هرچی تودلته بریز بیرون7
-
فرض کنید، مسئول کتابخونه هستید
بعد، خب خیلی هم روی کتاب ها حساسی، کتابخونه پرفکتیه، و دوست داری همه چی سر نظم باشه
ساکت باشه، درسته عمومیه ولی خب قانون داره، کتابا تا نخورن، پاره نشن، سالم امانت داده و پس گرفته بشن
خب
حالا شما میای میبینی چندین نفر هستن
که خیلی ببخشید، مثل گاو، میان با کتابا برخورد میکنن
همینطوری میندازن کتابارو، ترتیب قفسه هارو به هم میزنن، تو کتابخونه سر و صدا میکنن، کلا آداب اجتماعی یه همچین جایی رو یاد نگرفته درست
سوال اینجاست
شما به عنوان مسئول چیکار میکنی؟
دوست دارم نظراتتون رو بدونم
Infinitie. A
بار اول تذکر میدم ولی نه با لحن تند.
بار دوم اگه تکرار کردن باز تذکر میدم اما اینبار تند.
بار سوم اگه باز توجه نکردن و به کارشون ادامه دادن، پررررررتتتشون می کنم بیرون احمقای زبون نفهمو:) -
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Maaah آخه از این تعجبم میاد طرف ۲۷ سالشه انتظار این رفتارای بچگونه رو ازش نباید داشت قاعدتا ! احتمال میدم یا کسی پشتم چیزی گفته و حرف دهن من گذاشته یا خودش نمک فلفل شوخیای منو زیاد کرده ( که بازم میگم هرچی فکر میکنم نمیدونم از چی میتونه ناراحت شده باشه ) ولی اینو میدونم هرچی باشه باید قبل از اینکارا بیاد به خودم بگه این ته نامردیه که بدون اینکه چیزی بگی سکوت کنی چند وقت پیش وقتی هنوز اینقدر جدی نشده بود و صرفا چند روز بود که سین نمیکرد یهو سر زده وارد باشگاه شد یه احوالپرسی سردی کرد و دیدم رفت جداگانه تمرین کرد وسط تمرین رفتم پیشش گفتم خوبی ؟ چیزی شده ؟ از چیزی ناراحتی ؟ هرچی هست بهم بگو ... میگفت نه یخرده خستم گفتم خب ینی چی
مطمئن باشم بخاطر من نیست ؟ گفت اره ... گفتم بیا با خودم تمرین کن پس گفت نه برنامه ورزشیم با تو فرق میکنه الان آسیب میبینم نیومد ...ولی خب بعدش بود که مجدد هرچی پیام دادم سین نمیکرد هرچی زنگ میزدم ج نمیداد درحالیکه آن میشه و پروف و بیو عوض میکنهببخشید که دخالت میکنم
اصلا شما بدترین کار جهان هم کرده باشی این آدم 27 سالشه اونقدری بالغ هست که بدونه چجوری رفتار کنه...درستش اینه حتی اگه از شما ناراحته بیاد بگه یا دیگه اوجش بلاک کنه
انگار خودشو لوس کرده... -
Infinitie. A تذکر
گوش نداد جریمه
بازم گوش نداد گرفتن کارت و خداحافظی
البته قبل همه اینا حتما رو یه برگه ای چیزی مینویسم که این قانون هارو باید تو کتابخونه رعایت کنیددر هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A تذکر
گوش نداد جریمه
بازم گوش نداد گرفتن کارت و خداحافظی
البته قبل همه اینا حتما رو یه برگه ای چیزی مینویسم که این قانون هارو باید تو کتابخونه رعایت کنیددرست
احساس میکنم به اون پوینتی که میخواستم برسم، نمیرسم
مثالم ایراد داره
ولی این پیشنهاد رو منم هستم -
