هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اینکه از شدت خستگی شبا اینقدر زود می خوابم طبیعه ؟
اینکه از صبح تا ۸ شب دانشگاه بودم طبیعیه؟
و تهش با دو بار مات شدن از استاد تموم شد کلاس ها م
اینکه پاهام خیلیی درد می کنند و تاول زدن از شدت راه رفتن زیادم طبیعیه؟
اینکه امروز ۲ بار یک مسیر طولانی و انگار قطر دانشگاه رو رفتم طبیعیه؟
اینکه از ۱۲ ده دقیقه کم رفتم تربیت بدنی بعد از اون سمت با تاخیر حدود ۶ دقیقه بعد از تموم شدن کلاسم خودمو رسوندم به کلاس معادلات دیفرانسیل و استاد درس ش رو شروع کرده بود و... با اون خستگی تن. تند جزوه می نوشتم طبیعی؟اینکه خیلی خسته بودم اومدم یک کاپوچینو بعد معادلات گرفتم اما چون اولش خیلی داغ بود و بعدم کلاس شیمی آلی ایم شروع شد و سر کلاس کلا یخ شد و یخ خوردمش طبیعیه؟
اینکه ارپادم از گوشم افتاده بود ولی نفهمیده بودم تا اینکه از سلف برگشتم طبیعیه؟
اینکه نرسیدم با اینکه یک بازه فاصله ۴۵ تا ۱ ساعتی وقت داشتم نماز مو بخونم چون جزوه مو کپی نکرده بودم و اینک گمکرده بودم و فاصله خیلی زیاد تا تربیت بدنی باید می رفتم
طبیعیه؟ و بعد کلاس دیفرانسیل رفتم نماز خوندم سریعدر اخر دوباره مات تمیز خصوصا مات اخری از استاد شطرنج م کاملا طبیعیه
همش فوق العاده طبیعیه بخشی از زندگی یک روزم بود
و الان توان جا به جای ندارمو کله سحر اگر فرصت کنم باید دوش بگیرم و ۷ونیم آماده کلاس تجزیه باشم
پاهام که قلب دوم خیلییی ازیت می کنم و رگ هاش هرچقدر خون رسانی کنن انرژی زیادی رو از دست دادن
چشمامم هم که
و در اخر هی پشت سر هم زمانه که می گذره و من به زمان خیلییی بیشتری نیاز دارم
هعیییییییییییییی
-
واقعا این تابستون با اینکه دو ماه بود بدترین تابستون عمرم بود . اگه میخواست سه ماه باشه چی میشد
ฅ Neo گذشت دیگه گذشت ازش تجربه کسب کنید
و آینده رو بسازید و نتیجه خوب در پی تلاش تلاش و استمرار و کار و شکست و بلند شدن و ادامه دادنهبا متوقف شدن چیزی تغییر نمی کنه و ممکنه بدتر هم بشه
و فرصت ها زود میان و میگذره هنر ماست که ازشون به خوبی استفاده کنیمببخشید روی تودلی تون
امید و تلاش از پایه ها مهم و ضروری زندگی هستن -
️ هعییییی
این درد ها داخل بدن و چشمام و پاها و این بدنو چی کار کنم
-
هوففففففففففف
-
ฅ Neo گذشت دیگه گذشت ازش تجربه کسب کنید
و آینده رو بسازید و نتیجه خوب در پی تلاش تلاش و استمرار و کار و شکست و بلند شدن و ادامه دادنهبا متوقف شدن چیزی تغییر نمی کنه و ممکنه بدتر هم بشه
و فرصت ها زود میان و میگذره هنر ماست که ازشون به خوبی استفاده کنیمببخشید روی تودلی تون
امید و تلاش از پایه ها مهم و ضروری زندگی هستن