هرچی تودلته بریز بیرون7
-
نوح هراری یا بیل گیتس تا ۲۰۵۰ جاودانگی رو برامون بیارن؟؟
جدی میفرمایید استاد؟!!! :// -
Hg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
من خودم دلیل آوردن رو میپسندم اما یه چیزی مطرحه
که آیا دلیل منطقی من برای بقیه هم منطقی به حساب میاد؟
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
میگن آسیب میکروسکوپی به پوست داره و هزار تا دلیل علمی و منطقی برای بد بودنش میارن
من اما میگم
من از تتو فلان نماد خوشم میاد چون هر بار که میبینمش بهم یادآوری میکنه چرا زندم...
شاید یکی بیاد بگه یه جور دیگه به خودت اینو یادآوری کن...
اینجا دلیل تتو زدن برای من کاملا منطقیه
اما برای کسی که به من گفته راه دیگه ای واسه یادآوری پیدا کن دیگه علت من منطقی نیستمن متوجه شدم
خب ما این صحبت هارو میکنیم، که صحبت شده باشه
در واقع همونطور که توی فیلم گفته میشه، اگه گفتگو نباشه، سخن جدی نیست و آدم توی نادونی باقی میمونه
منظورم اینه که
اینکه کسی عمل کنه به حرف منطقی، تهش به خودش برمیگرده
الان توی مثال خودتون
نتیجه علمی رو که قبول دارید منطقی هست، یا نه؟
اینکه میگید برای شما منطقیه، چیزی از ضرر تتو کم نمیکنه
یعنی میگید چون فلان کارایی رو برام داره، ضررشو به جون میخرم
مثل این میمونه بگیم من سیگار میکشم، میدونم عامل هزارتا بیماری ریویه، ولی چون فشار روانی رو ازم کم میکنه، میکشم
در حالیکه خب میشه راهکار جایگزین، کم ضرر تر و مناسب تری چه برای شرایط شما و چه برای مثال من پیدا کرد.Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
میگن آسیب میکروسکوپی به پوست داره و هزار تا دلیل علمی و منطقی برای بد بودنش میارن
من اما میگم
من از تتو فلان نماد خوشم میاد چون هر بار که میبینمش بهم یادآوری میکنه چرا زندم...
اما برای کسی که به من گفته راه دیگه ای واسه یادآوری پیدا کن دیگه علت من منطقی نیستمن متوجه شدم
در واقع همونطور که توی فیلم گفته میشه، اگه گفتگو نباشه، سخن جدی نیست و آدم توی نادونی باقی میمونه
منظورم اینه که
الان توی مثال خودتون
یعنی میگید چون فلان کارایی رو برام داره، ضررشو به جون میخرمخب اون کارایی دلیل منطقی ای هست برای من که میتونه برای شما نباشه
مثل این میمونه بگیم من سیگار میکشم، میدونم عامل هزارتا بیماری ریویه، ولی چون فشار روانی رو ازم کم میکنه، میکشم
سیگار رو نمیشه با تتو مقایسه کرد
چون سیگار ضرر پایداری داره
اولین مصرفش با تاثیرش روی هورمون های مغزه و تاثیر های خیلی جدی ترش روی ریه، قلب، عروق و دندون هاست
اما میگم تتو هیچ ضرر پایداری نداره
صرفا محلی که تتو روش صورت میگیره میتونه مدت دار دچار التهاب بشه
حتی ۱۲ ماه بعد تتو، چون بدن از لحاظ گردش خون، سیستم لنفاوی و اینا به ثبات میرسه و ترمیم به صورت کامل انجام میشه امکان اهدای خون فراهم میشه
در نتیجه تتو شبیه به یه زخمه که با مراقبت ازش میشه داشتشدر حالیکه خب میشه راهکار جایگزین، کم ضرر تر و مناسب تری چه برای شرایط شما و چه برای مثال من پیدا کرد.
