هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Infinitie. A آره من خودم هزار بار تک تک رشته هایی که میشه خوند رو بررسی کردم
اما ترجیحم اینه اگه بخوام ارشد بخونم از بالین بیام بیرون پس آی سیو و ان آی سیو که هیچ
از اونطرف رشته های تحقیقاتی مثل بیوتک و نانو هم با ارشد به در امد خاصی نمیرسی و باید قصد پی اچ دی به بعد داشته باشی
برای همین صبر کردم طرحم و برم بعد تصمیم ارشد بگیرم
اما از نظر ارج و قرب نه زیاد
الان ما داریم تو اتاق عمل کارشناسی بیهوشی ارشد فیزیولوژی داره خب با ارشد فیزیو نتونسته کار خوبی پیدا کنه بازم اومده همون کارشناس بیهوشیه و نه تفاوت حقوق داره نه ارج و قرب بیشتری🥲jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اما ترجیحم اینه اگه بخوام ارشد بخونم از بالین بیام بیرون پس آی سیو و ان آی سیو که هیچ
از اونطرف رشته های تحقیقاتی مثل بیوتک و نانو هم با ارشد به در امد خاصی نمیرسی و باید قصد پی اچ دی به بعد داشته باشی
الان ما داریم تو اتاق عمل کارشناسی بیهوشی ارشد فیزیولوژی داره خب با ارشد فیزیو نتونسته کار خوبی پیدا کنه بازم اومده همون کارشناس بیهوشیه و نه تفاوت حقوق داره نه ارج و قرب بیشتری🥲خب بیرون بالین، ویژه خوبه که! خیلی خوبه تازه

من استاد درس ویژه خودمون خانمی بود، ویژه خونده بود
الان خیلی از ارشدا میرن داخلی جراحی، که خب یه مقدار اشباع شده
، واس همین ویژه از این لحاظ بهتره
در کل برا بیرون اومدن از بالین، تهش آدم مجبوره ارشدرو بگیره، چه بخواد سوپروایزر مترون اینا بشه، چه بخواد درس بده
آره این چیزا هست متاسفانه ولی خب، یکی از راه هایی که میتونیم انجام بدیم که همینطوری نمونیم، اینه که به ارشد هم فکر کنیم، کلا تدریس وجهه بهتری تا بالین داره، راجب حقوقش هم من هم شنیدم میتونه بیشتر باشه و هم شنیدم کمتره
ولی خب کار شیک و پیک تریه تدریس، فشار روحی روانیش هم کمتره
ولی بنظر خودم بالین، جای رشد بیشتر داره
-
وقت گذروندن با آدمایی که دوستشون دارم قلبم رو نوازش میکنه:)))))))))))))
-
برچسبمو دیدین:)؟
-
من هی دارم میگم من کلا دو، سه بار سرم زدم رگ ندارم هی میگن نهههه ما میخوایم رو بد رگم یاد بگیریم
Maaah ای وای خیلی رفتارشون بد بود یعنی چی اصلا
مهارت شون با تمرین داخل همون کلاس و زیر نظر استاد یادبگیرند و با اجازه
همین طوریش ادم ها بد رگ رو تو بیمارستان اذیت می کنند وقتی بلد نیستن درست رگ بگیرن یا واقعا قبول نمی کنند تو دست نزن خب بزن پشت دست وقتی طرف میگه بد رگملزومی نداره که حتما بزنی تو دست و...امیدوارم حالت الان خوب باشه و بهت زیاد آسیب نزده باشن خوب نیست همچین شرایطی اصلا
🩵
-
هعیییییییییییییی خستم

-
امشب ساعت ۱۰ بلیط
۹ونیم باید اماده باشم برم ترمینالاحتمالا زیادش ۴ صبح برسم
کاش امشب تو اتوبوس خوابم ببره انقدر خستممم که الان می تونم بخوابم
ولی تو اتوبوس نمیدونه چرا نهایت دو ساعت اینم حالت خواب و بیداری تا به حال تقریبا تونستم بخوابمبه هرحال هیچی خونه نمیشه
دو روز خونه باشم ارزش داره تا اینجا تو خوابگاه یا دانشگاه و اینجا باشمدلم برای شهرمونم خیلی تنگ شده
-
فقط امیدواران گلو درد منجر به سرما خوردگی نشه و می زارمشپای زخمشدن گلو با خار ماهی ها ظهری سلف
هرچند این نیست
تو اتاق بچه اا مریض ان
سر کلاس دیفرانسیل دوستمکنارم مریض بود
از همون جا همگلو دردمشروع شدولی من یک هفته کمیبیشتر هست تازه خوب شده بودم
نمی خوامدوباره مریض بشم

