هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بچه ها برام دعا کنید حالم خوب نیست🥺
-
______
️
️
️
فدات بشم عزیزدلم______Helen
خدانکنه
️
️
راستی این همون تاپیکه که گفتم میتونی عکسایی که دوست داری رو آپلود کنی.
https://forum.alaatv.com/post/3187738 -
دوسِتان
اسنپ شاپ
وارد شید، گردونه اش رو بزنید، کد تخفیف ۱۲۰ تومن میده رو ۵۰۰ تومن
یعنی حداقل خرید ۵۰۰ عه
اگه خرید دارید، و میخواید کد بزنید، برسونید به ۵۰۰
و کد تخفیفو بزنید
با بلوبانک پرداخت کنید، ۱۰ درصد پول برمیگرده به حساب بلوتون
۸۰تومن هم هزینه ارساله
اگه فیکس ۵۰۰ باشید، با کد، باید ۴۶۰ باید پرداخت بزنید، که ۴۶ تومن هم برمیگرده به حساب بلو بانک
بعد پیامک میاد، که کد هدیه ملی گلد بهتون داده، ۲۰ سوت
که یه ۱۵ سوت خرید کنید، ۲۰ سوت بهتون میده
البته یه کارمزد سر خرید، یکیم سر فروش میگیره، در کل از ملی گلد هم ۱۰۰ تومن سود میکنید
یعنی به عبارتی از ۴۶۰، ۱۴۶ میوفته، و ۳۱۴ تومن پرداخت میکنید برا یه سبد ۵۰۰ تومنی
وات کَن آی سِی اِکسِپت یورولکام
Infinitie. A
هی ایز ایلان ماسک! -
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کدوم دختری تو سن ۱۹ سالگی بیشتر از ۴۰ میلیون تو حسابش پول داره؟
اونایی که ددی پولدار دارنو حساب نمی کنیم.عمه دوستم ازمون استخدامی بانک رو 18 سالگی قبول شد
بعد درحالی که کار میکرد رفت لیسانسش رو هم گرفت
الان بازرس بانک ** کل استان لرستانه پولش از پاور بالا میره -
چرا بی ربط حرف می زنید
چرا باید الان به فکر بیمه یا خونه یا ماشین باشم همینکه مثل بعضی از رشته ها مثل پرستاری و ... پول خوابگاه و غذای بد مزه سلف رو نمی دم و نه تنها یه تومن خرجشون نمی کنم بلکه بهم یه پولی هم می دن خودش یه دنیاست
بله من حقوقم ۷ میلیونه و پول تو جیبیم ۵ میلیونه که همشو برای تفریح و سرگرمی خرج می کنم -
عه دلم شیکست
️ -
Rover تو الان یه رفاه نسبی به خاطر اون پول توجیبی داری
حس نمیکنی خرید و کافه و گشت و گذار صرف واقعا حیف عمر و انرژیته؟
با این آسودگی که برات ایجاد شده برو دنبال اهدافی که همیشه ته ذهنت بودن همون راهی که منهای فرهنگیان داشتی با امکاناتی که فرهنگیان بهت داده -
چرا بی ربط حرف می زنید
چرا باید الان به فکر بیمه یا خونه یا ماشین باشم همینکه مثل بعضی از رشته ها مثل پرستاری و ... پول خوابگاه و غذای بد مزه سلف رو نمی دم و نه تنها یه تومن خرجشون نمی کنم بلکه بهم یه پولی هم می دن خودش یه دنیاست
بله من حقوقم ۷ میلیونه و پول تو جیبیم ۵ میلیونه که همشو برای تفریح و سرگرمی خرج می کنم -
یه کار خیلی بد انجام دادم و انقدر عذابوجدان دارم که منتظرم تا آخر همین امشب کارما پس بدم
-
نمیدونم کی وقت کردم انقدر بیشعور بشم
-
اینو تصحیح می کنم منظورم از سرگرمی شامل کلاس زبان و کلاس های کنکور و باشگاه و فن بیان هم هست
تازه می خوام کلاس بازیگری و تئاتر هم ثبت نام کنم.Rover
آروم باش... و اگر فکر میکنی کاری که داری میکنی درسته، نیازی نیست از خودت دفاع کنی.
کسی نمیخواد بهت خط و ربط بده و حکم کنه برات. دیگران همواره در زندگی خودشون کاستیهایی رو احساس میکنن و تلاش میکنن به دنیای بیرون از خودشون انتقال بدن تا دنیای بیرون درگیرش نشه.
نیازی نیست اینچنین جبهه بگیری و فریاد بکشی رفیق.
نپذیر، بگو نه و بگذر. نیازی نیست به این کارها. -
داشتم می رفتم بوفه به این فکر کردم که نکنه بخاطر حرفی که من زدم دلت شکسته
من واقعا منظورم این نبود که رشته پرستاری بده و ..
لطفا سوءتفاهم نشه اینکه دنبال رویا و هفت رفتی و سختیشو یه جون می خریدی خیلی قشنگه
همه می دونن کسی که با تراز لب مرزی میاد فرهنگیان در واقع رویای بچگیشو می فروشه و میاد
و خدا می دونه که روزای اول چقدر زجر می کشیدم و حالم و بد میشد از اینکه رشته ای مثل شیمی رو بخونم و حالم بهم می خورد اینکه کسی بهم بگه خانم معلم و ...
ولی من براساس منطقم انتخاب کردم و احساسی تصمیم نگرفتم پس باید دلایلی که بخاطرشون این انتخاب رو کردم رو به خودم یادآوری کنم تا هم هدف نهایی که برای زندگیم دارم رو فراموش نکنم و هم خسته نشم از راهی که پیش رومه
اینکه بتونی تو این شرایط کم میاری خیلی سخته مهدیه!
به خودت افتخار کن که داری آیندتو براساس رویاهای می چینی .
|
شعردانه