راهکار جایگزین برای تتو چی میتونه باشه؟🫠
اما در مورد شلوار زاپ دار"حتی اینم عرف مشخص داره بعضیاشون دیگه زخمی نیستن رسما تیکه پارن، خودمم برای تیکه پاره ها هیچ دلیل منطقی نمیتونم پیدا کنم اما پایین تر گفتم برای حالتی که همین الانشم داخل جامعه دیده میشه"
ببینید
برای خودِ من اینطوریه که میگم
کاری که میکنم به خودم و بقیه چه در کوتاه مدت و چه در دراز مدت آسیب نزنه و از چارچوب های زندگیم خارج نباشه انجامش بدون مشکله
در مورد شلوار من یه دلیل خیلی من در آوردی میارم
پارتنر یا همسر این آقا بهش گفته این مدل بهش میاد ایشونم میخواد مطابق میل شخصی که دوستش داره عمل کنه خودشم با این مدل مشکلی نداره
حالا
این دلیل چه برای من چه برای شما
چه برای هزاران نفر دیگه میتونه غیر منطقی یا منطقی باشهبحث من اینه که منطق آدما سازگار با هم نیست
اینو چیکارش کنیم؟ -
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD ببینین برای این حالتای مختلفی وجود داره یکیش اینیه که من گفتم
یا مثلا من خودم واقعا علاقه دارم روز تولدمو رو قسمت داخل مچ دستم بزنم
تتو چیزی نیست که پاک کردنش آسون و بدون درد باشه
پس نباید پشیمونی بیاره
خودم واقعا مطمئنم بزنمش هیچ وقت پشیمون نمیشم نه برام قدیمی میشه نه برام بی معنیهنمیشی با قطعیت گفت
شخصیت ادما عوض میشه
طرز فکر تغییر پیدا میکنه
مخصوصا دختر جماعت راحت تر تاثیر میگیرن از اطرافیانحدود ۶ساله که تو ذهنمه انجامش بدم و فقط منتظرم گواهی نامم اوکی شه
چون برام صرفا یه طرح نیست
یه سری معنی ازش ساخته شده توی ذهنمگواهی نامه چی؟
و یاد آور خیلی چیزاست برام
نماد ها هم همین هستن
برای بعضی از افراد با توجه به مایند ستشون میتونه معنی بالا تر از اون چیزی که به ذهن ما میرسه داشته باشهخب مشکل من اینجاست
چیزی که انقد مهمه پس حتما توی ذهنت حک میشه
چرا باید روی تنت حک کنیصبح که به هر طریقی دستت بیاد جلوت ببینی و برات یادآوری بشه(صرفا برای مثال خودم)
اگه میخوای به خودت بگی تو ذهنت هست و همین کافیه
خیلی چیزا تو ذهنمون هست... اما خودمونم میدونیم گاهی نیاز داریم چیزی که تو ذهنمون هست رو هم بهمون یادآوری کنن
مبادا کم اهمیت شده باشه
یا به خاطر چیزای جدیدی که زندگی جلومون میزاره بخواد از یادمون برهچیزی ک مهمه برات میشه جزو شخصیتت ملاکت برای زندگی کردن
و یادت نمیره نیاز نیست هی یاداوریش کنی جزئی از وجودت شده
تو نیاز داری هی به خودت بگی من دماغ دارم و باهاش متونم بوهای خوب و بد رو حس کنم؟
حداقل برا من ک اینطوریهولی این ک روی تنت بنویسی میشه بخشی از ظاهرت
ظاهری که بقیه میبیننببخشید رک میگم اما تتو رو میشه جایی زد که هیچ کس نبینه جز خود شخص
ذهنم جای خوبی نرفت
کجاتو میتوای تتو کنی خواهرچون اگه اینطوری باشه بازم باید بگیم آرایش میکنیم که بقیه ببینن در صورتی که برای خودم به شخصه آرایش کردنم فقط به مودی که دارم بر میگرده
حالم خوب باشه آرایش میکنم
نباشه به یه کرم مرطوب کننده بسنده میکنماین خیلی خوبه
Zahra.HD ببینین برای این حالتای مختلفی وجود داره یکیش اینیه که من گفتم
یا مثلا من خودم واقعا علاقه دارم روز تولدمو رو قسمت داخل مچ دستم بزنم
تتو چیزی نیست که پاک کردنش آسون و بدون درد باشه
پس نباید پشیمونی بیاره
خودم واقعا مطمئنم بزنمش هیچ وقت پشیمون نمیشم نه برام قدیمی میشه نه برام بی معنیهنمیشی با قطعیت گفت
شخصیت ادما عوض میشه
طرز فکر تغییر پیدا میکنه
مخصوصا دختر جماعت راحت تر تاثیر میگیرن از اطرافیانحدود ۶ساله که تو ذهنمه انجامش بدم و فقط منتظرم گواهی نامم اوکی شه
چون برام صرفا یه طرح نیست
یه سری معنی ازش ساخته شده توی ذهنمگواهی نامه چی؟
فکر میکنم دو سالی هست که اگه تتو داشته باشین گواهی نامه ی رانندگی بهتون داده نمیشه🫠🫠🫠🫠🫠
