هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
کسی نمیتونه کمک کنه؟
-
Zahra 2
خبری ندادن. -
:confused_face: :confused_face: :confused_face: :flushed_face: :flushed_face:
-
_MILAD_

اینم عکس برای عید میلاد. بجای مهران مدیری و آقای قاضی:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
مهمونا پشت آیفون -
_MILAD_

اینم عکس برای عید میلاد. بجای مهران مدیری و آقای قاضی:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
مهمونا پشت آیفونamirhossein7516 :face_with_tears_of_joy: چیزی جای مدیری رو نمیگیره !
-
:face_with_tears_of_joy: یادمه میرفتیم مدرسه دوران راهنمایی یه عکاس میومد بعد میگفتن هزار تومن فک کنم یا دو تومن میگیره 12 تا عکس میده :/ :face_with_tears_of_joy: یه سری من پول دادم هنوز که هنوزه عکساشو دارم :face_with_tears_of_joy: خیلی زیادن تموم نمیشه
یعنی مثلا تو چشمت هم بسته بود اون کاری نداشت وقتی گرفت دیگه گرفته :face_with_tears_of_joy: -
:face_with_tears_of_joy: یادمه میرفتیم مدرسه دوران راهنمایی یه عکاس میومد بعد میگفتن هزار تومن فک کنم یا دو تومن میگیره 12 تا عکس میده :/ :face_with_tears_of_joy: یه سری من پول دادم هنوز که هنوزه عکساشو دارم :face_with_tears_of_joy: خیلی زیادن تموم نمیشه
یعنی مثلا تو چشمت هم بسته بود اون کاری نداشت وقتی گرفت دیگه گرفته :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عجب!!!!
کلاه بردارا.
یادمه. -
یعنی مثلا تو چشمت هم بسته بود اون کاری نداشت وقتی گرفت دیگه گرفته :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
عجب!!!!
کلاه بردارا.
یادمه.amirhossein7516 :face_with_tears_of_joy: یعنی از اون عکسا مزخرف تر وجود نداره
-
amirhossein7516 :face_with_tears_of_joy: یعنی از اون عکسا مزخرف تر وجود نداره
_MILAD_
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واقعا:ok_hand: -
_MILAD_
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واقعا:ok_hand:amirhossein7516 :face_with_tears_of_joy: موقع خونه تکونی یادت باشه اتیششون بزنی :/ :face_with_tears_of_joy: هرچقدر میریزم بیرون :face_with_tears_of_joy: بازم هر سال چند تاش پیدا میشه
-
:face_with_tears_of_joy: هیچوقت کلیپ عروسی قدیمی رو که خودتون توش وجود دارید هم نگاه نکنید :/ :face_with_tears_of_joy:
الهی العفو العفو العفو :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: حتی هیچ حرکتی هم انجام ندی :face_with_tears_of_joy: بازم خندت میگیره -
:face_with_tears_of_joy: هیچوقت کلیپ عروسی قدیمی رو که خودتون توش وجود دارید هم نگاه نکنید :/ :face_with_tears_of_joy:
الهی العفو العفو العفو :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: حتی هیچ حرکتی هم انجام ندی :face_with_tears_of_joy: بازم خندت میگیره -
_MILAD_ :/ :face_with_tears_of_joy: من فقط نگاهم به شام بود :face_with_tears_of_joy: :/ :face_with_tears_of_joy:
شما فک کنید من چقدر قانعم میرفتم عروسی به اون شاباش و پول نگاه نمیکردم :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: هیچوقت تو عروسی نرقصید !!!
چون فک میکنی خیلی قشنگ میرقصی
:/ اما وقتی فیلمشو میبینی ، قشنگ درک میکنی :face_with_tears_of_joy: میشی مثل این که یه ادم دیوونه رو انداختن تو یه میدون جنگ :face_with_tears_of_joy: بعد یه سری حرکات خارج از درک و بی معنی رو اون گوشه انجام میده انگار داره خود زنی میکنه
:face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: هیچوقت تو عروسی نرقصید !!!
چون فک میکنی خیلی قشنگ میرقصی
:/ اما وقتی فیلمشو میبینی ، قشنگ درک میکنی :face_with_tears_of_joy: میشی مثل این که یه ادم دیوونه رو انداختن تو یه میدون جنگ :face_with_tears_of_joy: بعد یه سری حرکات خارج از درک و بی معنی رو اون گوشه انجام میده انگار داره خود زنی میکنه
:face_with_tears_of_joy:_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: مثلا شخص بنده الان روی سر یکی دیگه هستم :/ :face_with_tears_of_joy: اصلا یه گوشه پرت از عروسی :face_with_tears_of_joy: انگار فیلم بردار دوربینو زوم کرده روی من بعد خودش نشسته زمین داره میخنده :face_with_tears_of_joy: