هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Rover تو الان یه رفاه نسبی به خاطر اون پول توجیبی داری
حس نمیکنی خرید و کافه و گشت و گذار صرف واقعا حیف عمر و انرژیته؟
با این آسودگی که برات ایجاد شده برو دنبال اهدافی که همیشه ته ذهنت بودن همون راهی که منهای فرهنگیان داشتی با امکاناتی که فرهنگیان بهت داده -
چرا بی ربط حرف می زنید
چرا باید الان به فکر بیمه یا خونه یا ماشین باشم همینکه مثل بعضی از رشته ها مثل پرستاری و ... پول خوابگاه و غذای بد مزه سلف رو نمی دم و نه تنها یه تومن خرجشون نمی کنم بلکه بهم یه پولی هم می دن خودش یه دنیاست
بله من حقوقم ۷ میلیونه و پول تو جیبیم ۵ میلیونه که همشو برای تفریح و سرگرمی خرج می کنم -
یه کار خیلی بد انجام دادم و انقدر عذابوجدان دارم که منتظرم تا آخر همین امشب کارما پس بدم
-
نمیدونم کی وقت کردم انقدر بیشعور بشم
-
اینو تصحیح می کنم منظورم از سرگرمی شامل کلاس زبان و کلاس های کنکور و باشگاه و فن بیان هم هست
تازه می خوام کلاس بازیگری و تئاتر هم ثبت نام کنم.Rover
آروم باش... و اگر فکر میکنی کاری که داری میکنی درسته، نیازی نیست از خودت دفاع کنی.
کسی نمیخواد بهت خط و ربط بده و حکم کنه برات. دیگران همواره در زندگی خودشون کاستیهایی رو احساس میکنن و تلاش میکنن به دنیای بیرون از خودشون انتقال بدن تا دنیای بیرون درگیرش نشه.
نیازی نیست اینچنین جبهه بگیری و فریاد بکشی رفیق.
نپذیر، بگو نه و بگذر. نیازی نیست به این کارها. -
داشتم می رفتم بوفه به این فکر کردم که نکنه بخاطر حرفی که من زدم دلت شکسته
من واقعا منظورم این نبود که رشته پرستاری بده و ..
لطفا سوءتفاهم نشه اینکه دنبال رویا و هفت رفتی و سختیشو یه جون می خریدی خیلی قشنگه
همه می دونن کسی که با تراز لب مرزی میاد فرهنگیان در واقع رویای بچگیشو می فروشه و میاد
و خدا می دونه که روزای اول چقدر زجر می کشیدم و حالم و بد میشد از اینکه رشته ای مثل شیمی رو بخونم و حالم بهم می خورد اینکه کسی بهم بگه خانم معلم و ...
ولی من براساس منطقم انتخاب کردم و احساسی تصمیم نگرفتم پس باید دلایلی که بخاطرشون این انتخاب رو کردم رو به خودم یادآوری کنم تا هم هدف نهایی که برای زندگیم دارم رو فراموش نکنم و هم خسته نشم از راهی که پیش رومه
اینکه بتونی تو این شرایط کم میاری خیلی سخته مهدیه!
به خودت افتخار کن که داری آیندتو براساس رویاهای می چینی . -
هیچکدوم اینهایی هم که گفتی اسمش سرگرمی نبود. اسمش فن و درس و یادگیریه.
تئاتر و بازیگری و فن بیان سرگرمی نیستن. فنن. علمن. هنرن. -
Rover
آروم باش... و اگر فکر میکنی کاری که داری میکنی درسته، نیازی نیست از خودت دفاع کنی.
کسی نمیخواد بهت خط و ربط بده و حکم کنه برات. دیگران همواره در زندگی خودشون کاستیهایی رو احساس میکنن و تلاش میکنن به دنیای بیرون از خودشون انتقال بدن تا دنیای بیرون درگیرش نشه.
نیازی نیست اینچنین جبهه بگیری و فریاد بکشی رفیق.
نپذیر، بگو نه و بگذر. نیازی نیست به این کارها.آرومم برادر
اینجا جاییکه برای دل خودمون توش می نویسیم پایین تر توضیح دادم
من باید اینا رو به خودم یادآوری کنم که کم نیارم و از راهی که پیش رومه عقب نکشم
درسته نباید دنبال توضیح دادن باشم ولی اینجوری آروم میشم
درک می کنید نه؟ -
اول ببین چی گفتن، بعد بدون خشم و نیت قبلی بشنو، بعد اگر لازم بود پاسخی بده و اگر هم نبود بگذر.
اونا از به بطالت سپری کردن حرف زدهن و خواستهن که تو زندگی رو به باطل نگذرونی. تو از فن یاد گرفتن حرف میزنی و اسمش رو میذاری سرگرمی. تعریف تو از واژهست که غلطه. وگرنه اونا هم بیراه نمیگن.اون یکیشونم که مسدوده نمیدونم چی میگه.
-
اول ببین چی گفتن، بعد بدون خشم و نیت قبلی بشنو، بعد اگر لازم بود پاسخی بده و اگر هم نبود بگذر.
اونا از به بطالت سپری کردن حرف زدهن و خواستهن که تو زندگی رو به باطل نگذرونی. تو از فن یاد گرفتن حرف میزنی و اسمش رو میذاری سرگرمی. تعریف تو از واژهست که غلطه. وگرنه اونا هم بیراه نمیگن.اون یکیشونم که مسدوده نمیدونم چی میگه.
S.daniyal hosseiny این پیام صرفا جهت فهمیدن اینه که اون مسدودیه منم یا نه

-
آرومم برادر
درسته نباید دنبال توضیح دادن باشم ولی اینجوری آروم میشم
درک می کنید نه؟Rover در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
آرومم برادر
درسته نباید دنبال توضیح دادن باشم ولی اینجوری آروم میشمخسته میشی. چون تو یه توضیح دهندهای و با جهانی از پرسشگرها مواجه خواهی شد. البته که کسی سد راهت نیست. من پیشنهاد دادم.
بحث هم این نیست که حرف نزن و چیزی نگو. حرفم واضحه.

امیدوارم جوری که تو میخوای بچرخه همهچیز. چرا که نه! -
اونوقت سرگرمی یعنی چی؟
من تئاتر و فن بیان رو برای سرگرمی دنبال می کنم به طور حرفه ای دنبالش نیستم -
اونوقت سرگرمی یعنی چی؟
من تئاتر و فن بیان رو برای سرگرمی دنبال می کنم به طور حرفه ای دنبالش نیستمRover
سرگرمی یعنی یه کاری بکنی که سرت گرم باشه.
و دو وجهه داره. سرگرمی باطل و سرگرمی مفید.
که مفیدش میشه همین کاری که تو میکنی. دنبال فن رفتن از روی سرگرمی. ولی لزوما اسمش سرگرمی نیست به معنایی که جامعه نگاهش میکنه.
چیزی مثل دو لبهٔ شمشیره. خوب و بد داره. مثل خوشگذرونی و رقص و پارتی و مهمونی که خوب و بد داره. افراط و تفریط داره.
اونا از سرگرمی باطل حرف میزنن که چیزی بهت اضافه نمیکنه. تو سرت رو گرم چیزهایی داری میکنی که اتفاقا برات مفید و درسن. -
و البته که کلاس رفتن یعنی حرفهای دنبال کردن.
اگه قراره حرفهای دنبال نکنی، کتاب بخر بخون. مستند ببین. فیلم ببین.
در کلاس و دوره، هزینه داری میکنی و وقت میذاری برای فن یاد گرفتن. نه سرگرمی. -
S.daniyal hosseiny این پیام صرفا جهت فهمیدن اینه که اون مسدودیه منم یا نه

Maaah
نه من خیلی سخت پیش میاد یکیو مسدود کنم که پیاماشو نبینم.
خیلی سخت. -
تو هم که مظلومی گناهی نکردی اصن تاحالا
-
Maaah
نه من خیلی سخت پیش میاد یکیو مسدود کنم که پیاماشو نبینم.
خیلی سخت.S.daniyal hosseiny عههه؟ فک کردم برعکس این قضیهس.

-
اونوقت سرگرمی یعنی چی؟
من تئاتر و فن بیان رو برای سرگرمی دنبال می کنم به طور حرفه ای دنبالش نیستمRover
به نظر میرسه فرهنگیان میخونی و معلمی.خود چیزی به عنوان تئاتر و فن بیان اتفاقا در راستای فعلیه که در فرهنگیان داری انجام میدی و در آینده خواهی داشت.
همهشون اثرگزارن بر نوع نگاهت به شاگردات... نوع حرف زدنت، زبان بدنت، فهمت از زبان بدن بقیه و هزارتا مسئلهٔ دیگه.اینا رو شاید از سر سرگرمی دنبال کنی ولی درنهایت همراستا میشن با کاری که داری میکنی و میفهمی که عه، صرفا سرگرمی (سر بند کُنی) خالی نیست...
-
S.daniyal hosseiny عههه؟ فک کردم برعکس این قضیهس.

Maaah
از اونی که همینجوری از مبنا از من میترسه انتظار برداشتای بهتری ندارممممم

🤌
-
Rover
به نظر میرسه فرهنگیان میخونی و معلمی.خود چیزی به عنوان تئاتر و فن بیان اتفاقا در راستای فعلیه که در فرهنگیان داری انجام میدی و در آینده خواهی داشت.
همهشون اثرگزارن بر نوع نگاهت به شاگردات... نوع حرف زدنت، زبان بدنت، فهمت از زبان بدن بقیه و هزارتا مسئلهٔ دیگه.اینا رو شاید از سر سرگرمی دنبال کنی ولی درنهایت همراستا میشن با کاری که داری میکنی و میفهمی که عه، صرفا سرگرمی (سر بند کُنی) خالی نیست...
فکر نمیکنم هیچکدومتون تاحالا به این فکر کرده باشید... ولی تاحالا فکر کردین اگه یه معلم بهتر بتونه قصه تعریف کنه، پس قطعا بهتر هم میتونه درس بده؟ حتی چیزی مثل شیمی که در نگاه اولیه ارتباط منطقی و درستی نمیشه با قصه باهاش برقرار کرد.
ولی این دنیاها بههم متصلن.
ما دیگه توی نسل و دورهٔ جهانی زیست میکنیم از مباحث و علوم بینارشتهای. جدی بگیرید مفاهیم بینارشتهای رو.
|
شعردانه

️