هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یا برو توی سایتایی مثل IMDB برای خودت Watchlist درست کن.
من از هرگونه منظم کردن و این کارای این شکلی خیلی لذت میبرم. -
یا برو همینجوری خودتو بنداز توی اینستاگرام. بالأخره سر از یه جایی درخواهی آورد.

-
یا اگه دیگه هیچکدوم اینا راضیت نکرد، میتونیم شطرنج بازی کنیم.
♟️ -
قبلا خیلی بیرون میرفتم و توی خونه بند نمیشدم. اگه وقت خالی گیر میاوردم پیش دوستام بودم.
الآن دیگه تقریبا در سطح شهر دوست و رفیقی ندارم. -
تقریبا...
-
-
_ Reza _
والا کتاب و گوشی که داره احتمالا ولی یه کاری که می تونی بکنی تا شروع دانشگاهت زبان خوندنه. هم زبان عمومیت رو می تونی جلو ببری هم اگه به قول خودت یه تجربه و فضای جدیدی میخوای، زبان تخصصی رو شروع کنی به خوندن.یااااا دیگههه... چرا به یاد گرفتن یه هنر و مهارت جدید فکر نمی کنی؟! هر چیزی منظورمه... چمیدونم مهارتای کامپیوتری و کارکردن با یه سری اپ های خاص و اینا... یا هنری مثل معرق کاری و کارای با چوب.... یاااا دیگه جونم برات بگه که مهارت نوشتن و عکاسی و اینا...
مشکلت با کتاب چیه آخه

؟! -
_ Reza _
والا کتاب و گوشی که داره احتمالا ولی یه کاری که می تونی بکنی تا شروع دانشگاهت زبان خوندنه. هم زبان عمومیت رو می تونی جلو ببری هم اگه به قول خودت یه تجربه و فضای جدیدی میخوای، زبان تخصصی رو شروع کنی به خوندن.یااااا دیگههه... چرا به یاد گرفتن یه هنر و مهارت جدید فکر نمی کنی؟! هر چیزی منظورمه... چمیدونم مهارتای کامپیوتری و کارکردن با یه سری اپ های خاص و اینا... یا هنری مثل معرق کاری و کارای با چوب.... یاااا دیگه جونم برات بگه که مهارت نوشتن و عکاسی و اینا...
مشکلت با کتاب چیه آخه

؟!و دیگه خب فیلم دیگه...
بابا فیلم خیلی خوبه فیلم ببین فیلم ببین خیلی خوش می گذره
لذتش از سریال دیدنم خیلی بیشتره به نظر من
-
_ Reza _
مشکلت با کتاب چیه آخه

؟! -
و دیگه خب فیلم دیگه...
بابا فیلم خیلی خوبه فیلم ببین فیلم ببین خیلی خوش می گذره
لذتش از سریال دیدنم خیلی بیشتره به نظر من
-
Infinitie. A ان شاالله شروع کنید موفق بشید به ماهم موفقیتتون رو بگید خوشحال شیم

در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A ان شاالله شروع کنید موفق بشید به ماهم موفقیتتون رو بگید خوشحال شیم

همچنین شما هم

|
شعردانه

( الان دانیال میاد میگه کتاب یه جهان بیکرانه که هیچوقت تکراری نمیشه و انتهایی نداره
)

🩵