هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خیلی میترسم از پس درساش بر نیام
نمیتونم واقعا نگرانم انگار نمیتونم خوندن درسا رو هندل کنم
با اینکه هنوز کلاسا شروع نشده ولی هر لحظه بیشتر نگران میشم که نکنه نتونم درسارو خوب پیش ببرم
درس خوندن توی یه محیط غیر خونه رو تا الان انجام ندادم و فکر میکنم از پسش بر نیام
به علاوه حرف های ضد و نقیض و بی احترامی از سمت بقیه رو هم باید به این مسئله اضافه کنم
خلاصه خیلی خیلی نگرانمฅ Neo ببین طبعیه الان از محیط دبیرستان و مدرسه کلا رفتی یه محیط که ۱۸۰ درجه فرق میکنه شهرت عوض شده و همه ی همه مثل خودتن
زمان میبره تا حساب کار دستت بیاد بخوای چیکار کنی ولی نگران نباش واقعا همش درست میشه:))) -
nazanin.mirzai
اوا با اینکه فالو داریم همو باز انجمن ارور میداد نتونستم🫠🥲Mehrsa 14 الان دوباره امتحان کن ببین میتونی
-
_ Reza _

🥲
صرفاً دستمال نداشتم
🥲
S.daniyal hosseiny حاجیییی چی کردی تو پسر دستمال نباشه چیزای سم تر فرض میکنم ازت

-
ولی خودمم این چند روز کم نرقصیدم

همیشه میگفتم خدایا داماد چطور روش میشه برقصه ولی عادی سازی شد برام
فقط یادم باشه شب عروسیم دانیال رو دعوت کنم -
S.daniyal hosseiny حاجیییی چی کردی تو پسر دستمال نباشه چیزای سم تر فرض میکنم ازت

_ Reza _
تا الآن پنجتا پست توی اینستا دیدهم که خودم توشون نبودهم (یا بودهم ولی یه گوشه، کم). من آتیش اولو شروع میکردم، خودم جیم میزدم که توی فیلما نباشم
به نظر میرسه کمی تا حدودی جواب داده. البته که میشه هم گفت اونایی که از من فیلم میگرفتن پی پست کردنش نیستن

پی نگهداری در بانک اطلاعاتیان. -
_ Reza _ نه کمین میکنم برای موقعیت بعدی که دوباره شیرینی بگیرم

-
mahdi.ek روندیه که هر سال دانشگاه طی میکنه
سال بالایی ها تو گروه خفت کتاب دانشگاه با قیمت خیلی کم میزارن برسه به دست پایینی ها
منم سال بعد قراره همین شکلی بدم به یکی دیگه
خود کتابهای من الان چند دست چرخیده
همینجوری دست به دست میشه
حالا تو فکر کن ترمک بازی اوکیAqua کاری درست شما انجام دادید اتفاقا با کتاب خیلی بهتر می تونید کار کنید و درضمن ترم ها بعد ممکنه نیاز به رجوع به کتاب ها داشته باشید برای ریاضی و شیمی و..
منم از همون اول اکثر کتاب هامو گرفتم و تا الان دارمشون اکثر تخصصی ها مو
و نیاز میشهبگذریم ، امیدوارم خیلیی چیزا خفن رو تجربه کنید و کلی مطالب عالی یادبگیرید که خیلی شیرین این تجربه هاا
خوشحال شدم عکس ها که گذاشتید دیدم
بازم قرار بدید باعث انگیزه همه بچه ها اینجا میشهموفق باشید

️
️ -
mahdi.ek من خودمم کتاب نخریدم تا حالا ولییی میگم آدم ذق داره سال اول، حالا یکی دو تا کتاب نوام بخره عیبی نداره ولییییییی در کل آره کتاب خریدن اشتباهه
-
خیلی خیلی خیلی گشتم و تحقیق کردم و پرسیدم
از هر جا میشد اطلاعات گرفتم درباره ی تمام رشته ها بعد انتخاب رشته کردم تمام درسایی که باید بخونیم تو کل دوران تحصیل رو میدونم چین منظورم اینه که بدون فکر انتخاب نکردم
ولی الان همش فکر میکنم نمیتونم از پسش بر بیام
فکر میکنم توانشو ندارم و من نمیتونم از پس درسا بر بیامฅ Neo هنوز که پیش نرفتید چرا فکر می کنید نتونید
اتفاقا به مرور روند کار دستتون میاد نگران نباشیدطرفند شماینه که در طول ترم و اگر بتونید درسی که همون روز استاد میده رو همون روز مرور کنید با راحتی از پسش برمیاد
️

-
این پست پاک شده!
-
Maaah مهدیه شما با پی دی اف میخونید؟
یعنی واقعا نیازتون نمیشه؟
من هر ترم کتاب هامو میگیرم و نیاز شونم دارم تازه برای ارشد همباید بخونمشون
دست دو نسبتا قیمت شونمخوبه هانمیدونمشاید رشته ها فرق داره
jahad_121 اکثر درسامون طبق رفرنس تدریس میشه فقط چندتاشون (انسانشناسی و انگل و میکروب و بیوشیمی و ...) کتاب داشت که خب چون وقت کمه ما همون پیدیافو میخونیم. بعد برای ارشدم همون درسایی میاد که طبق رفرنس تدریس میشه که خب استادامون میگن کتابای خلاصه رفرنس و دورههای آموزشی بهتره.
-
ฅ Neo هنوز که پیش نرفتید چرا فکر می کنید نتونید
اتفاقا به مرور روند کار دستتون میاد نگران نباشیدطرفند شماینه که در طول ترم و اگر بتونید درسی که همون روز استاد میده رو همون روز مرور کنید با راحتی از پسش برمیاد
️

-
Maaah سلام مهدیه🥺
اون روز تحت فشار روانی زیاد بودم دیروزم یکم گلوم درد می کرد بعد یهو حالم بد شد تب و لرز و بی حالی و سرگیجه و اینا آره دیگه کل روزو خواب بودم
شعردانه