هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یه مسابقه گذاشتن با موضوع جنگ دوازده روزه
منم یکم دست به قلم شدم
ممنون میشم بگید چطوره و بنظرتون در حد مسابقه هست یا نه
و چطور ارزیابیش میکنیدآسمان غرق در آرامش و نظم خاصی بود ، قرار بر این بود مهتاب در لحظه گرگ و میش مثل سایر روز ها جایگاه قدرت را به گرمای حیات بخش آسمان کوچک ما ببخشد ، همه چیز منظم و از پیش کنترل شده بود اما اشغالگران بی شرافت بر قلب این آسمان نجیبی که هدف بر حیات و آرامش داشت اجرام خیانتکاری وارد کردند که ساکنان سرزمین این آسمان حس ویرانی و نابود کنندگی حیات بگیرند.
در سکوت و آرامش شبانگهان صدای مهیبی آمد ، آری ؛ به این سرزمین نجیب زاده تجاوزی صورت گرفته بود ، وجدان و شرافت پیش کش ، انسانیت این اشغالگران چطور اجازه بر غرق در خون کردن وطن مرا داد ؟ هر صدای مهیب گویی خبر از زخمی دیگر بر بدن وطن عزیز من میداد ، هم وطنانی بی گناه وادار به رهایی از این خاک شدند ، تاسیساتی که آغشته به علم و زحمت اهل فن و دانش بزرگمردان وطنم بود غرق در ویرانی میشد ، نمیدانم چطور شرافت قدرت ها اجازه بر دفاع از این خیانت بزرگ به وطن من را میداد ولی به پاس از این خیانت بر قلب پاک وطن من ، هدایای اعمال این اشغالگران باید در جای جای خاک این سرزمین های اشغالی به پاکسازی از ظلم میپرداختند که چه بسا فقط با ویرانی کل این سرزمین جوشش خون غیرت این وطن به اثبات نه این منطقه بلکه بر کل جهان حاکم فرما میشد.
کلمات عاجزند از این روز های نفوذ بی نجیبان بر وطن من ، هر لحظه داغی بر غم های این سرزمین افزوده میشد در تک تک مناطق این وطن یادگاری از خون هم وطنان بی گناهی به تاریخ پیوست که هر قطره از این خون های ریخته شده برابر با کل مایعات در حرکت در بدن این نامردان اشغالگر نبود ، به ظاهر دوازده روز بود ولی در بطن ماجرا سال عاجز از بیان طول مدت این غم وارده بر سرزمین من است ، پیر و کودک و جوان و زن و همه برای این بی نجیبان نظامی به حساب می آمدند ؟ به کدامین گناه سرزمین من باید متحمل بر این غم عظیم میشد ؟ به کدامین مدرک ما متهم شدیم ؟
در این دوازده روز ها لحظه خدشه ای دیگر به آسمان امن و نجیب وطن من وارد شد که قابل با هیچ گونه جبرانی نبود ، غم وارده بر از دست دادن عزیزان و هم وطنان سرزمین من قادر به سپردن به فراموشی نبود ، این جسارت دوازده روزه قلب وطن من را در هم فشرد ، بر وطن من غم جبران ناپذیری هک کرد که یاد و خاطره آن برای همیشه در سینه وطن من به یادگار خواهد ماند. -
Maaah
ممنونم از محبتتون انتقادی بهش ندارید ؟ که جایی باب میل شما نباشه ؟
چطور ارزیابیش میکنید؟mahdi.ek
من تو این زمینه حرفی برای گفتن ندارم ولی خب این چند مورد نظر شخصیمه. اگه بتونید بعضی کلمات رو ادبیتر بکار ببرین قشنگتر میشه مثلن اشغالگران بیشرافت، نفوذ بی نجیبان. خیلی خوبهها ولی اگه بشه صفت ادبیتر بکار برده بشه بهتر میشه.
و اینکه شما بعضی کلمات رو چند بار تکرار کردین مثلن شرافت اگه بشه مترادفش رو قید کنین. -
mahdi.ek
من تو این زمینه حرفی برای گفتن ندارم ولی خب این چند مورد نظر شخصیمه. اگه بتونید بعضی کلمات رو ادبیتر بکار ببرین قشنگتر میشه مثلن اشغالگران بیشرافت، نفوذ بی نجیبان. خیلی خوبهها ولی اگه بشه صفت ادبیتر بکار برده بشه بهتر میشه.
و اینکه شما بعضی کلمات رو چند بار تکرار کردین مثلن شرافت اگه بشه مترادفش رو قید کنین. -
Reza-H سلام ممنونم همچنین
.
بنظرم نه،چون از اجتماع فرار نمیکنه فقط ترجیح میده با آدمای درست ارتباط بگیره و وقت و انرژیشو برای ارتباط های سطحی و نمایشی نذاره، در واقع داره فقط انتخاب میکنه.Pluto
آره. درسته
این حاشیه تحمل نداشتن، همه ی ضد اجتماعی بودن نیست.
منظورم این بود که خود همین حاشیه تحمل داشتن هم لازمه و اگه نباشه به نظرم نقصه.
ولی نکته شما هم درسته. باید وقتمون رو به ارتباطات درست و مفید اختصاص بدیم. -
Pluto
آره. درسته
این حاشیه تحمل نداشتن، همه ی ضد اجتماعی بودن نیست.
منظورم این بود که خود همین حاشیه تحمل داشتن هم لازمه و اگه نباشه به نظرم نقصه.
ولی نکته شما هم درسته. باید وقتمون رو به ارتباطات درست و مفید اختصاص بدیم. -
-
-
بعد از مدت ها آهنگ خوووب شنیدم
به موقع بود -
واقعا خیلی قشنگهه
خییلیی -
nazanin.mirzai متوجه شدم
ممنون جواب دادینHg L 0 قربونت عزیزم
-
این پست پاک شده!