هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Mehrsa 14 یه چت باز کن بی زحمت
nazanin.mirzai
اوا با اینکه فالو داریم همو باز انجمن ارور میداد نتونستم🫠🥲 -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia چیز بد

بی آدب
تقصیر من چیه ای باباو
تو بد خوندی تقصیر منه؟
بله، استفاده از علایم نگارشی و حرکات روی حروف میتونن خیلی کمک کننده باشند در کاهش سوءتفاهم ها

Saghia چیز بد

بی آدب
تقصیر من چیه ای باباو
تو بد خوندی تقصیر منه؟
بله، استفاده از علایم نگارشی و حرکات روی حروف میتونن خیلی کمک کننده باشند در کاهش سوءتفاهم ها

اوهععع من همینکه میام تایپ میکنم اینجا باید بهم پول بدن
حالا علائم نگارشی هم میخوای ؟ -
خیلی خیلی خیلی گشتم و تحقیق کردم و پرسیدم
از هر جا میشد اطلاعات گرفتم درباره ی تمام رشته ها بعد انتخاب رشته کردم تمام درسایی که باید بخونیم تو کل دوران تحصیل رو میدونم چین منظورم اینه که بدون فکر انتخاب نکردم
ولی الان همش فکر میکنم نمیتونم از پسش بر بیام
فکر میکنم توانشو ندارم و من نمیتونم از پس درسا بر بیام -
خیلی میترسم از پس درساش بر نیام
نمیتونم واقعا نگرانم انگار نمیتونم خوندن درسا رو هندل کنم
با اینکه هنوز کلاسا شروع نشده ولی هر لحظه بیشتر نگران میشم که نکنه نتونم درسارو خوب پیش ببرم
درس خوندن توی یه محیط غیر خونه رو تا الان انجام ندادم و فکر میکنم از پسش بر نیام
به علاوه حرف های ضد و نقیض و بی احترامی از سمت بقیه رو هم باید به این مسئله اضافه کنم
خلاصه خیلی خیلی نگرانمฅ Neo ببین طبعیه الان از محیط دبیرستان و مدرسه کلا رفتی یه محیط که ۱۸۰ درجه فرق میکنه شهرت عوض شده و همه ی همه مثل خودتن
زمان میبره تا حساب کار دستت بیاد بخوای چیکار کنی ولی نگران نباش واقعا همش درست میشه:))) -
nazanin.mirzai
اوا با اینکه فالو داریم همو باز انجمن ارور میداد نتونستم🫠🥲Mehrsa 14 الان دوباره امتحان کن ببین میتونی
-
_ Reza _

🥲
صرفاً دستمال نداشتم
🥲
S.daniyal hosseiny حاجیییی چی کردی تو پسر دستمال نباشه چیزای سم تر فرض میکنم ازت

-
ولی خودمم این چند روز کم نرقصیدم

همیشه میگفتم خدایا داماد چطور روش میشه برقصه ولی عادی سازی شد برام
فقط یادم باشه شب عروسیم دانیال رو دعوت کنم -
S.daniyal hosseiny حاجیییی چی کردی تو پسر دستمال نباشه چیزای سم تر فرض میکنم ازت

_ Reza _
تا الآن پنجتا پست توی اینستا دیدهم که خودم توشون نبودهم (یا بودهم ولی یه گوشه، کم). من آتیش اولو شروع میکردم، خودم جیم میزدم که توی فیلما نباشم
به نظر میرسه کمی تا حدودی جواب داده. البته که میشه هم گفت اونایی که از من فیلم میگرفتن پی پست کردنش نیستن

پی نگهداری در بانک اطلاعاتیان.
|
شعردانه