همسردرد دارم هم گلو درد همبه شدت خستم

هوففففففف
-
خستممممممممممممم
درد
-
فقط امیدواران گلو درد منجر به سرما خوردگی نشه و می زارمشپای زخمشدن گلو با خار ماهی ها ظهری سلف
هرچند این نیست
تو اتاق بچه اا مریض ان
سر کلاس دیفرانسیل دوستمکنارم مریض بود
از همون جا همگلو دردمشروع شدولی من یک هفته کمیبیشتر هست تازه خوب شده بودم
نمی خوامدوباره مریض بشم

همسردرد دارم هم گلو درد همبه شدت خستم

هوففففففف
-
دلم میخواد یه بار به اون مهرسایی که توسرم همیشه درحال دعوا کردنمه، مدام میگه کافی نیستی، نه بلد نیستی، نه کم خوندی، نه از پسش برنمیای، همش بهم استرس و حس منفی میده بگم: مگه بارهای قبل هم همینارو نمی گفتی؟ پس چرا همه چی بخیر گذشت؟
چرا انقدر عذابم میدی؟ ها؟ -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
الان ما داریم تو اتاق عمل کارشناسی بیهوشی ارشد فیزیولوژی داره خب با ارشد فیزیو نتونسته کار خوبی پیدا کنه بازم اومده همون کارشناس بیهوشیه و نه تفاوت حقوق داره نه ارج و قرب بیشتری🥲خب بیرون بالین، ویژه خوبه که! خیلی خوبه تازه

من استاد درس ویژه خودمون خانمی بود، ویژه خونده بود
الان خیلی از ارشدا میرن داخلی جراحی، که خب یه مقدار اشباع شده
، واس همین ویژه از این لحاظ بهتره
در کل برا بیرون اومدن از بالین، تهش آدم مجبوره ارشدرو بگیره، چه بخواد سوپروایزر مترون اینا بشه، چه بخواد درس بده
آره این چیزا هست متاسفانه ولی خب، یکی از راه هایی که میتونیم انجام بدیم که همینطوری نمونیم، اینه که به ارشد هم فکر کنیم، کلا تدریس وجهه بهتری تا بالین داره، راجب حقوقش هم من هم شنیدم میتونه بیشتر باشه و هم شنیدم کمتره
ولی خب کار شیک و پیک تریه تدریس، فشار روحی روانیش هم کمتره
ولی بنظر خودم بالین، جای رشد بیشتر داره
Infinitie. A بالین از چه نظر جای رشد بیشتری داره؟
یعنی من که تو شهر خودمون نگاه میکنم فقط پشت میز نشین ها دارن کیف میکنن و پز علوم پزشکی هم میدن
البته که اساتید هم بخصوص اونایی ک سطح علمی بهتری دارند هم حقوق خوبی دارند هم پرستیژ هم از بالین فاصله گرفتند
ویژه هم که من اصلا نمیتونم فضاش رو تحمل کنم
همه میگن از اتاق عمل بهتره
اما واقعا من از نظر روحی ظرفیتشو ندارم
فعلا نظرم بر اینه شرایط اگه مساعد ارشد خوندن شد بیوتک بخونم البته اگه از تو چاله نیوفتم تو چاه
️
شایدم اصلا ارشد نخوندم و همینطوری ادامه دادم
شایدم کلاااا علوم پزشکی رو گذاشتم کنار
-
نمیدونم اکثرا فکر میکنند اگر خانمی بره سر کار و دستش تو جیب خودش باشه اصطلاحا میگن آقای خودشه و هرکار بخواد میکنه
ولی اتفاقا اون اصلا اقای خودش نیست
اقایِ مدیرشه اقایِ همکارشه اقایِ دولته
از طرفی اگر متاهل باشه دغدغه های خونه و زندگی شم هست
به نظر من که اتفاقا اون خانم هایی دارن پادشاهی میکنند که واقعا دارند زندگی میکنند

|
شعردانه

️
️