هرچی تودلته بریز بیرون7
-
ولی تدریس میکنم. ادبیات رو... بهصورت خصوصی.
-
کلاس جمعیت بالا یا مدرسهای تاحالا نداشتهم.
-
_ Reza _ زیاده روی کردن همیشه هم بد نیست...باعث میشه زودتر آدمتو بشناسی

در ضمن یادت باشه از اون اصطلاح هم دوباره استفاده نکن
خواستم فقط یاد آوری کنم
-
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman ما تایم استراحتو باید روپوشمونو دربیاریم با لباس معمولی بریم تو محوطه، قانون دانشگاه و استادامونه بعد شما تو خیابون دستتون میگیرین نهههه؟

-
Maaah نه ما واسه حفظ کلاس کار همه گرفته بودیم دستمون که ظاهرا برعکس جواب داد قصاب و کفن پوش شدیم

-
ایرادی نداره اگه از روابط خوشحال بیرون نیومدید.
-
فقط جرئتِ دوباره به روابط پیوستن رو از دست ندید.
-
شبتون بخیر
-
_ Reza _ از خودت انتظار داشته باش ولی بدون آخرش هیچی نیست...پس سر هیچی خودتو اذیت نکن
اصطلاح عرب و... رو گفتم فک کنم نگرفتی
-
Batman ما تایم استراحتو باید روپوشمونو دربیاریم با لباس معمولی بریم تو محوطه، قانون دانشگاه و استادامونه بعد شما تو خیابون دستتون میگیرین نهههه؟

-
Batman اره بابا بیخیال دنیا و مایحتوی
اون اصطلاح رو منظورم بود منم .. به قول جمالزاده من در صرف صیغه این فعل اهتمام تامی دارم
-
شبتون بخیر
S.daniyal hosseiny شبتون بخیر آقای حسینی
-
استریل یکی از کلمات خنده دار تو بیمارستانه

-
Maaah منظورشون انتقال عفونته؟
آره به ما هم میگن باید از خودتون اسکراب بیارید استریل بودن اتاق عمل باید حفظ بشه:/))))
|
شعردانه