و یاد آور خیلی چیزاست برام
نماد ها هم همین هستن
برای بعضی از افراد با توجه به مایند ستشون میتونه معنی بالا تر از اون چیزی که به ذهن ما میرسه داشته باشهخب مشکل من اینجاست
چیزی که انقد مهمه پس حتما توی ذهنت حک میشه
چرا باید روی تنت حک کنیصبح که به هر طریقی دستت بیاد جلوت ببینی و برات یادآوری بشه(صرفا برای مثال خودم)
اگه میخوای به خودت بگی تو ذهنت هست و همین کافیه
خیلی چیزا تو ذهنمون هست... اما خودمونم میدونیم گاهی نیاز داریم چیزی که تو ذهنمون هست رو هم بهمون یادآوری کنن
مبادا کم اهمیت شده باشه
یا به خاطر چیزای جدیدی که زندگی جلومون میزاره بخواد از یادمون برهچیزی ک مهمه برات میشه جزو شخصیتت ملاکت برای زندگی کردن
اصولا حتی اعتقادات آدما هم در راز مدت میتونه دچار تغییر بشه
میل به تغییر پذیری آدمه که وقتی حس میکنه یه چیزی درست تره با تحقیق بیشتر بهش رو میاره
اما چیزی مثل روز تولدم"به شخصه برای من و مثالم" نه قابل تغییره نه هیچی
و من با تتوش الان نمیخوام بگم یاد چی میوفتم اما برام ارزشمنده
و اصلا بدم نمیاد این ارزش رو حتی تو روزایی که از خودم به خاطر هر دلیلی متنفرم به خودم یادآوری نکنمو یادت نمیره نیاز نیست هی یاداوریش کنی جزئی از وجودت شده
کاملا امکان پذیره به نظر من
تو نیاز داری هی به خودت بگی من دماغ دارم و باهاش متونم بوهای خوب و بد رو حس کنم؟
این یه چیز بدیهیه
و البته غریزی
اما باور ها و این چیزا میتونن تغییر کنن خودتونم بهش اشاره کردینولی این ک روی تنت بنویسی میشه بخشی از ظاهرت
ظاهری که بقیه میبیننببخشید رک میگم اما تتو رو میشه جایی زد که هیچ کس نبینه جز خود شخص
ذهنم جای خوبی نرفت
🫠
کجاتو میتوای تتو کنی خواهر
الان لازمه بگم؟
ولی خب مثلا قابل پخشش روی بازو
من که دخترم لباس اونقدر آستین کوتاهم نمیپوشم پس بزنم
خودم میتونم ببینم نه بقیه
اون بقیه فقط میتونه شامل اعضای خانواده باشهچون اگه اینطوری باشه بازم باید بگیم آرایش میکنیم که بقیه ببینن در صورتی که برای خودم به شخصه آرایش کردنم فقط به مودی که دارم بر میگرده
حالم خوب باشه آرایش میکنم
نباشه به یه کرم مرطوب کننده بسنده میکنماین خیلی خوبه
️🫠🩷
-
فلک! در قصد آزارُم چرایی؟
گُلُم گر نیستی خارُم چرایی؟
تو که باری زِ دوشُم برنداری!
میونِ بار، سربارُم چرایی؟ -
Infinitie. A چجور با نظر میومدم مگه
Infinitie. A چجور با نظر میومدم مگه
صرفا، انتظار نداشتم، پیش زمینه خاصی نداشتم
-
Infinitie. A نتیجه گیری خیلی جالبی داشتین
دیدگاه واقعا قشنگیه
ولی خب خیلی سخته که بشه همیشه قبولش داشت
به خاطر وجود اون کمالگرایی که در انسان هستHg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A نتیجه گیری خیلی جالبی داشتین
دیدگاه واقعا قشنگیه
ولی خب خیلی سخته که بشه همیشه قبولش داشت
به خاطر وجود اون کمالگرایی که در انسان هستبله دقیقا کمال گرایی پذیرش همچین چیزیو سخت میکنه
ولی اگه بپذیریم، خیلی زندگی راحتتر و قابل پذیرش تر میشه -
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
من اما میگم
منظورم اینه که
الان توی مثال خودتون
یعنی میگید چون فلان کارایی رو برام داره، ضررشو به جون میخرمخب اون کارایی دلیل منطقی ای هست برای من که میتونه برای شما نباشه
اولین مصرفش با تاثیرش روی هورمون های مغزه و تاثیر های خیلی جدی ترش روی ریه، قلب، عروق و دندون هاست
حتی ۱۲ ماه بعد تتو، چون بدن از لحاظ گردش خون، سیستم لنفاوی و اینا به ثبات میرسه و ترمیم به صورت کامل انجام میشه امکان اهدای خون فراهم میشه
در نتیجه تتو شبیه به یه زخمه که با مراقبت ازش میشه داشتشدر حالیکه خب میشه راهکار جایگزین، کم ضرر تر و مناسب تری چه برای شرایط شما و چه برای مثال من پیدا کرد.