Infinitie. A آقا رعایت کن این چه وضعشه شما یاد نگرفتی اینجا باید سکوت رو رعایت کنی ؟ نظم قفسه هارو لطفا به هم نزنید همونطور که بودن سرجاشون قرار بدید. اگه رعایت نکنن اسمشون رو از لیست حذف میکنم و کتاب نمیدم. قبل از استفاده هم همه چیزو براشون توضیح میدم که باید امانت دار باشن پ همونجوری ک گرفتن به موقع تحویل بدن
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A آقا رعایت کن این چه وضعشه شما یاد نگرفتی اینجا باید سکوت رو رعایت کنی ؟ نظم قفسه هارو لطفا به هم نزنید همونطور که بودن سرجاشون قرار بدید. اگه رعایت نکنن اسمشون رو از لیست حذف میکنم و کتاب نمیدم. قبل از استفاده هم همه چیزو براشون توضیح میدم که باید امانت دار باشن پ همونجوری ک گرفتن به موقع تحویل بدن
دقیقا آفرین
همینکار بنظر من هم منطقیه
ولی احساس میکنم یجای کار میلنگه -
Infinitie. A
بار سوم اگه باز توجه نکردن و به کارشون ادامه دادن، پررررررتتتشون می کنم بیرون احمقای زبون نفهمو:)Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
بار سوم اگه باز توجه نکردن و به کارشون ادامه دادن، پررررررتتتشون می کنم بیرون احمقای زبون نفهمو:)دقیقا
من خودم، ترجیح میدم آدمای عاقل تر دسترسی داشته باشن به کتابها، تا همچین آدمایی -
S.daniyal hosseiny قبول دارم بهشم وقت دادم یکماهه بهش فرصت دادم .. بهش پیام دادم زنگ زدم حداقل بهم بفهمونه چشه من توضیح دقیق نخواستم !
وقت بیو گذاشتن و پروف عوض کردن داره ولی وقت نداره یه توضیح کوتاه به من بده ؟!
خب پس من حق دارم اینطور برداشت کنم چیزی برای گفتن نداره بخدا اگه تا الان صبر کردم چون به عنوان یه داداش بزرگتر برام هم محترمه هم مهمه ولی اصلا ازش انتظار نداشتم ..._ Reza _
خشمت رو آروم کن. خبری نیست... یا درست میشه و اون آدم صرفا وقت میخواد، یا اینکه نه. درست نمیشه.
یه سری از پسرا واقعا حرف زدن بلد نیستن.
به هر حال... زمان بده. -
چیزی که میخوام بگم
اینه که، وقتی مسئولیت جایی بر عهده ماست
احتمالا راه حل خیلی از ماها، جهت مدیریت آدمایی که نظم عمومی رو به هم میزنن
یا قوانین عمومی رو رعایت نمیکنن
قطع دسترسی فرد، به اون وسیله باشه
چیزی که میخوام بگم
اینه که من خودم همین اتفاق برام افتاده و همین طور عمل کردم
ولی دارم به این نتیجه میرسم که این کار اشتباهه
یعنی
شاید در دید یه کتابخونه دانشکده، که مثلا تهش ۴۰ نفر آدم قراره مرتب مراجعه کننده باشن، شاید همچین عملکردی، که تذکر بدی، لغو عضویت کنی، و ... موثر باشه(که من مطمئن نیستم الان)
ولی در دید بزرگتر
مثلا در سطح جامعه، همچین چیزی آیا درسته؟
شاید مثالی که الان میخوام بزنم، بهش ایراد وارد باشه و فرق هایی با این مثال کتابخونه داشته باشه، ولی خب این موضوع رو به قصد گفتگو دارم مینویسم و نه حرفم رو تایید صد میکنم و نه رد میکنم.
مثالم اینترنته
یه مسئولی
نتیجه میگیره از یه سری اتفاقات که مردم، اونقدر صلاحیت ندارن که به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشن.
ولی خودش، خانواده اش، رفیقش و هم صنف و هم فکر های خودش رو مجزا میکنه و به اونا دسترسی اینترنت میده.
