصلا تاثیری نداره با اون شروع میکنم و بعدش هم فقط از سود هایی که کسب میکنی استفاده کنی...
طمع هم که قاتله...امان از طمع...من ۲۰۰ دلارم شد ۳۰ سر طمع -
Batman یه چنل یوتیوب درست حسابی هم آخه سراغ ندارم که با اون آموزش ببینم
طمع که میدونم چیز خوبی نیست -
Ramos9248 برو بگرد پیدا کن دیگه مرد حوصله هیچی رو نداری چرا
اینهمه کانال خارجی و داخلی...محتوای خارجی هم که خدارو شکر الان دیگه راحت میشه از یوتیوب حتی اگه مشکل زبان داشته باشی دید
تنبلی نکن دنبال راحت الحلقوم نباش که نیست...