اما در مورد شلوار زاپ دار"حتی اینم عرف مشخص داره بعضیاشون دیگه زخمی نیستن رسما تیکه پارن، خودمم برای تیکه پاره ها هیچ دلیل منطقی نمیتونم پیدا کنم اما پایین تر گفتم برای حالتی که همین الانشم داخل جامعه دیده میشه"
ببینید
کاری که میکنم به خودم و بقیه چه در کوتاه مدت و چه در دراز مدت آسیب نزنه و از چارچوب های زندگیم خارج نباشه انجامش بدون مشکله
پارتنر یا همسر این آقا بهش گفته این مدل بهش میاد ایشونم میخواد مطابق میل شخصی که دوستش داره عمل کنه خودشم با این مدل مشکلی نداره
حالا
چه برای هزاران نفر دیگه میتونه غیر منطقی یا منطقی باشهبحث من اینه که منطق آدما سازگار با هم نیست
اینو چیکارش کنیم؟Hg L 0 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
من اما میگم
منظورم اینه که
الان توی مثال خودتون
ببین حالا بیشتر منظور مد روز بوده، ولی خب آره الان متوجه نقطه نظرت شدم، و خب حق با شماست
یه سری کارها، شاید توی عرف باب نباشن، ولی اگه دقیقتر نگاه کنیم، شاید مشکلی برای انجامش وجود نداشته باشه.مثل این میمونه بگیم من سیگار میکشم، میدونم عامل هزارتا بیماری ریویه، ولی چون فشار روانی رو ازم کم میکنه، میکشم
من خودم مسئله ایی مشابه حالت شما داشتم، و میخواستم همیشه یه مفهومی یادم بمونه
بخاطر فرهنگ خانوادگی و هم سوگیری ذهنی بدی که رسانه توی ذهنم نسبت به تتو انداخته، سراغش نرفتم
ولی مثلا یه دستبند برای خودم درست کردم، که منو به یاد چیزی که باید یادم بیاد، میندازه
تازه شاید بشه گفت از تتو هم بهتره، چون ممکنه تتو رو گاهی از دیدم خارج بشه
ولی دستبند رو مجبورم همیشه حواسم باشه که مثلا گم نشه، برش دارم، ببرمش
یا حتی گردنبند
نسبت به تتو، شاید مثلا بدیش این باشه که محدودیت ایجاد میکنه و مثلا توی کارای فیزیکی یا موقع خواب آدم نیاز به درآوردن باشهاما در مورد شلوار زاپ دار"حتی اینم عرف مشخص داره بعضیاشون دیگه زخمی نیستن رسما تیکه پارن، خودمم برای تیکه پاره ها هیچ دلیل منطقی نمیتونم پیدا کنم اما پایین تر گفتم برای حالتی که همین الانشم داخل جامعه دیده میشه"
ببینید
حالا
اینو چیکارش کنیم؟ببین
حالا این یه مقدار اصلا خارج بحثه
چون موضوع ویدئو، در تقابل با پیرویِ بی فکر از مد بوده
یعنی مثلا آدم نبینه چون دوستاش تتو کردن، برای پیدا کردن حس مقبولیت بین دوستای خودش، بره تتو کنه
بلکه مثلا بخاطر همین شرایطی که شما توش قرار گرفتی، اینکارو انجام بده
و من طبق چیزی که تا الان حرف زدیم، به این نتیجه رسیدم که شما هم با همچین مفهومی مشکلی نداری
اگه اشتباه میکنم که تصحیح کن
این حرفی هم که میزنی رو من قبول دارم
ولی خب یه سری ایرادات میتونه بهش وارد باشه
یه جمله هست، استاد روانمون میگفت
میگفت شماها اگه داستان پشت بیماران روان رو توی مصاحبه ایی که ازشون میشه بشنوید، براتون قابل درک میشه که چرا این فرد الان بیماره
و یا اینکه اگه مصاحبه ی یه قاتل رو بشنوید که مثلا چرا خانوادت، زنت، شوهرت رو کشتی، و داستان پشتش رو توضیح بده، حتی ممکنه با خودت بگی خب کار خوبی کردی!
ولی همین استاد روانمون گفت که شنیدنِ چی شد که اینطور شد، گرچه قابل قبول تر میکنه انجام عمل رو، ولی دلیلی بر انجامش نیست.
