هرچی تودلته بریز بیرون7
-
ฅ Neo هنوز که پیش نرفتید چرا فکر می کنید نتونید
اتفاقا به مرور روند کار دستتون میاد نگران نباشیدطرفند شماینه که در طول ترم و اگر بتونید درسی که همون روز استاد میده رو همون روز مرور کنید با راحتی از پسش برمیاد
️

-
Maaah سلام مهدیه🥺
اون روز تحت فشار روانی زیاد بودم دیروزم یکم گلوم درد می کرد بعد یهو حالم بد شد تب و لرز و بی حالی و سرگیجه و اینا آره دیگه کل روزو خواب بودم -
هعی

-
تمام آنچه برایش زندگی کردهای و میکنی دروغ است و فریبی که زندگی و مرگ را از تو پنهان میدارد.
تولستوی
-
_ Reza _ کلا به نظرم زبان عمومیت رو قوی کنی
و بخوای خود اصطلاحات پزشکی و اینا قوی بشی همون کتاب مدیکال ترمینولوژی هست و میتونی تکست هم بخونی در حین درسا اصطلاحات تخصصی انگلیسی کار میکنی و از اون نظر اوکی میشی ولی زبان عمومیت رو بیشتر تمرکزت باشهnazanin.mirzai دمت گرم
زبان عمومی مو بنظرت چطور قوی کنم منبع کلاسی چیزی سراغ داری ؟
بنظرت کتاب خیلی سبز رضاکیاسالار که زمان کنکور خیلی خونده میشد رو لازمه وقت بزارم بخونم یا ... ؟ -
آرومشدم…
-
نمیدونم چرا واقعا باید فکر کنی اینارو بهم بگی
کتابخونه دانشگاه هست
گروه سال بالایی ها هم هست ازشون مشورت بگیرم
بماند که کتاب از خودشون گرفتم

و اصلا اینکه نمیدونی من به چه قیمتی گرفتم از خود بچه ها و اصلا پول دادم یا نه هم جالبهAqua
وقتی گفتی دست دومه من بهت جوابمو دادم
دیگه هم کاری با اون نداشتم ، اولشم جوری گفتی انگار رفتی کتاب نو گرفتی
آدم یسری اشتباها میکنه دوست داره بقیه انجام ندن ، نمیدونم دیگه شاید مشکل از همینجاست که باید بی تفاوت باشیممن خودم هیچ وقت به کسی که میدونم هدفش کمک کردنه اینجوری جواب نمیدم ،
موفق باشی ! -
jahad_121 اکثر درسامون طبق رفرنس تدریس میشه فقط چندتاشون (انسانشناسی و انگل و میکروب و بیوشیمی و ...) کتاب داشت که خب چون وقت کمه ما همون پیدیافو میخونیم. بعد برای ارشدم همون درسایی میاد که طبق رفرنس تدریس میشه که خب استادامون میگن کتابای خلاصه رفرنس و دورههای آموزشی بهتره.
-
عاشق کلاسای بهداشتم، هم فرد هم جامعه
استادمون بیشتر بینش حرف میزنه تا درس بده -
بعد انقدرم حرفاش قشنگه واقعن نمیفهمم چجوری اون یه ساعت و خوردهای میگذره
|
شعردانه

️