من وقتی مسئول کتابخونه بودم
(اول بگم که من کارم هزاران ایراد داره، مثال خودمو میزنم که هم ملموس باشه و هم به کسی برنخوره)
میدیدم افراد، کتاب میبرن، میارن خوابگاه، علاوه بر اینکه نمیخونن، همینطوری تو طول ترم، میزارن زیر پا لگد مال میشه، گوشه کناره های کتاب رفرنس، از بین میره، یکی دیگه داخلش خط کشی میکنه، یکی دیگه کتابو میبره نمیخونه، و پسش هم نمیاره، که حداقل یه بنده خدای دیگه که درسخونه، استفاده کنه از کتابه
خب من اینارو میدیدم
طبیعتا، محدودیت اعمال میکردم
با آدمایی که رفتار اشتباهی داشتن، محدودیت، و اونایی که بالغ تر بودن، بهتر برخورد میکردن، ملایم تر برخورد میکردم
منتهی تا همین حوالی، با خودم گفتم، خب این رفتار من، آیا اصلا درسته؟ اینکه من بیام منفعت ها و دسترسی هارو به عقلا بدم، و از بقیه دریغ کنم؟!کتاب که توی کتابخونه همه باید دسترسی داشته باشن، ایا دست منه که دریغ کنم؟!
حالا خودم اینجا حس میکنم مثال اینترنت اشتباهه، چون در وهله اول آدم میگه که خب مردم چه ضرری برای اینترنت دارن؟! من نمیدونم، شاید بهتره پرسیده بشه، ما چه رفتاری با اینترنت میکنیم؟!
فارغ از اینا، بحثم این چیزا نیست
بحثم سر اینه، که محدود کردن، رفتار درستی نیست
حداقل الان مطمئن نیستم هست یا نیست
شاید باشه شاید نباشه
صرفا اینو مطرح کردم
که اگه راجب به اینکه کجا محدودیت خوبه کجا بده، بعدا به نتیجه برسم
یا اینکه اصلا به کل خوبه یا بد
چون بالاخره شما داری آزادی یه نفر دیگه رو با محدود کردن میگیری! -
_ Reza _
خشمت رو آروم کن. خبری نیست... یا درست میشه و اون آدم صرفا وقت میخواد، یا اینکه نه. درست نمیشه.
یه سری از پسرا واقعا حرف زدن بلد نیستن.
به هر حال... زمان بده.S.daniyal hosseiny هعی دانیال واقعا آدما عجیبن...خیلی عجیب !
نتونستم بلاک نگهش دارم دروردم ولی خب دیگه بیخیال بهش فکر نمیکنم پروف و بیوشم چک نمیکنم . -
Succinate دقیقا منم مثل تو فکر میکنم انگار خودشو لوس کرده...
دیگه متاسفانه یا خوشبختانه کاری جز بلاک کردنش ( دارم میترکم از ناراحتی ) نداشتم اینقدر برام ساده نیست بلاک کردنش ولی نمیدونم واقعا اعصابمو بهم ریخته_ Reza _ سلام.
به نظرم این کار درست نیست
شاید مشکلی دارن که قادر به گفتنش نیستن
بعضی آدما وقتی یه مشکلی براشون پیش میاد تمایلشون به ارتباط گرفتن با آدما خیلی خیلی کم میشه(دلشون نمی خواد با کسی حرف بزنن و از نظر بقیه سرد و خشک به نظر میرسن)
بهترین کار صبر هست -
f.nalist
به قول مهرداد رئیسی، امیدوارم هرکجا هستی اوضاع بهجای مراد، به وفق تو باشه.

S.daniyal hosseiny
مرسی همچنین
-
f.nalist
چه میخوانی در کوجا؟S.daniyal hosseiny
پزشکی در سمنان -
S.daniyal hosseiny
پزشکی در سمنانf.nalist
اگر نمیشناختمت احساس میکردم بابت «سمنان» داری شوخی میکنی.

|
شعردانه

نمیدونم واقعا