حالا این کاری که ما راجبش حرف میزنیم که قتل نیست
منظور اینه که درسته که هرعملی، پشتش ماجرایی داره که باعث شده فرد انجامش بده
ولی با اینحال این دلیل خوبی بر انجام اون عمل نیست
طبق این حرف، خودِ پیروی از مد هم یه دلیل محسوب میشه
الان میخواستم رو مثال همسر و پارتنری که گفتی توضیح بدم، ولی چون گفتی من دراوردیه، نمیگم، بلکه بی انصافی نشه
الانم هرچی مثال به ذهنم میرسه، خیلی توضیحات داره -
به نتیجه رسیدم
-
Infinitie. A
مثلا تتو
خیلیا میگن بده
من اما میگم
منظورم اینه که
الان توی مثال خودتون
ببین حالا بیشتر منظور مد روز بوده، ولی خب آره الان متوجه نقطه نظرت شدم، و خب حق با شماست
یه سری کارها، شاید توی عرف باب نباشن، ولی اگه دقیقتر نگاه کنیم، شاید مشکلی برای انجامش وجود نداشته باشه.مثل این میمونه بگیم من سیگار میکشم، میدونم عامل هزارتا بیماری ریویه، ولی چون فشار روانی رو ازم کم میکنه، میکشم
من خودم مسئله ایی مشابه حالت شما داشتم، و میخواستم همیشه یه مفهومی یادم بمونه
بخاطر فرهنگ خانوادگی و هم سوگیری ذهنی بدی که رسانه توی ذهنم نسبت به تتو انداخته، سراغش نرفتم
ولی مثلا یه دستبند برای خودم درست کردم، که منو به یاد چیزی که باید یادم بیاد، میندازه
تازه شاید بشه گفت از تتو هم بهتره، چون ممکنه تتو رو گاهی از دیدم خارج بشه
ولی دستبند رو مجبورم همیشه حواسم باشه که مثلا گم نشه، برش دارم، ببرمش
یا حتی گردنبند
نسبت به تتو، شاید مثلا بدیش این باشه که محدودیت ایجاد میکنه و مثلا توی کارای فیزیکی یا موقع خواب آدم نیاز به درآوردن باشهاما در مورد شلوار زاپ دار"حتی اینم عرف مشخص داره بعضیاشون دیگه زخمی نیستن رسما تیکه پارن، خودمم برای تیکه پاره ها هیچ دلیل منطقی نمیتونم پیدا کنم اما پایین تر گفتم برای حالتی که همین الانشم داخل جامعه دیده میشه"
ببینید
حالا
اینو چیکارش کنیم؟ببین
حالا این یه مقدار اصلا خارج بحثه
چون موضوع ویدئو، در تقابل با پیرویِ بی فکر از مد بوده
یعنی مثلا آدم نبینه چون دوستاش تتو کردن، برای پیدا کردن حس مقبولیت بین دوستای خودش، بره تتو کنه
بلکه مثلا بخاطر همین شرایطی که شما توش قرار گرفتی، اینکارو انجام بده
و من طبق چیزی که تا الان حرف زدیم، به این نتیجه رسیدم که شما هم با همچین مفهومی مشکلی نداری
اگه اشتباه میکنم که تصحیح کن
این حرفی هم که میزنی رو من قبول دارم
میگفت شماها اگه داستان پشت بیماران روان رو توی مصاحبه ایی که ازشون میشه بشنوید، براتون قابل درک میشه که چرا این فرد الان بیماره
و یا اینکه اگه مصاحبه ی یه قاتل رو بشنوید که مثلا چرا خانوادت، زنت، شوهرت رو کشتی، و داستان پشتش رو توضیح بده، حتی ممکنه با خودت بگی خب کار خوبی کردی!
ولی همین استاد روانمون گفت که شنیدنِ چی شد که اینطور شد، گرچه قابل قبول تر میکنه انجام عمل رو، ولی دلیلی بر انجامش نیست.
الان میخواستم رو مثال همسر و پارتنری که گفتی توضیح بدم، ولی چون گفتی من دراوردیه، نمیگم، بلکه بی انصافی نشه
الانم هرچی مثال به ذهنم میرسه، خیلی توضیحات دارهدر هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
الانم هرچی مثال به ذهنم میرسه، خیلی توضیحات دارهHg L 0
این تیکه از حرفام، بی ربطه به موضوع و نادیده بگیریدش -
چون اثرشون مستقیم به جامعه میرسه
-
:|
هرچی فکر میکنم، مثالایی میاد تو ذهنم که خیلی جالب نیست اینجا مطرح شن -
هعیییییییییییییی
-
این خانه را ویران کند
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Batman الانم تا ۱۵ میره طی ماه های آینده ...
کی اینو میگه؟