هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بعدشم هزینه دورهش زیاده اصن، من همون طرح باید اقدام کنم ایشالله تا اون موقع هم پیدا میشی دیگه
-
های های وای وای

اوووووووووم
تب ؟! بی حالی آثار سرماخوردگی
من باید برتو غلبه کنم

-
وای که نمی دونستم
-
یک دمنوش دیگه
️ -
من با تو خوشم

-
اینقد محتاط و ترسو بودنو درک نمیکنممم
یکم بیخیال باش نمیشه که همش آدم حواسش باشه چی میشه چی نمیشه یه وقت اینجوری بشه اونجوری نشه
همش بترسه تپش قلب و فلان که وای نکنه اتفاقی افتاده
واقعااا تمرینیه یه بار تصمیم بگیری یکم بی خیال باشی میبینی چقد خوبه چقد خودت راحت تری
نه باید از این ور بوم بیفتی نه اون ورش -
قشنگ کسایی که اینجورین به بچشونم انتقال میدن این رفتارو مگر اینکه اون بچه خودش تصمیم بگیره این و بشکونه
-
مثل همون چیزی که سروش صحت تو اکنون میگفت
️
یه نفری هیچوقت دستش نشکسته اتفاقی براش نیفتاده ولی خب هیچوقتم یه سری چیزارو تجربه نکرده -

️

-
ای نازنین مریم
-

-

️
️
️
️
️
️
️ -
nazanin.mirzai دمت گرم
زبان عمومی مو بنظرت چطور قوی کنم منبع کلاسی چیزی سراغ داری ؟
بنظرت کتاب خیلی سبز رضاکیاسالار که زمان کنکور خیلی خونده میشد رو لازمه وقت بزارم بخونم یا ... ؟_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
nazanin.mirzai دمت گرم
زبان عمومی مو بنظرت چطور قوی کنم منبع کلاسی چیزی سراغ داری ؟من خودم کتاب Grammar in use سطح intermediate رو دارم میخونم کتاب خودآموزه و از فیلم های تدریسش توی یوتیوب هست میتونی ببینی به نظرم خوبه و حالا کم کم اسپیکینگ و بقیه ی مهارت هات هم میتونی با پادکست و این چیزا تقویت کنی
بنظرت کتاب خیلی سبز رضاکیاسالار که زمان کنکور خیلی خونده میشد رو لازمه وقت بزارم بخونم یا ... ؟
فکر کنم یه آزمون تعیین سطح زبان دانشگاه قبل از شروع ترم و کلاس ازتون میگیرن اونم منبع هاش رو ببین چیه بخونش تا وقت داری
این کتاب هم که میگی والا نخوندمش اطلاعی راجع بهش ندارم ولی الان دیگه فکر نمیکنم به دردت بخوره همون روی عمومی خودت کار کنی به نفعتهببخشید دیر جواب دادم

-
به کی قرار لو بدی عقب کشیدن منو؟
اگر همین چراغی که زدن شکستنش توی
اگر همین خرابه که به توپبستنش تویبگو
به اون لجن خورا
که ابمون عوض شده
بگو یک سطل گریه کرد ماهی آب پز شده

️
|
شعردانه