هرچی تودلته بریز بیرون7
-
@melancholy عه
پس الان از اشناییت بسی خوشوقتم🫠
اسمت چی بود؟nazanin.mirzai لطف دارید،منمم همینطوررر واقعا
.
اسمم راضیه🥰. -
Hamid.s
واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم... چون هر چی بخوام بنویسم حق لطف و بزرگی تو رو ادا نمیکنه...
توی مسیر سخت و طولانی کنکور تو بودی که مثل یه برادر واقعی کنارم موندی ...
از اون همه انرژی حوصله و مهربونی که خرج کردی واقعا ممنونم. خیلی وقتا فقط حضورت یه حرف کوتاه یا یه پیام ساده ت باعث شد دوباره امیدوار شم ... اینکه یه نفر اونقدر خالصانه و بیمنت بخواد پیشرفت و آرامش کسی رو ببینه واقعا کم پیدا میشه... طلایی تو پسر
برات از صمیم قلب آرزو میکنم همونطور که دل منو گرم کردی خدا هم دل تورو گرم کنه_ Reza _
سلام رضاجان واقعاً نمیدونی خوندن حرفات چقدر دلم رو گرم کرد… توی این مسیر سخت و پر استرس، شنیدن همچین حرفایی از ته دل یه نفر، ارزشش از هر چیز دیگهای بیشتره. موفقیت تو فقط حاصل ساعتهای درس خوندن نبود؛ حاصل ایمانِ قلبی و باور عمیق به لطف خدا بود. خوشحال بودم که میتونم کنار یه آدم پرتلاش، باانگیزه و مهربون باشم. مسیر کنکور سخت بود، اما بودنِ رفیقایی مثل تو باعث شد حتی سختیاش هم شیرینتر بشه.
تو خودت با پشتکار و انرژیت باعث شدی منم انگیزه بگیرم. اینکه تونستم
یه گوشهی کوچیک از مسیرت باشم، خودش برام افتخاره.
از ته دل آرزو میکنم مسیر زندگیت همیشه پر از آرامش، موفقیت و دلگرمی باشه، چون واقعاً لیاقتش رو داری. -
از مَکُن گفتن زبانم موی شد
او هنوز از جور مویی کم نکرد -
https://forum.alaatv.com/post/3565117
سال پیش این پیام رو نوشته بودم
خیلی وقت بود نمیومدم اینجا ولی ان شالله همه
به خواسته هاشون رسیده باشن
Anzw 18
Narges_
Ramos9248
دانش-آموزان-آلاء
اگر هم پشت موندیدتلاشتون رو کنید چون که پشت کنکور در واقع نموندید پشت خواسته هاتون موندید -
ی عده هم جالبن
معلوم نیست خودشون اوسکولن یا مارو اوسکول فرض کردن -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
mr.vinyzo
آمپول هوا برات تجویز می کنمآمپول هوا کشنده نیست
️
-
Anzw 18 مرسیییی آیناز خانم عزیز
بنازم بهت الان قبولی تو دیدم خیلی خوشحال شدم باریکلا به اراده ات واقعا حقت بود -
https://forum.alaatv.com/post/3565117
سال پیش این پیام رو نوشته بودم
خیلی وقت بود نمیومدم اینجا ولی ان شالله همه
به خواسته هاشون رسیده باشن
Anzw 18
Narges_
Ramos9248
دانش-آموزان-آلاء
اگر هم پشت موندیدتلاشتون رو کنید چون که پشت کنکور در واقع نموندید پشت خواسته هاتون موندید -
_ Reza _
سلام رضاجان واقعاً نمیدونی خوندن حرفات چقدر دلم رو گرم کرد… توی این مسیر سخت و پر استرس، شنیدن همچین حرفایی از ته دل یه نفر، ارزشش از هر چیز دیگهای بیشتره. موفقیت تو فقط حاصل ساعتهای درس خوندن نبود؛ حاصل ایمانِ قلبی و باور عمیق به لطف خدا بود. خوشحال بودم که میتونم کنار یه آدم پرتلاش، باانگیزه و مهربون باشم. مسیر کنکور سخت بود، اما بودنِ رفیقایی مثل تو باعث شد حتی سختیاش هم شیرینتر بشه.
تو خودت با پشتکار و انرژیت باعث شدی منم انگیزه بگیرم. اینکه تونستم
یه گوشهی کوچیک از مسیرت باشم، خودش برام افتخاره.
از ته دل آرزو میکنم مسیر زندگیت همیشه پر از آرامش، موفقیت و دلگرمی باشه، چون واقعاً لیاقتش رو داری. -
از نوشتن و بیان کردنش مطمئن نیستم.
خوشحال؟! بله. زیاد؟! خیر.
راستش من فکر می کردم رتبهم خیلی خوب شده و وقتی قبولیای سالای قبل رو دیدم، مطمئن شدم که این کد رشته رو یه جایی از لیست گذاشتم که قبلش قبولی وایمیسته و بهش نمی رسه اصلا. در واقع حتی با این وجود، بازم جزو ویرایش های لحظه آخریم بود این جا براش که آوردمش بالاتر و این شد و گرنه پایین تر هم گذاشته بودمش:))))))
قبولیم خوشحالم کرد با اینکه دندون نیاوردن اولش یه نمه ناراحتم کرد.
همین پزشکی هم خوشحالم کرد ولی واقعا این شهر رو انتظار نداشتم اصلا و اصلا و اصلا:))))
خداروشکر بازم... ایشالا که خیره...