هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny راستشو بخوای من خودم زیاد اینجوری صحبت نمیکنم ولی باعث افتخارم نیست
یجورایی ناراحتم اگه زبانم قوی تر بود منم اینجوری بودم
یه همچنین مشکلی هم هست ... که اگه خیلی خوب انگلیسی بلد باشی و دو زبانه باشی اینجوری هستیmahdi.ek
من اشخاص بسیار زیادی رو میشناسم که حتی دانش آموختهٔ زبان انگلیسیان ولی از فارسی غنیان. نیازی ندارن که هی وسطش انگلیسی بپرونن. -
S.daniyal hosseiny اول سلام خوبین؟
دوم یه چیزی بگم
با حرفاتون موافقما
ولی کسایی که به شدت فشرده درگیر زبان خوندنن این قضیه یه مقدار از کنترلشون خارج میشهNarges_
سلام دختر.
من به طور کلی و قطعی و قاطع چنین چیزی رو قبول ندارم =)))
میتونین عبدالمحمود رضوانی رو به عنوان نمونه دنبال کنین، سخنرانیهاش رو ببینین و گوش بدین.
کسی که بخواد در زبان مادریش هم خودش رو قوی نگه داره، نگه میداره.
جدای از اینکه بله. خود ما هم تشخیص میدیم فرق کسی رو که واژه رو پیدا نمیکنه با کسی که از عمد واژهٔ بیگانهای رو تلفظ میکنه. -
خدایا، اگه یه روزی فارسی به چونان فلاکتی افتاد که دیگه تقریبا این واژههای بیگانهٔ زپرتی به جونش نشسته بودن، لطفا من زنده نباشم. دمت گرم.
-
حاضر نیستم زنده باشم و ببینم که چنین گنجی به چنان روزی افتاده باشه. اونم توی زمان نفس کشیدن شخص من.
-
و من هیچ کاری نتونم براش بکنم...
-
Narges_
سلام دختر.
من به طور کلی و قطعی و قاطع چنین چیزی رو قبول ندارم =)))
میتونین عبدالمحمود رضوانی رو به عنوان نمونه دنبال کنین، سخنرانیهاش رو ببینین و گوش بدین.
کسی که بخواد در زبان مادریش هم خودش رو قوی نگه داره، نگه میداره.
جدای از اینکه بله. خود ما هم تشخیص میدیم فرق کسی رو که واژه رو پیدا نمیکنه با کسی که از عمد واژهٔ بیگانهای رو تلفظ میکنه.S.daniyal hosseiny نمیشناسم ایشونو:)
ولی ته صحبتتون همین که مشخص کردین متوجه این حالت هستین خوشحالم بابتش🫠
میفهمم چی میگین
آدمای زیادی رو دیدم که "ر" های خودشونو چطوری میگن و خب تو ذهنم بیشتر باهاشون صحبت میکنم تا رو در رو
که باعث قطع ارتباطه نشم -
S.daniyal hosseiny نمیشناسم ایشونو:)
ولی ته صحبتتون همین که مشخص کردین متوجه این حالت هستین خوشحالم بابتش🫠
میفهمم چی میگین
آدمای زیادی رو دیدم که "ر" های خودشونو چطوری میگن و خب تو ذهنم بیشتر باهاشون صحبت میکنم تا رو در رو
که باعث قطع ارتباطه نشم -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia چیز بد

بی آدب
تقصیر من چیه ای باباو
|
شعردانه

🫂

️